Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...55565758596061...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok  
Peťo, chlast Tě bude ještě pár měsíců trápit, pak se budeš divit, proč jsi nepřestal dřív, a poznáš, jak je fajn život bez pití.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Petře,tak jsem četla tvé řádky a opět se usmívala .Úplně jsem si tě představovala jak si říkáš nahlas co píšeš."Já a kruťas a pedant,když jsem takový svatoušek?Co si vůbec myslí???"
Ale ne,ne,já to tak nemyslela.Já jen po té tvé reakci na holky jsem si říkala,tak teď to ještě já zazdím mou úžasnou upřímností.To jsem si řikala,že to tě asi porazí .Ale jak vidím pereme se s tím tak trochu podobně....
Bludička

Krásně jsi mi to napsala Bludičko! K žádnému obvoďákovi, k Chocholouškovi rovnou naklušu. Nebudu se s tim mazat Já mám pocit, že jít s těmito problémy k obvoďákovi by bylo podobné, jako jít k veterináři, ale samozřejmě je nechci podceňovat. Jen mám pocit, že mají zajeté ty svoje chřipky atd. A pravdu máš, guláš mám v té palici pořádný. Spíš bych tedy řekla, že to víc než guláš připomíná něco, co vařila kočička s pejskem
Sisi

Sisi já nevím jakého máš obvoďáka,ale já mám doktorku a ta je fajn.A též chodím k neuroložce(kvůli páteři),ale když jsem měla těžké období,tak jsem jí vše řekla a ona to se mnou moc pěkně probrala a napsala mi slabounké AD a já si opravdu vše srovnala.A hlavně v klidu,nebyla jsem tak roztěkaná a nesoustředěná.Měla by si něco zkusit,ulevilo by se ti .
Bludička

Bludičko, a jaké jsi řešila problémy ty? Stále AD bereš? Já bych se jim vůbec nebránila...
Sisi

Sisi byly to takové problémy co jsou dnes skoro všude v rodinách.Začala mě zlobit páteř,výpověď v práci,syn byl nemocný a tak se to vše nabalilo.Já dlouho nemohla najít práci a tak jsem se se vším začala moc užírat a bylo to.Začala jsem na sobě pozorovat jak se mi vše mele neustále v hlavě,nemohla jsem spát a tak jsem jí to vysypala.Vzala to úžasně a i mi řekla,že mi dá něco slabého a kdyby to nepomohlo,tak že mi pak doporučí nějakého psychologa.Ale bylo to OK.Teď nic neberu,krom vitamínuB1.
Ale možná k ní zase zajdu,přišla jsem opět o práci ,tak bych to teď nerada podcenila.
Bludička

Ahojte, tak jsem se "úspěšně" propila ke zjištění, že jsem alkoholik!! Tušila jsem to už dávno:-), ale včerejší trefná, dostatečně jedovatá a taky oprávněná, poznámka mé dcery, že jsem se "zase" pořádně rozjela, mě přivedla sem k vám. A jsem za to ráda! Celý den pročítám zdejší fora a díky vašim příspěvkům mám naději, že nic není ztraceno...Nepiju sice až do bezvědomí (mám záklopku, pač nesnáším kocovinu), ale každý den aspoň litr vína. Jsem sice i tak schopná fungovat v práci a doma, ale poslední dobou si uvědomuju, že je to jen ze setrvačnosti. Pít jsem začala jen tak, že mi zachutnalo víno. Teď je to jiné...piju, protože si tělo prostě zvyklo a pomáhá mi to vytěsňovat věci, které bych měla řešit, a které se poslední čtyři roky nějak kupí (manžel-náruživý pivař- dlouhodobě bez práce, nemocní rodiče, atd.) Ale stejně před nimi neuteču...zvláště pak ne před sebou! Nejhorší na tom celém je ale to, že si uvědomuju, že hraju hru: před ostatními jsem pořád ta stejná "vysmátá" osoba bez problémů,na kterou jsou zvyklí, já se přitom nemůžu na sebe podívat ani do zrcadla. A malovat se zády k zrcadlu mi přijde vůči spoluobčanům dost nefér:-)
Je mi jasné, že boj s pitím je běh na dlouhou trať, ale udělat to musím. Jen zatím nevím, kde začít. Budu vděčná za každou radu a názor. Díky!
Gisela Wohlová
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Jejda Bludičko, to je mi moc líto s tou prací. Určitě to máte mimo Prahu moc komplikované. I když ono je to dnes s prací špatné i tady. Také proto si říkám, že si musím vážit toho, co mám, i za tu cena, že jsem tu skoro pořád. Zvlášť když se živím sama. Já přijít o ten svůj stálý příjem, tak bych šla bydlet asi pod most. No tak ti budu moc držet palce, aby se něco brzo objevilo. Určitě to dobře dopadne. Jsi teď silnější a sebevědomější!
Sisi

Ahoj Giselo, tak tě tady vítáme. Těch "vinařů" je nás tady více. Je to těžké a jsme na tom všichni stejně jako ty. Ten pocit fungování jako v setrvačnosti naprosto znám. Známé úkony zvládá člověk automaticky vykonávat a relativně funguje normálně doma i v práci. Ale v hlavě trochu mlha. Tak pojď bojovat s námi, první krok už máš za sebou.
Sisi

Zdravím Giselo.
Připojuji se k Sisi a vítám tě .No vítám,ono to v tomhle případě zní divně,ale i tak jestli máš chuť se s námi pokusit zdolat toho démona,tak do toho .
Bludička

Stránka: 1...55565758596061...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter