Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 13 rok, 11 měsíce
|
|
tady orel tady orel,u mne taky dobry, sokole jsi na prijmu, prepinam a podporuji
|
|
petrata
|
|
|
|
|
No huráááá,
sokol na příjmu a má radost,že orel je v poho....
Jen tak dál 
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
takletime smer strizlive dny,ja v pohode, neb zpet pri sile, ale v pameti ten hnus z minuleho tydne, ja znam i to strizlive obdobi a mam to vazne rada...jen nesmi prijit desy besy...toho se bojimze me zas popadne pocit ze muzu...uf, ale budu podavat sluzebni hlaseni a v zaloze mam i to AA, tak at je nam dobre,jak ty bludi? uz mas 3 mesice ne? to uz je pekny vykon?
a chodi kolemtebe chute? ja nevimja jsem ten kvartal, O nebo 100,
a ucim se jezdit tou prumernou rychlosti, ty jsi asi ten jak to psaly hladinkar...porad jemne zmamena byla, to nevim jak je to pak s chutemi,ja to mam vzdy naraz do hlavy a jakoby kratke lec vydatne silenstvi..toz tak ja
|
|
petrata
|
|
|
|
|
No přesně nevím čím se nazvat,ale popíjela jsem téměř denně a to ten 1,5 l vína,někdy i víc,ale nebyla jsem do mrtva.Což při mé výšce 155cm nechápu  .
No,ale nějak jsem si to teď zhnusila(chlast)a ty chutě nejsou,jen když se sedí třeba na grilovačce,tak jako myšlenka,že bych srkla,ale to zhnusení je silnější(zatím)
No a já si zas nedovedu představit ty kvartály,když to vydržíte takovou dobu,tak co se stane,že to najednou přiletí odkudsi.....
Prostě ten chlast nás dostává všemi možnými způsoby,Hajzl!!!!!Ale my se nedáme,jsme kurňa nějaký baby néé  .
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
no prave ...ja sama nevim co to je, unava? stres? nervy? uplnek? ale nejspis alkoholicky mozek..proste zatemneni..no co k tomu vice...chtela bych si to pamatovat co nejdele,kvartalka...
ale co zit je treba, a kdyz je zle volat o pomoc a ja mam fakt v planu kdyz bude volna chodit na ty AA. tam je to jasne hned co za hnusna nemoc to je, ale taky pozor...vznasi se tam neco nevim jak to rict...no proste lidi co byli v pekle a prezili maji holt na zivot trochu jiny pohled, a ten jasny a radostny a vlastne nekomplikovany vztah ke kazdemu dni je moc hrejivy. Asi jako ti co prezili koncentrak anebo rakovinu uz se holt nezabyvaji blbostma, a zijou jak to jen jde...radost se tam vznasi a pri vsi te hruze i pokora...nebo co to je, zvlastni bludi fakt zvlastni a krasne...da li se to tak rict
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Ono je to asi vážně jedno jestli piješ každý den,nebo jednou za a...a pořádně.Je to asi vážně vypěstované a zakódované v té naší makovičce a když to přijde je to stejné peklo.A tím peklem my musíme projít a vyjít se vztyčenou hlavou,a my vyjdem  !!!
A ty AA věřím,že jsou dobré,ale bála bych se,že kdybych poslouchala ty horší případy,nebo jak to nazvat,jestli bych nešla domů z depkou.Né jako,že bych se bála,že se tam taky dostanu,ale tou představou co komu ten chlast všechno provedl...No nevím já jsem taková velice,ale velice přemýšlivá,ale to až teď za střízliva 
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
no to ma mila ja taky..taky jsem si mockrat rikala ze jestli ten alkohol to slastne otupeni...nepomaha nevnimat vsechny ty hruzy sveta, ale uz si to nejak nemyslim..nevim tou navstevou AA i timminulym alkohol zazitkem, se mi neco v hlave posunulo, smer zivot je vzacny a je ho treba zit..
asi se tam dotknes i toho ze se taky muzes uchlastat a finito,konecna..no abych zas nedumala...jdu spat at jsem zitra fit a sokole peknou dobrou, orel jiz leti smer hajany, pa
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Orle dobrou...
A sokol děkuje za pokec...
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
Ahoj, Dnes jsem byl na mítinku AA a bylo to opravdu ohromné setkání. Přišli kluci co jsem si myslel, že už je asi neuvidím. Přišla dcera s otcem, který byl v absťáku. Mladé děvče na pervitinu a další. Bylo nás sedmnáct a navzájem jsme se obdarovali ohromnou silou. Všichni odcházeli neradi a nadšení. Téma mítinku bylo "NADĚJE". Všichni odcházeli a vědomím, že májí hmatatelnou a průkaznou naději, že se můžou uzdravit. Předal jsem jim poselství AA a dnes půjdu spát šťastný a střízlivý.
|
|
|
|
|
|
|
Vy moji ptáčci!Hezky si to rozebíráte, už víte, že je lepší nepít, a Bludi, příběhy opilců jsou děsné, smutné, ale posílí Tě to, že oni vydrželi , přestali, dokázali to, tak proč ne Ty!Je to spíš motivace,pořád hledáš cestičku, jak se AA vyhnout.Časem stejně zajdeš, zdá se to dost nepochopitelný, že něco někde takhle funguje, pomáhá, zadarmo AA jsou u nás už 20 let, pořád velké tabu!,lékaři v nás vidí konkurenci, nepřipustí si, že někdo může vědět o chlastu víc než oni, studovaní.My máme školu života, tohle si nikde na žádné VŠ nenaučí.Ale někteří nás už berou , je jich málo.
|
|
Liba
|
|
|
|