Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...59606162636465...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok  
Vitamíny béčkové řady asi zabírají...od kamaráda doktora vím, že si po pařbě vždycky s kolegy dávali B12:-)
Gisela Wohlová
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Gisel tak uvidíš jak to půjde,dokud to nevyzkoušíme tak nevíme jaké to bude.Ale motivace u tebe určitě je a to dcera a to je fajn.A zdáš se mi i dost silná a odhodlaná,ale jestli to nepůjde hned jak si to představuješ,tak se hlavně netrap a nevzdávej to.Držím ti moc palce .
Bludička

Ja se pro dnes loucim, jdu trochu natahnout telo k tv. Tak zase zitra. Ty vitaminy si koupim. Snad uz me ta depka zitra trochu opusti. Pokud ne, tak zkusim vyhledat nejakeho doktora a poradim se, jestli by treba ty AD byly vhodne. papa
Sisi

Díky moc, Bludičko. Je mi jasné, že to bude těžké, ale vidina, že se budu moct zase na sebe podívat, aniž bych si musela hned vynadat, a že udělám radost dceři a sobě, přestane mi vypadávat paměť, točit se hlava a vůbec, mě dost motivuje. A jedno klišé na závěr dnešního dne: když upadnu, tak se zas seškrábnu a zvednu:-)
Tobě i Sisi pro dnešek díky za vřelé přijetí a skvělý pokec...Budu vás průběžně informovat, jestli a jak to sviští:-)
Gisela Wohlová
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Gisel držím palečky a určitě piš.

Sisi ty si odpočiň a uvidíš....určitě bude lépe.
Mějte se a dobrou nerušenou noc .
Bludička

Ahojky Sisi.
Tak co jak je?Zmizela ta včerejší depka?Doufám,že se cítíš lépe .
Bludička

Ahoj Bludičko, no není to furt ono, ale od rána se tady cpu čokoládou s mandlema a mandlema v medu.....samé sladkosti, hrůza.Už jsem celá přeslazená a pořád nemám dost. Tímhle tempem ze mě bude za chvíli koule. A jak ty? Ještě chodíš do práce nebo už jsi doma?
Sisi

Na co přesně je vitamín B1? Nevím, jestli si nemám radši koupit ten B12, co myslíš?
Sisi

No tak s tím cpaním jsme na tom stejně,od rána jsem zbouchala už půl tabulky čokolády.Ale je zajímavé,že co nepiji jsem schodila 5kg a přitom se takhle přeslazuji .
A do práce už nechodím,ale snažím se něco sehnat jinak se tu zcvoknu .
Bludička

B1 se užívá při dlouhodobém stresu,pro správnou činnost nervového systému,při bušení srdce a po velké konzumaci alkoholu.B1 obsahuje thiamin,který když člověk pije ztrácí z těla.Ale tu B12 neznám,tak se mrknu.
Bludička

Stránka: 1...59606162636465...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter