Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...68697071727374...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok  
Já vím, že co si říkají lidi je fuk. Ale jak píšu - neví se to o mně, že mám až tak velký problém. Teď zas budu v pohodě. A kdyby mně tam někdo viděl - takové zprávy se šíří rychle, a já bych nerada, aby mým dětem třeba kdokoli vpálil - tvoje matka byla v protialkoholním. Nebo kdyby se to doneslo do zaměstnání - hned bych se stala nedůvěryhodnou, a v případě snižování pracovníků bych šla jako první.Proto jsem začala psát raději sem.
Magda

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Magdo, na stud se vykašlete, kdo by vás soudil?? řeči byly, jsou a budou, ono pokud člověk pije a nic nedělá tak taky skončí v nemocnici třeba se srdcem, žaludkem, játry, střevy, mozkem...
Kamil

Dík, Kamile. Minulý týden jsem si "svůj kvartál" zase odbyla, tak teď budu zas sekat dobrotu. Přitom o té odborné pomoci budu přemýšlet. Teď se se všemi spolubojovníky loučím, držím palce, ať zvládnete víkend a v pondělí nashle.
Magda

tak jsem z AA zpet a teda je to velika sila...velmi lidske a
ani nevim co napsat... ti lide vypraveji desive a velmi smutne veci..nestydi se za sve upadky a neboji se mluvit o strachu ze se to muze zase vratit...vedi co za pana jim sefoval...a maji humor a jsou laskavi....ja tam budu chodit...je to velmi ulevne...a clovek citi tu vaznost...ze na tohle se fakt da umrit...nevim jak ale ono to fakt nejak funguje...a neni to me rozhodnuti prestat pit...je to jiny pocit...
petrata

petrata napsal:
tak jsem z AA zpet a teda je to velika sila...velmi lidske a
ani nevim co napsat... ti lide vypraveji desive a velmi smutne veci..nestydi se za sve upadky a neboji se mluvit o strachu ze se to muze zase vratit...vedi co za pana jim sefoval...a maji humor a jsou laskavi....ja tam budu chodit...je to velmi ulevne...a clovek citi tu vaznost...ze na tohle se fakt da umrit...nevim jak ale ono to fakt nejak funguje...a neni to me rozhodnuti prestat pit...je to jiny pocit...

Ahoj, vím o čem mluvíš co cítíš. Chodím pravidelně. 17.května to bude 20. měsíců co jsem tam přišel poprvé a od té doby jsem se zatím nenapil. Nechci!
Standa
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
standa_t.

Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 13 rok, 12 měsíce  
No co mi to tu děláte???
Já bych to chtěla taky(AA),ale od nás je to 80 km.Jinak jen psychiatr,ale o tom se povídá kde co,třeba že je to vyléčený alkoholik,ale jak jsem studovala tak alkoholik není nikdy vyléčený .No......tak babo raď!!!!
Bludička

Stando zdravím,
20 měsíců,super....co jinak říct.No asi drž se
Bludička

Bludičko, zařiď si volný víkend na 10-12.června, AA mají sjezd v Kralupech nad Vltavou, přijeď, budeš vítána, poznáš, posoudíš......
Liba

A časem s pomocí jiné skupiny AA založíš u Vás doma áčka, budeš je mít , tu posilovku hned u nosu, a nesměj se, neděs se, takhle to funguje, velice jednoduše, Tobě to bude dávat sílu, radost, že pomáháš jiným, a nemožné bude tu!Stejně jsou u Vás potřeba, když nejbližší máš tak daleko, jsou u Vás akutní.
Liba

jo bludicko...neni nac cekat, ten dobry pocit trva...a je to mnohem snadnejsi nez se klepat strachem doma sam...oni vedi o co jde..a taky si clovek uvedomi o sobe. ja kuprikladu citim jak je to ulevne priznat si slabost a bezmoc...a neni to vazne o boji...zadne prekonavani...jen prijeti toho co nejde zmenit..
jako bych to ze jsem alkoholicka brala poprve vazne...a to jsem tam byla jednou...takze nevahejte i vy ostatni...nadeje je vzdy..
petrata

Stránka: 1...68697071727374...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter