Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...73747576777879...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 13 rok, 11 měsíce  
tak jo, faune i flore alkoholicke preji pekny den a vecer podam hlaseni...strizlive postolka
petrata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Teda!Nechtěla bych vidět ožralou poštolku!Že bych byla taky nějaký pták?
Liba

zvol něco šerifského libo...ať je jasné kdo šéfuje a poštolka dnes nebude pít...znáš to,neví co bude zítra, ale ne dnes ne...no je třeba se trochu pobavit..ať nám to střízlivé žití odsejpá...volavka...ta je prima libi co? nebo pelikán...??
NE KONDOR!!!ŠERIF JE KONDOR!!!
petrata

Zdravím Libuško.
Jsem si jistá,že máte s těmi příběhy svatou pravdu.Schválně si teď čtu různé příběhy alkoholiků,probíhajících,léčených.Dívám se na pořady o alkoholicích,vídám u nás v parku bezdomovce alkoholiky,jak se klátí,lezou po čtyřech,padají jim kalhoty z kterých jim kouká kde co a je mi jich líto.Necítím k nim odpor,ale cítím ho k sobě když si uvědomím,že mám kde spát,mám zdravé děti,mám fajn manžela a přesto jsem dělala to co oni...,teda ne tak doslova,ale lila jsem do sebe chlast a proč vlastně???
Tak si nedovedu představit stát tváří v tvář někomu kdo na tom je hodně zle a vypráví a dívá se mi při tom do očí....Na to já asi nemám,já jsem strašný cíťa.
No nevím jak bych reagovala?
Přeji pěkný den.
Bludička

Zdravím Petrato.
Tak orel,nebo poštolka????
Tak už se pro nějakého ptáka konečně rozhodni
Ale pobavila jsi mě a to je paráda,tlemila jsem se tu do monitoru a syn se ptá:Ty mami,co se tak směješ,že ty si na seznamce???A to jsem málem umřela smíchy.Jen kdyby chudák věděl na jaké seznamce se jeho matka nachází.
Jo a čím jsi mě pobavila?Jak si vybírala Libušce jméno....
Představuji si Libušku malou,drobnou,milou osůbku,alespoň po tom co jsem zhlédla její video.A ty do ní s kondorem .Já mám děsnou představivost a tak už jsem viděla Libušku jak kondora.Já jí vidím spíš jako bílou holubici.
Jsem já to,ale pako co?Mě stačí málo k radosti.
Tak se měj pěkně orle,poštolko,nebo co si a hlavně nezapomeň vysílat....
Bludička

Haló,haló,
kam se podělo to hejno????
Doufám,že alespoň užíváte vlahých jarních večerů ???
Já zítra chystám nálet na zahradu,tak potřebuji hodně,hodně síly .
A jestli jste jen čichli k alkoholu,tak okamžitě konec .
Né,né,né,to jen já mám roupy.
Pěkný víkend.
Bludička

tady orel, tady orel, prave jsem pristala...let rovny strizlivy,
kapitan pri sile...nevim bludi rano se citim jak postolka a vecer orel...tak co,mej pekny cas prepinam
petrata

Zdravím,
no ty jsi úžasná,jestli se takhle budu vždy tlemit,tak mi tu ten PC zakážou.
Ale je to fajn,že na večer ožiješ,alespoń nemyslíš na blbiny.Nebo jo?
A možná by si měla být nočním ptákem,ty večer ožívají.
Za to já jsem dnes jak lapená vlaštovka,nějak moc práce při pátku,ale jinak v poho...a to je hlavní.Pták nepták
Bludička

no bludi to mame u nas na seznamce fakt super tema...ptaky..hmm,
jo ja jsem klasika nocni tvor, kdyz dum spi, decka, zver i mangel, to mam rada...ten klidek...a neboj nelumpacim,my kvartalove jsme dlouho jako holubicky...ted mam ten pocit, ze akohol no problema...ale zaroven stale v pameti ze co se muze stat...ale zatim dobra,piju dobre zelene caje, byla jsem kino a tak, trosku si udelat radost...tak pilne regeneruj vlastovko a
letime...uvidime co ostatni...nejak mlcky jsou..ale liba ta se jiste ozve, ze jo, tak pekny vikend a ozvem se...podpora a hlaseni, juu?
petrata

No vidíš jak jsem tě tipla
Je fakt,že si připadám jak inventář,já tu jsem a ostatní mi zmizeli,ale určitě se někteří z nich vrátí,vím to.I kdyby jen jeden,tak se určitě vrátí.Je to taková....nevím snad kukačka co si odletěla naklást ty problémy do jiného hnízdečka a vrátí se zpět.A určitě brzy zjistíš o koho jde.To je hádanka viď???Tak čekej a uvidíš
No a Libuška nám tu jistě zanechá nějakou tu moudrost a já za ní moc děkuji,myslím,že je úžasná!!!!!
A ty pokračuj v kultuře,pití čajů a kdyby snad tě přepadl ten neřád,tak vyšly SOS.
My ptáci nikdy nespíme.
Bludička

Stránka: 1...73747576777879...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter