Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...67686970717273...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok  
pockej bludicko??? ty taky po 80 dnech? nee?? to je kurva hnusna ten alkohol...pardone...ale fakt teda...a ostatni kam zmizeli? potrebuju ted podporu tech co to zvladaji...jeste ze ta liba...ach jo...fakt alkacova vecna pisen...tak znova a od zacatku? ani nevim ze tykam...ale to asi ok? tak se drzte
petrata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Petrato,já nepiju opravdu 80 dní,ale ani teď jsem nezačala jen na mě přišla první větší depka.Tak jsem se tu trochu vykecala a už je zas dobře .Já se držím těžko,ale držím.Vždy mi sem napíše Petr něco povzbuzujícího,uklidňujícího a je zas fajn.Teda zatím????
A kam všichni zmizeli?No buď jim je hej,a nebo ouvej.Ale doufejme,že to první a užívají jara.
A tykání je v pohodě,nebudem si přece říkat VY ALKOHOLIČKO
Bludička

dobre ty alkoholicko....depka prejde...to mam radost...ja se k tobe pridam a mam teda 3 den...no nic moc. ale nejak zacit treba...ze jo...tak se mej
petrata

Bludičko, já vím kam se všichni ztratili.
Spadli do toho zpět a je jim teď trapně o tom mluvit.

Je fakt, že dát se na rozcestí tím špatným směrem , je jednoduché a jde to rychle, zpět už se vrací zase hůře.
Ale je lépe se vracet několikrát zpět než jít jednou a definitivně pořád dále a dále a padat do srabu hlouběji a hlouběji.... až na dno.

Taky jsem k vám nebyl úplně upřímný, ale nejdříve si musím sám se sebou udělat pořádek a až budu mít v hlavě zase dobře, bude mít smysl psát na forum.
Petr

ja ti nevim petre...i kdyz se rika ze alkoholici lzou a taky ze sam to clovek zvladne opravdu jen v minimalnich pripadech...
ja jsem ted o tom cetla kopu veci...ze 90% alkacu nechce prestat
pit a ze opravdu se to opakuje... i pro to jdu na ty AA..tam jsou i pripady ze bezdomovec a ulice at a zvladli...tak uvidim...kazdopadne poreferuji...
petrata

Máš pravdu Petrato, alkoholici lžou , kradou a popíjejí tajně, ale ne všichni jsou stejní.
Ještě si mi nenapsala, proč si po tak dlouhé době opět začala pít?
Ptám se z toho důvodu, že mám v tomto směru opravdu podobný příběh.
Potřebuji si uvědomit spousty věcí a k tomu abych si poskládal tu pestrou mozaiku svého propitého mládí, chybí mi ještě pár střípků.

Nejvíc mne mrzí, že jsem zklamal člověka, který věřil, že přestat bez odborné pomoci lze.
Pořád si myslím, že lze, ale momentálně už nejsem tím zářivým příkladem.Stala se jím právě ona a budu moc rád, když ona vydrží a bude pro mne tím příkladem, že to jde.
Budu se jí držet a neustále se jí vyptávat(pokud bude chtít naslouchat), dokud se nepřklenu tam, kde mám být a kde potřebuji být.
Bludičko, omlouvám se, nezvládl jsem to, chyběl mi už jen krůček.
Něco se zlomilo, musím přijít na to co a proč.
Petr

no to kdybych vedela? unava? stres? pms?nespokojenost a problemy? nebo jen ten alkoholicky mozek hledal duvod?
vzdy je to u mne stejne...jsou obdobi kdy nepit neni problem
a pak zacnou septaci septat a ja jim proste podlehnu...alkoholik
to nema pod kontrolou...vzdycky si tak rikam ze je to jako diabetik tez nechodi do cukrarny...no ne? tak treba tomu tentokrat vice porozumim...co tahle hnusna nemoc je zac, ty vis proc ses napil?
petrata

Petře,
nevím jak je to možné,ale já to věděla,cítila proto jsem tě tu tolik nevyhledávala.Chtěla jsem nechat tě v klidu a počkat,ale pak přišla ta depka a já oslovila všechny.....
Petře nemáš se za co omlouvat,všichni tu víme jaký ten chlast umí být zrádný.Též se toho moc bojím vždyť to víš,ale já se budu prát jak to jen půjde a vrátím ti tu víru co jsi mi dal ty,že to JDE!!!!!!!!!!
Hlavně to nevzdávej a bojuj,bojuj za sebe,za děti a svou ženu,všichni tě mají určitě moc rádi.A klidně vyhledej pomoc jestli máš u vás možnost,není to ostuda a ty si tu pomoc zasloužíš,nebuď na to sám.
A nezklamal si mě,stále ti věřím a držím palečky,buď silný....
Až budeš mít chuť,náladu a trochu utříděné myšlenky klidně napiš můžeme se pokusit to dát nějak dohromady.
A jestli nechceš vše psát sem můžeš klidně na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Měj se pěkně a drž se a hlavně se moc nedeptej.Stalo se,stalo,ale jdeme dál .
Bludička

Bludičko - moje děti o tom vědí už dávno. Právě proto, že jsem ten kvartální typ, co třeba dlouho nepije, ale pak se ztříská. Vědí samozřejmě, že s tím bojuji. Bojuji už celých 18 let. Pokud piji, tak tajně, sklenku mám schovanou. Manžel už spoustu mých skrýší objevil, musela jsem vynalézat nové a nové. Je to hrozné to takto o sobě psát.... Také by mne zajímalo, jak to na těch AA funguje, a jsem zvědavá, co nám o tom petrata napíše.Asi 20 km odsud je protialk. léčebna, léčí myslím i ambulantně, ale tam se bojím zajet, protože se to o mně veřejně neví, a mám strach, kdybych tam někoho známého potkala, že by se to rozneslo. Když má někdo nemocné srdce, oči, žaludek - či jakoukoli jinou chorobu, tak ho všichni litují. Když ale člověk podlehne chorobě - alkoholismu, tak ho většina odsoudí.
Magda

no ja magdo nevim...chapu te, taky se stydim...ale zivot mam jen jeden...a co si rikaji lidi je asi fuk...delame to pro sebe...tak ja pomalu jedu jdu si i neco zaridit a pak smer AA, tak se drzte mili alkoholici...
petrata

Stránka: 1...67686970717273...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter