Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...62636465666768...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok  
Halóóóó....,
kam jste se mi všichni poděli??
Já tu nechci zůstat sama !!!
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Leni ty jsi tu nová?
Nenapsala si nic krom toho,že se upíjíš....
Líba se snažila ti poradit a ty nic.Tak napiš víc třeba se nějaká rada najde .Hlavně to nevzdávej.
Bludička

Bludi, ty se normálně nudíš
ty nechodíš do práce?
Mova
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: Plzeň

Zdravím Movo,
teď si mě prokoukla,ano po dlouhé době se nudím .Do práce opravdu nechodím .
A jak se ti vede?
Bludička

Ahoj Bludičko - já koukám, že to tady nějak umírá. kde máme ty chlapy?
Sisi

Ahoj Sisi,
jsem ráda,že ty jsi nikam nezabloudila.
Chlapi mají asi hodně práce,doufejme že je to práce .
A co jinak,jak se ti vede?
Bludička

Ahojte holky,taky jsem se nikam neztratila, jen jsem se nějak nemohla vymotat z práce a doma taky mraky věcí k řešení a najednou je vždycky skoro půlnoc a já jsem ráda, že jsem ráda:-)
Bludičko, Tvých 80 dní je neuvěřitelných!!! Chce to fakt přístup "drába" a být na sebe pes...to je pro mě taky vodítko...sice Ti nesahám s počtem nepropitých dní ani po kotníky, ale i po těch pár dnech cítím, že je mi tak nějak líp. Kupodivu nemám nijak zásadní abstinenční příznaky, ale ta chuť otevřít láhev a trochu si dáchnout je furt obrovská Ty Tvoje dvě lahve jsou čirý masochismus, ale dostává to "přestávání" na úplně jinou úroveň:-)
Sisi, co Ty? Jak funguje B1? Doufám, že Ti je už líp a depky jsou menší až budou nejmenší na celém světě:-)
Gisela Wohlová
Junior Boarder
graphgraph

Ahoj Gisel,
to jsem ráda,že tu nejsem sama .
S tím,že někdy není čas sem juknout tě chápu,taky někdy večer padám na tlamičku.
Je prima,že se tak držíš a věř,že vím jak moc je to těžké ,držím ti palce.A ty chutě se napít člověku nepřidají,ale i ty by měly přejít.Já piji teď dost kafe,vím že to také není zrovna zdravé,ale stále lepší než chlast.
Jo a musím se omluvit za těch 80dní abstinence,myslím že je to asi tak 75.Budu to muset spočítat ať jsem v obraze.Též to není moc,ale jsem ráda za každou další desítku.
Tak piš ať vím jak se daří...
Bludička

Ahoj Bludičko,s tou kávou to máme podobně, taky jich dám víc než jsem byla zvyklá a než je zdrávo...Mám nízký tlak a červené víno mě vždycky probralo (teda první dvě skleničky, ty další udržovací, a druhá flaška pak rovnou umrtvovací) Ještě k tomu počtu dnů abstinence...myslím, že je to jedno, jestli 80 nebo 75, obdivuhodné je to odhodlání, výdrž a disciplína, s tím já pořád bojuju, pořád je tam ten našeptáváč "dej si, však se nic neděje, přestat můžeš kdykoli"...Nesmysl, je to jeden krok vpřed a milion kroků vzad, když se napiju znovu...nemám pevnou vůli a sebekázeň, ale pořád si opakuju, že už jsem dost stará na to, abych ji v sobě konečně objevila, tak se snažím ze všech sil. Pomáhá mi v tom i to, že to můžu někomu říct, přesněji řečeno Tobě a ostatním tady. Takže díky
Gisela Wohlová
Junior Boarder
graphgraph

Zdravím Gisel.
Můžu se zeptat?Ty už jsi někdy s pitím přestávala,nebo je to teď po prvé?
Víš jak si psala o tom našeptávání k pití,tak to je úplně stejné jako to bylo u mě.Ale právě to jsem se o to nepití jen pokoušela,ale neměla jsem ještě v hlavě úplně jasno....Víš bylo to takové to,a tak dnes si ještě dám od zítra už nebudu,na nějakém tom dni už nesejde.Ale takto jsem se pokoušela několikrát a nic.Tak proto se ptám jestli si to už někdy zkoušela.U mě to zabralo až pak když už jsem si šla tak na nervy,že jsem nemohla vydržet sama se sebou a už jsem se cítila na prd i když jsem pila.Tak jsem si řekla,tak proč to vlastně dělám když už je mi zle s pitím i bez něj???
A pak jsem též našla tyto stránky a četla a četla a nervovala se až jsem sem napsala.Hned mi tu odpověděl jeden super človíček a já díky němu začala věřit,že to půjde.(Viď Petře )?A též mi to písmenkování tu moc pomohlo.
Tak se nestyď,neboj a když bude ouvej,tak to sem naťukej a vždy se najde někdo kdo tu bude s tebou .

Měj se pěkně.
Bludička

Stránka: 1...62636465666768...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter