Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...58596061626364...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok  
Gisel,tak jsem pročetla tvé písmenkování se Sisi.No též to nebudeš mít lehké.Ono abstinovat vedle partnera,který pravidelně pije pivo....no to musí být těžké.A hlavně ten zaběhlý sterotip,on pivko ty vínko.Myslíš,že jsi dost silná na to to ustát?Já ti to teda ze srdce přeji .
Ale též záleží jak moc jsi na pití závislá.Ani teď nevím jestli si to už psala,ale myslím že ne.A co teď,ještě piješ,nebo jsi s tím už přestala?
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Bludičko, zatím ještě nepřestala:-( Co se týče závislosti, tak závislá určitě jsem, protože si dávám víno denně, jen množství se mění. Dneska jsem měla teda jen jedno pivo k obědu. Je fakt, že nevím, jestli to ustojím a není to jen tím, že manžel "pifkuje", ale spíš tím, že teď už pitím řeším svoje stavy psychické i fyzické, nepiju už jen na chuť. Myslím, že bych měla změnit své návyky a trochu si rozhodit denní rytmus, najít si nějaký relax, koníčka. Můj problém je mimojiné taky v tom, že mě dost štve, že manžel je pořád doma a místo toho, aby pohnul s bytem (nedávno jsme se přestěhovali), tak sedí pořád u počítače nebo leží. Zjistila jsem, že nejlíp je mi v práci:-) Divné, co?
Gisela Wohlová
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Takže přijdu domů a abych se otupila a nevnímala to, jak vlastně žijeme, tak si naliju. A kolikrát si řeknu, že nejsem přece béčko a že si dám jen dvě sklenky, ale to je totální sebeklam!! Prostě odbrzdím, pač je mi líp, a jedu...Možná kdybych byla schopná být doma sama sebou a nemusela se pořád kontrolovat, co můžu říct a co ne a nebyla srab, který raději ustoupí než aby se hádal, tak bych neměla v sobě tolik napětí, které víno perfektně uvolní...
Gisela Wohlová
Junior Boarder
graphgraph

Gisel já i Sisi jsme měly takový rituál s ukončením naší pitné dráhy.Já si koupila víno myslím,že to byla neděle a dala si ho jako že na rozloučenou.Ale to už jsem za sebou měla spoustu dní přemýšlení a byla na sto pro rozhodlá,že s pitím už tentokrát definitivně končím.A slíbila jsem si,že i kdybych trpěla jak zvíře tak se nenapiji.A věř,že jsem trpěla,ale vydržela.A teď by mi bylo líto to porušit,ale není všem dnům konec.
A ty tvé návyky musíš určitě změnit a hlavně vyplnit ten čas při kterém si byla zvyklá popíjet.A s tím tvým manželem tě chápu,z toho bych taky byla rozhozená.A kdyby si ho trochu popohnala,jako že:pojď,vstávej,uděláme si to tu pěkné...bla,bla..,to by ssi nedal říct?
Bludička

Bludičko, tak rozhodnutá jsem definitivně. Hlavně kvůli dceři, ty její pohledy, když si odpo po práci místo kávy dám sklenku!! Usnesla jsem se, že tohle nemá zapotřebí ani ona, ani já. U mě to rozhodnutí uzrává už taky delší dobu...jen si nejsem jistá, jak to bude s tím rituálem. Chápu to tak, že si stanovím den a basta. Jsem posera a bojím se, aby se rituál neopakoval. Takže uvažuju, že to zkusím rovnou a svůj včerejší litr a půl budu považovat za onen rituál. S těmi návyky to vymyšlené zatím nemám, nemám žádného koníčka, nesportuju, takže mě napadlo zkusit si prodloužit úvazek v práci (dělám jen na poloviční), i když s vím, že s tím manžel souhlasit nebude. A na manžela to zkusit můžu, jen musím vychytat správný okamžik, případně se konečně pořádně rozčílit:-)
Gisela Wohlová
Junior Boarder
graphgraph

Gisel, ja se obavam, ze te ten manzel bude stvat pri tom abstinovani (jestli se na to vrhnes) asi jeste vic, protoze to budes videt vse strizlivyma ocima. Nevim, co poradit. Urcite nejaky program na vecer, ale jaky? Ja jsem nad tim dnes premyslela a nekde jsem tady na foru cetla, ze nejaka holcina si totalne preprogramovala den, tzn. zacala chodit brzo spat a strasne brzo vstavala. Myslim, ze to do sebe neco ma. Pro me jsou kriticke vecery. Jsem zvykla chodit spat o pulnoci nebo i dele a to jsou pak ty vecery hrozne dlouhe. Jenze stale mam se spanim problemy. Bud nemuzu usnout a nebo se budim nekolikrat za noc. Idealni by bylo usnout tak v 10 a rano si dat budika treba o 2 hodiny driv nez normalne. Rano na alkohol nikdy chut neni a treba by to mohlo nejak fungovat. Ale jak najet na ten rezim ...nebo si aspon rict, ze budu v posteli v 10. Kdyz uz je clovek umytej a v pelechu, tak se ti kvuli lahvi asi uz vstavat nebude chtit.... nevim, jen napad, ktery chci zkusit. Experiment
Sisi

Sisi, to nezní špatně. Pokud nechodíš denně na přesnou hodinu do práce, tak by mohlo zabrat i to dřívější vstávání.Prostě si rozhodit rytmus. V mém případě bych si musela přeprogramovat odpoledne a večer, pač jsem do tří v práci. S tím spaním to znám, buď čumákuju i tři hodiny po ulehnutí, nebo se vzbudím ve čtyři a nespím dvě hodiny a pak zaberu na půl hodiny než zazvoní budík. A je fakt, že když mám "světlejší" den a utnu pití, aniž bych dopila láhev a jdu si programově lehnout a číst si, tak se už nechce znovu vstávat a znovu si nalít.
Gisela Wohlová
Junior Boarder
graphgraph

Gisel to musíš vědět ty jak nejlépe ti půjde s pitím zkoncovat.Ale jestli už si začala,tak do toho .Moc ti držím palce.
A ty máš jen jedno dítě,tu dceru?A můžu vědět kolik jí je?
A s tím tvým chlapem,oni jsou ve finále co se práce týče všichni stejní ,takže se na ně musí chytře.A hlavně to nesmí nikdy vyznít tak jakože pracují,ale že nám pomáhají a dělají nám radost .
Hlavně ty musíš vědět jestli to tak jak je to dnes bylo už dříve.Ono to u něj mohlo též vzniknout tím,že ty si si dělala své,on taky své a už se s tím zžil.
Bludička

Sisi,Gisel zkuste si koupit ten vitamín B1,mě to pomáhá já spím jak zabitá.Jen těch prvních 14 dní to bylo kruté.
Bludička

Bludičko, upřímně řečeno jsem to nikdy nezkoušela přestat, takže to bude tak trochu metoda pokus-omyl, ale odhodlaná jsem. Mám jednu dceru, je jí 16 a je skvělá:-) S tím mým chlapem se to má tak, že dřív to tak nebylo, ale to jsem taky pracovala na volné noze, byla prakticky furt doma,začalo to drhnout, jakmile jsem nastoupila do práce, což bylo ale rozhodnutí z nutnosti, když byl on bez práce. Metodu "med kolem pusy" jsem zvládala dost bravurně skoro 20 let, teď už mi to jde dost ztuha:-))
Gisela Wohlová
Junior Boarder
graphgraph

Stránka: 1...58596061626364...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter