Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...53545556575859...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok  
Ahojky,tdravím Vás všechny.
Kampak jste se poděli?Dejte vědět jak jste přežili víkend a velikonoce .
Já je přežila,ale s modrou zadnicí,mám doma jen samé chlapy tak si zgustli potvory.
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Pardon,všechny vás netdravím,ale ZDRAVÍM - to jsou následky z té pomlázky .
Bludička

já velikonoce prožila střízlivá, sice sama na koleji a trochu streslá nad bakalářkou, ale střízlivá...dnes je bakalářka hotová a já mám chuť to jít večer zapít proč neumíme se uvlonit jinak a máme to tak spojený s tim chlastem?
Mova
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: Plzeň

No teda Movo to chce obrovskou pochvalu .Velikonoce střízlivé,ráno střízlivé a bakalářka hotová.SUPER!!!!
Horší je to s tou odměnou ???Já měla též takové chvilky,že když se něco vydařilo,tak bych to měla zapít....
Ale něco se u mě s nepitím změnilo,nejedla jsem žádné sladkosti a teď se mohu utlouci po čokoládě.Tak se odměním čokoládou,a abych za chvíli nebyla jak bečka,tak to střídám tím,že si koupím něco pro radost.No a jde to i bez pití .
Je to jen v naší makovičce,která nás stále nabádá k nekalostem.Zatrhni jí to a dopřej si něco z čeho budeš mít také dobrý pocit.
Bludička

Ahoj všem, zdravím po svátcích. Koukám, že jsme se tu zase rozrostli Já mám teď taky šrumec se školou, takže makám na seminárkách. Vůbec to při mé práci nestíhám a jsem z toho celá vystresovaná. Alfarde, jak to jde? Držíš se? Já jsem to zase o víkendu porušila Tzn. že vlastně zase začínám od nuly. Já to možná moc prožívám, dala jsem si v sobotu večer víno, nijak jsem se neopila, nebyla jsem sama, ale dost mě to štve. Vůbec jsem teď celkově podrážděná a lehce depresivní, snad to bude jen způsobené měsíční návštěvou.
Sisi

Ahoj všem!
Zdravím všechny po krásných Velikonocích. Já si je teda užila s rodinkou a bylo to fajn. Jen jsem zhřešila. V pátek 3 slabý střiky (pří posezení s přáteli - 20:30-2:30 a pak v neděli jedno malý pivko. Opilost nebyla, ani jsem neměla žádný výčitky, ale vlastně to bylo zbytečný. Co k tomu říct... Zkusím večer napsat a zdravím tímto nové přírustky do naší diskuze .

Zatím pa, musím letět - snědla sem moc mazanců, musím to jít vyskákat.

Lutzka
Lutzka

Zdravím všechny.
Lutzko, měl jsem pro Vás připravený dlouhý dopis, ale musel jsem ho smazat.
Uvědomil jsem si, že vlastně nemám právo soudit.
Jsem na stejném břehu jako Vy.
Jen mě to trochu mrzí za Vás.
Klopýtnout může každý, jde jen o to uvědomit si, proč jsme se dostali na toto forum a nezapomenout na to.
Pomoc určitě potřebujeme všichni, musíme ji ale vyhledávat ne se k ní otáčet zády.
Držte se.
Petr

zdravím Petře, děkuju. Možná jste to měl vypálit. jak píšu, neměla jsem výčitky, ale přišlo mi to zbytečné, že jsem si tu trochu dala. Jak psala Bludička výše, tak asi chci poslední pokus s tím občasným společenským drinkem. K těm výčitkám. Ty bych měla, kdybych se neudržela a dala si víc, než jsem chtěla. Dodržela jsem si ten "zdravý" limit - oproti všem zúčastněným. Nepila jsem z nějakého důvodu - což bylo to zásadní. Hodně jsem ty dva týdny přemýšlela, kdy je pro mě pití nebezpečné - kdy mám tendenci sklouznout na zcestí. Nevím zda mi rozumíte. Rozhodně to neberu na lehkou míru - možná to tak vyznělo, když jsem to tady v minulém textu napsala tak narychlo. Bylo pro mě dost důležitý to tady napsat, tak jak to cítím a jak to je a taky to před váma všema přiznat. A věřte mi, že o chlastu a mém vztahu k němu přemýšlím neustále. Zatím je důležité (nebo se mi to tak zdá), že tu šílenou chuť nemám. Kdybych měla, tak bych si nedala. Protože mám strach. Asi to zní jako blábol.
Lutzka

Ahojky Sisi a Lutzi.
Tak teď nevím jak začít?Abych nebyla moc zlá a ani ne moc hodná .
Tak to trochu odlehčím......Vy dvě potvůrky jak to,že jste neodolaly ?Já se bála spíše o chlapy.Ale zase je dobře,že jste to přiznaly protože je vidět,že k sobě nejste lhostejné.A teď nevím jestli je lepší jak psala Lutzka,že nemá výčitky,protože dodržela to co si předsevzala.Ale myslím si,že ano,protože se alespoň nedostane do depky.Sisi ty jsi do toho šla asi taky s tím,že si dáš trochu na náladičku a teď se stresuješ.Nevím jestli to pak za to stojí ?
Ale podstatné je,nevrátit se k pití a dostat se opět do toho kolotoče který všichni moc dobře známe.
Holky držte se a mějte se pěkně.
Bludička

Zdravím Petře.
Podle toho co jsi psal,jsi nejspíš též vydržel.
Já sice na alkohol chuť nějak zvláštní nemám,ale vždy když vám sem píši,tak mi v hlavě hlodá červík a říká: Však na tebe také dojde a budeš se kát !Tak jsem zatím šťastná za každý další střízlivý den .
A co ty,jak proběhly svátky?Ten tvůj příspěvek mi přišel takový smutný?
Bludička

Stránka: 1...53545556575859...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter