Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...60616263646566...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok  
Tak jsem to nastudovala, nejlepší bude vitamín B1, B5 a B6. B12 myslím ne.
Sisi

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Sisi omlouvám se za tak opožděnou odpověď,ale klekl mi net.
Též jsem ty vitamíny studovala a zůstanu u toho v.B1.
Bludička

Zdravím Gisel.
Tak jak to zvládáš?Doufám,že dobře.Dej vědět.
Bludička

Ahojda vespolek, včera tu bylo úplné mrtvo dnes se také moc nezdržím, neboť jdu s malinkou neteří na dětskou oslavu čarodějnic a jak jsem včera večer zjistila, má mít dítko masku, kterou samozřejmě nemáme, takže bojový úkol, jdu shánět nějaké hadry. Ale těším se, bude to hezké odpoledne a podvečer s opékáním buřtíků Jinak vitamíny jsem Bludi zakoupila a ještě k tomu nějaké další doplňky, takže uvidím, jestli se mi ty nervíky po tom B1 srovnají aspoň trochu do latě. Pokud bych se již s vámi dnes nepotkala, tak zítra (jestli sem ovšem o víkendu někdo zavítá). Já mám na programu studium brrr. Mějte se krásně a přeji nám všem poklidný víkend Gisel a ty napiš, mrško!
Sisi

Ahoj Sisi.
Tak si pěkně užij slet čarodějnic a ne,aby si nám uletěla .
No je tu nějak mrtvo,chlapi jsou bůh ví kde a Gisel se též odmlčela.Že by jsme tu byly takové drbny jen my dvě ????
No nic,zkus zobat vitamínky a pak dej vědět.Pa,pa.
Bludička

Juknu sem ještě večer zobu zobu. ještě jsem přemýšlela o té Allegře - nedívala jsi se na to náhodou Bludičko na netu? Kdyžtak na to koukni a řekni mi prosím, co si o tom myslíš www.prozdravi.cz/allegra.html?utm_source=Sklik&utm_medium=cpc&utm_campaign=S_Prozdravi_ProduktyZ
papapa
Sisi

Ahojte, omlouvám se, ale včera jsem nestíhala. Byla jsem déle v práci, pak rychle na masáž a pak sraz s kamarádkou v hospodě...to jsem si říkala "no potěš" Kamarádka hned na úvod, že mě zve na víno, tak jsem slušně:-) odmítla a říkala si, že to bude rychlá akce, když se budu muset haltovat:-) Ale nakonec jsme seděly 4 hodiny-resumé: capuccino, dvě nealkoholická mojita a dobrý jídlo. Kupodivu jsem s tím neměla až tak velký problém, protože jsme byly v podniku, kde nemají moc dobré víno, navíc drahé a hlavně jsme se dlouho neviděly, takže jsme prakticky nezavřely pusy:-) Ale dneska odpo v práci jsem dostala na víno děsnou chuť, ale nakonec jsem zvolila cíleně jinou než svou obvyklou "vinnou trasu přes koloniál" Teď jsem si uvařila kafe, pak musím poklidit a večer jdu do kina. Horší to ale bude o víkendu, z toho mám trochu bobky:-(
Gisela Wohlová
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Sisi, doufám, že ti bude po tom béčku líp...ty nervy jsou fakt svinstvo...mně začal včera najednou cukat prst, ale dost zřetelně, přišlo mi to sice komické, ale zároveň smutné, jaká jsem troska...Bludičko, ještě k tomu B12, ti moji kamarádi to používali jako vyprošťovák, aby mohli ordinovat...bylo to ještě v dobách hlubokého temna, ještě před 1989:-)Ale i tak je to hnus, doktoři tenkrát fakt pili prvoligově...ale kdoví, dnes to asi nebude jiné...
Gisela Wohlová
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Ahoj! Zdravím Sisi s Bludičkou, naše kluky a vítám Gisel!
nějak nic momentálně nestíhám a večer jsem už neměla chuť zapínat počítač a hodně jsem četla. Tak jsem měla příjemnou společnost - knihu a ta mě nenechala jít nikdy spát před 2 ráno. No, jsem krapet nevyspalá, ale s čistou hlavou. Takže po malém zazlobění, zase abstinuji. Sisi, tu Allegru jsem si koupila, v tý strašný morální kocovině, co jsem měla po tom tahu, kdy jsem se k vám přihlásila - 5 dní jsem brala dvě, pak přešla na 1 a teď to trochu flákám, myslím, že to možná funguje - je mi fajn. Je ale fakt, že se nezastavím - furt něco dělám. Tak nevim. Jo a beru silný céčko - to se hoky prý taky má! A freše a saláty.
Jinak přítel ok, dodržuje dohodu a docela si to užíváme. Ale jinak jsem dneska upně utahaná a uvědomila jsem si, že když jsem furt ještě fičel kolem půl desátý, kdy to víno večer prostě pak bodne, když si konečně sedne. Hmmm, tak nevím, zda to byl červíček alkohol, nebo prostě konstatování. Nevím co si o tom mám myslet. Bludičko? Stalo se Ti to? Já ti strašně fandím, vidím, jak Tě to strašně nakopává to nepití a ta úžasná hrdost na sebe.
Moc ráda jsem vás tady potkala.

Gisel a co Vy? Držíte se?

Pěkný víkend! Lutzka
Lutzka

Gisel no vidíš snažíš se,a to se cení.
Vím,že to není lehké,ale uměly jsme se nalívat tak teď trpíme.Ale fandím ti a drž se .
Bludička

Stránka: 1...60616263646566...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter