Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...66676869707172...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok  
Zdravím Magdo.
Přesně tak,i tvůj příběh jsem četla.Je to až neskutečné,každý máme jiný příběh,ale ve finále jsme na tom všichni stejně.
Jestli se mohu zeptat,jak staré máš děti?
Měj se fajn a drž se .
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj Bludičko,
mám tři děti, dcerám je 23 a 21 let, studují VŠ, synovi 17, studuje gympl. Také vidím, že jsme na to me finále úplně stejně. Když totiž načneme flašku s předsevzetím dát si jen 2 - 3 deci, nedokážeme pak přestat, dokud není prázdná. Znám lidi, kteří celá léta si dají denně 3-4 deci. Víc ani kapku. Šťastní to lidé, kteří to takto umějí. My holt musíme vést celoživotní boj.
Magda

Bludičko,bylo by zvláštní, kdyby si za celou dobu své abstinence neměla žádnou depku.
Už bych tě pak dokonce začal i podezřívat (spíš ti ale tiše závidět, že to tak perfektně zvládáš).
Obšas nějaká depka není špatná, utuží tě a až pomine, zjistíš, že si zase o další stupínek dál a příští depka se bude možná už snášet zase jinak (lépe).

Petrato, můžu se zeptat, jak jste zvládala ty 4 měcíce bez alkoholu a co bylo tím zlomem, že jste začala zase pít?
Pokud budete mít čas a náladu, napište jak jste dopadla v AA.

Mějte se všichni moc fajn
Petr

zdravim...no ja jsem asi ten klasicky kvartalni alkoholik...nepiju a prestanu byt pozorna...naseptavac...
a pak vzdy stejne...2 dc jeden den..4 dalsi a pak z nejakeho
ani nevim jakeho duvodu zaklopka pryc a spatna.
kdyz nepiju je mi prima...mam to rada to strizive ziti...ale
kdyz se to spusti tak desim sama sebe. Na ty aa dnes jdu...neb vim ze potrebuju nejakou podporu a vlastne i o tom mluvit...abych zas nezapomela...ze se me to stalo a musim se tomu postavit celem...takze ja takto....a ze to neni ta ostuda...byt alkoholicka....fuj uz to samotne slovo ...
petrata

Držím Vám palce, ať v AA dobře dopadnete a určitě se pak ozvěte.
S tou klapkou Vám docela rozumím.
Bohužel, když padala klapka u mě, tak to nebylo kvartálně, ale pak už denně.
Nejhorší bylo, když se na mě musely dívat děti a manželka.
Ten pocit,když si sám sebe představím z jejich pohledu, ubohost sama.Opravdu chudák.

Držte se.
Petr

no prave tohle jiz nechci zazivat...a hlavne kvuli sobe...
vecer dam vedet jake to tam bylo na AA..u tech co to maji za sebou
a vedi ze alkohol je smrtelny kamo a radeji se mu vyhnout treba
petrata

Petrato - to je neuvěřitelné, já bych řekla, že to mám úplně stejné!!!
Magda

no to on bude magdo ten alkoholismus asi...v te knize od AA alkoholiku pisou ze to je jakasi alergie na alkohol a ze jinak
racionalni a vetsinou i spolecensti a fajn lide se po poziti stavaji
naprosto blaznivymi...iracionalnimi a ..no vsak to zname ze jo..
a ze to jestli jsi nebo nejsi proste poznas jen ty sama...tak ja si to jiz priznavam a uvidim kudy z toho ven a verim ze mi ty AA pomohou...neb je to velmi ulevne..
mit se o tom s kym bavit a hlavne porozumet co to je za hnusnou nemoc a tak, neb myslim ze to cloveka hrozne zbavuje dustojnosti a sebeucty...teda aspon mne
petrata

Zdravím Petře.
Ty mi vážně čteš myšlenky...Už jednou jsem ti psala,že jsem nějaká divná,že jsem celkem v pohodě,ale stále jsem si říkala,že je to klid před bouří.A stále jsem čekala kdy to přijde...,přišlo,ale já to už nečekala???!!Ale i tak je mi divné,že když si vzpomenu jak jsem na tom byla ,tak teď tím proplouvám docela dobře.A nemám z toho nějak dobrý pocit????
To jsem dílo co?Místo abych juchala,mám stále nějaké pochybnosti .
Ale ty jsi už dlouho nenapsal jak pokračuješ a jak ti je.Tak to naprav,teda jestli máš chuť a náladu.
A jak psaly (Magda a Petrata),že jsou na tom stejně,kvartální pijáci,tak my jsme na tom též byli stejně a bohužel denní pijáci...
Měj se moc fajn a pěkný víkend.
Bludička

Magdo a tvé děti teda vědí,že máš tento problém a že ho začínáš řešit?
Moji kluci totiž viděli,že denně popíjím(vínečko v pěkných sklenkách,paní dokonalá ),ale nikdy jsem se před nimi nestřískala a tak ani neví,že teď svádím tento boj.Nevím jak bych to zvládala kdyby mi třeba řekli,přestaň pít jsi alkoholička.Ale možná je i rozdíl o tom mluvit jako máma s dcerou,než máma se synem.
Ale jinak vám oběma,tobě i Petratě držím pěsti a též jsem zvědavá na názor na AA.Já bych se tomu též nebránila,ale my tu nic takového nemáme.Buď tady piji jen já,anebo jsou všichni stále nalitý a neřeší to .
Mějte se pěkně.
Bludička

Stránka: 1...66676869707172...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter