Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...56575859606162...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok  
Díky, Sisi. Už zjištění, že v tom jeden nelítá sám, je jako záchranný kruh. Máš pravdu, ta mlha je všude a ne a ne se rozpustit a nepomůže ani třeskuté jaro zalité sluncem. Vím, že musím v sobě rozklíčovat spoustu smyček a jelikož nemám trpělivost s objednacími termíny u psychologů, jsem ráda, že jste tady vy. Nechci všechny odborníky zatracovat, ale nakonec, kdo je větší odborník než ten, který ví z vlastní zkušenosti, o čem je řeč!
Gisela Wohlová
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Díky i Tobě, Bludičko. Ještě bych se chtěla omluvit za zmatené posílání odpovědí, ale jsem na takovém foru prvně a nevím, který "čudlík" zmáčknout, aby se objevily na foru pro všechny. Ne proto, že bych byla grafoman, ale prostě ze slušnosti:-)
Gisela Wohlová
Junior Boarder
graphgraph

Giselo, myslím, že toto forum je dobrym pomocnikem a hlavne si můžeš být jistá, že ti všichni rozumíme a známe tvé pocity atd., což je pro člověka s tímto problémem hrozně důležité. V rodině sice podporu lidé také mají, ale to co se v tvém nitru odehrává stejně nedokážou posoudit a pochopit. A věř, že vím přesně o čem mluvíš, ta naše duše není kolikrát jednoduchá a dává nám pořádně zabrat. Rozklíčovat ty jednotlivé smyčky není vůbec lehký hlavolam!
Sisi

Já myslím, že se objevuje všechno všem, nebo se mýlím?
Sisi

Paradoxní na tom je, že druhým jsem schopná poradit prakticky s čímkoli (trochu nesebekritické, já vím:-) ), ale sama se sebou si prostě rady nevím...
Gisela Wohlová
Junior Boarder
graphgraph

Giselo poradit druhému to co sami neprožíváme je jednoduché,ale sobě když nevíme kudy kam je těžké.A proto píšeme sem,tady je pár milých lidiček a když je ouvej,vždy někdo přispěchá s pomocí či radou .
Bludička

Bludičko, právě proto jsem ráda, že jsem na vás natrefila...Byla jsem vždycky zvyklá řešit věci sama a s rozhodností, rázností a jistotou a najednou se v tom plácám, dostávám záchvaty úzkosti při pomyšlení, že bych měla vůbec něco řešit a alkohol mi vlastně pomáhá se dostat do takového toho stavu "však co, nejde o zlaté trenky"...o to větší úzkost mě pak popadne, jakmile jeho účinky pominou. A to jsem si myslela, že v mém věku budu pro ostatní, rodinu zvlášť, jako opěrný bod...Tady na foru to naštěstí vypadá jako jedna nekonečná přímka opěrných bodů...díky
Gisela Wohlová
Junior Boarder
graphgraph

Giselo tyhle pocity,stavy a nálady tu známe všichni.Alkohol se nejdříve chová jak ten největší přítel,ale jak si zvykneš na jeho přítomnost,zradí tě .Pak už se jen vezeš na kolotoči a neumíš ho zastavit.
Giselo jestli se potřebuješ vypovídat(vypsat),tak neváhej.Tady tě nikdo soudit nebude a každý se pokusí pomoci alespoň radou a podporou.Neboj se a uvidíš,že se ti trochu uleví .
Bludička

Tak si jen říkám dámy, kam jsme to dopracovaly, což? holt když něco děláme, tak pořádně. Která z nás by si to kdy pomyslela, že? Všechno zařídíme, všude poradíme, všechno zvládneme a hle.... najednou se vezeme samy na kolotoči, který neumíme zabrzdit.
Sisi

Přesně tak, Bludičko, je to kolotoč, který vypadá jako docela fajn atrakce, ale pak se motá hlava (nejen obrazně). Začalo to "jen" občasnými depkami, že jsem zase pila, pak se přidali fyzické potíže - motání hlavy, třes, nespavost, únava atd. Ještě před nedávnem se mi dařilo třeba dva dny vysadit a nepít, to se mi hned lépe vstávalo a bylo celkově líp, ale jak na mě začala doléhat čím dál víc situace v rodině, vypustila jsem už i ty dny "bez". Před dvěma lety jsem byla i u psychiatra, ale ne kvůli pití, mívala jsem arytmie a protože nezjistili žádnou srdeční vadu, řekli mi, že to mám od nervů,diagnostikovala mi panickou poruchu a napsala mi AD, ale nebrala jsem je, neměla jsem odvahu (mám kamarádku, která je bere leta a vidím, co to s ní dělá, možná nesprávná AD, nevím).
Gisela Wohlová
Junior Boarder
graphgraph

Stránka: 1...56575859606162...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter