Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...65666768697071...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok  
Zdravím Petře,Sisi,Lutzi,Alfardo,Gisel......
Dnes jsem si toto fórum pročetla docela podrobně a zjistila jsem,že na dost lidí padá splín a takové to opíjecí období s jarem a létem.Nejspíš opékačky,dlouho je vidět,nebo nevím co?!
Po přečtení příspěvků na mě padlo něco,no vážně něco a nevím co to je.....
Já sama s tím bojuji a z každého malého úspěchu se raduji jak malé dítě,a pak když si přečtu jak se někdo moc snažil a prostě to znova přišlo ani neví jak????To je mi moc líto.
Teď momentálně mám strach,že to přijde i za mnou až to budu nejméně čekat .
Proto teď napíši to co napíši : chlast je sr.č a nenechme si od něj diktovat!!!!!!
Žijem jen jednou,ale chlast tu byl,bude a my si tu trochu času nemůžem nechat ukrást.Kvůli sobě a hlavně kvůli těm co nás mají rádi a my máme rádi je!!!!
Neblbněme a pojďte se na ten chlast vy.....

No tak to je můj splín a teď snad usnu.
Mějte se všichni moc fajn a..............,každý jak chce.
Zdraví Bludička
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

ja se bludicko rada pridam k tobe. a budu abstinovat....ted jsem si to zase zopakla a stejne nemam jinou sanci nez ten alkohol odlozit...volala jsem vcera i na AA, pujdu i tam...fuj uz to nechci zakouset...znam i to strizlive a je to lepsi...
jen to proste neopakovat..
citim ze vzdy jakoby mne zachvatilo silenstvi...je to desive....
co ten chlast dela s lidma...
petrata

Dobré ráno Bludičko.
Doufám, že se tvůj splín vytratil do noci a s příchodem sluníčka už si zase rozzářená jako vždy.
To je snad poprvé za tu dobu co se známe, kdy máš depku.
A víš, že ti docela rozumím.
Skupinka se začíná ubírat úplně jiným směrem, než na počátcích fora.
Bludičko, musíme vydržet.Ty jsi ten pilíř, na kterém všechno stojí.
Ty jsi vydržela nejdéle, jsi vlastně vzorem pro ty, kteří tápou a neví jak dále.
Je teď uspěchané období plné stresu a nervózy.
Počasí bude svádět více než v zimě dát si vychlazené pivo nebo střik.
Je to zkouška jako blázen.
Bludičko drž se.Ostatní se přidají, uvidíš.
P.S - a ty tečky si vynechávat nemusela, určitě by se ti ulevilo, kdyby si slova napsala ve správném tvaru
Petr

Zdravím Petrato.
Ono je to vážně děsné když čteš ty příběhy,je úplně jedno kdo sem píše,ale jsou to mladí lidé,starší,muži,ženy a některé ty konce jsou strašné.A my to čtem,vidíme kolem sebe a stejně se po tom chlastu pachtíme jak cvoci.A sami jsme i zažili jaký,že kámoš ten chlast umí být a stále se toužíme opít a vlastně to ani nemůže být touha,protože po čem taky když druhý den máme místo mozku totální výmaz.
Já se zatím držím a snad i docela statečně,ale jeden nikdy neví....
Měj se hezky a vydrž .
Bludička

Zdravím všechny,
Ty ses Petrato držela dost dloho, ne, nebo jsem to špatně pochopila držíš se pořád ???
Dej vědět, jaký to bylo na AA, nikdy jsem tam nebyla a zajímal by mě Tvůj názor .
Aneta

Ahoj Petře.
Tak to jsem bojovnice co?To se mi zas něco povedlo... .
Ale znáš mě,ano při prvním slunečním paprsku jsem se oklepala a jsem zase zpět a snad i plná síly .
Víš na mě to včera nějak skočilo.Né,že bych já měla chuť na pití,ale ty příspěvky tu.Jednomu to nevyšlo a zase pije,druhý má děsnou chuť se opít,třetí má strach o někoho z rodiny co pije a jinému umřel jeden z rodičů.Přišlo mi to takové šílené....,nějaká hloupá tekutina v lahvi a co životů dokáže zničit.
A tak na mě dotíraly takové myšlenky jakože,co když já taky do toho spadnu a pak sem budou psát moje děti jak mě mají dostat do léčebny a podobně...
No nejsem já švihlá????Teď to píši,představuji si to a tlemím se jak se pěkně umím sama dostat do depky.Tak teď už na mě vážně jen Chocholouška!!!
Ale koukala jsem i jestli náhodou nebyl úplněk když mi tak hrabalo,ale nebyl.Jen jsem zjistila,že včera to bylo 80 dní bez pití a zítra,že je pátek třináctého .Tak se těš co zas moudrého ze mě vypadne.
Měj se moc krásně,drž se a já slibuji,že s depkama dám nějaký čas pokoj .
Bludička

Zdravím všechny spolubojovníky.
Tak to jste si určitě přečetla i ten můj příběh. Držím vám všem, kteří jste začali, palce, ať vytrváte. Nebojte, zítra to ještě nepřijde. Nepřijde to v době, když to člověk očekává, a má hroznou chuť. Přijde to až tehdy, když už se to nečeká. Jak jsem psala včera - dokážu klidně dlouhodobě si dát třeba 3x za týden 2piva nebo víno. Minulý týden jsem koupila 2 litry, že si dám tak 3 skleničky, zbytek nechám na další dny. Sama nevím jak, ale do večera jsem v sobě měla 1,5 litru. Pěkně zlitá. Je mně strašná hanba před dětmi, mám neskutečné výčitky svědomí. Hrozné. Znovu si říkám, že bych měla navštívit odborníka. Ale mám strach, bydlím na venkově a bojím se, že bych tam mohla potkat někoho známého.
Magda

zdravim vas vsechny....ano ja se docela drzela a zas do toho spadla, nepila jsem 4 mesice a jako vzdy jsem zacla mit pocit ze muzu...ale ne nemuzu...popadl mne desny strach ze z toho zesilim a ze to nikdy nedam, dnes jiz je o neco lepe...a jdu zase na to...ach jo...ja nevim cim to vzdy zacne...ten pretlak
a ta nekonecna unava ze zivota...furt dokola..na AA jdu zitra, ctu si tu jejich knihu a verim ze zazraky se deji a treba se mi to povede...jak rikava liba...nadeje je vzdy
petrata

Jasně, že naděje je vždy.Znám lidi, co byli 3x na léčení, i víckrát, a konečně abstinují, jsou šťastní.Je dobře, že to nevzdáváte, a znovu vyrážíte nepít, uvidíte, že to jde, a nyní nesmíte pít!, později nemusíte pít a přijde čas, kdy pít nebudete chtít, sami!Najdete ten klid duše, smích od srdce, život.Všem Vám to moc přeji, uteče to, mých 7 let abstinence je tu, a fakt mě připadá, že jsem ještě nedávno pila,moc dobře si pamatuji to peklo, smutek, depky, výčitky,vypatlaný mozek, žádná lidská důstojnost.Sice mě to už netrápí, nestydím se za to, ale nezapomínám.
Liba

ja tomu libo verim...musi byt z toho pekla cesta ven...pujdu tam a dam se znovu do abstinence...uf...neda se s tim fakt bojovat...clovek to musi prijmout...ten fakt ze je alkoholik...
stydim se za to...a prijmout i to ze je to navzdycky..budu chodit i sem na forum, neb i toto pomaha...nebyt na to sama,vzdy tak nejak zapomenu...ze tenhle problem mam a sup cert nikdy nespi...
petrata

Stránka: 1...65666768697071...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter