Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...74757677787980...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 13 rok, 11 měsíce  
to vis bludi...kdyby neco houkam jak ta sova a vis co, dumam zda nezalozit nove vlakno a nazvat jej nejak strizlive...neb
nazev "nesnasim to ale nedokazu prestat neni pravdivy"...co myslis? takove nove hnizdo...?? koik ze to mas dni dnes?
petrata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

No to je možná zatím pravda,my přestali.....,ale máme tu stále ale....
Možná by to chtělo jiný název,alespoň pro ty co tu hledají pomoc jako jsme to dělaly my a najednou takový zvěřinec....,to by asi nepomohlo.
Já tohle číst na začátku,tak si nejsem jistá jestli jsem zrovna nepožila!!!
Tak zkus,vypadá to,že jsi dost akční a nápaditá a já se přidám.No a při nejhorším zkončím u kategorie "Tak jsem opět začal" a někdo mě tam opět vyloví a zachrání.Jdu do toho
Jo a donutíla jsi mě vzlétnout ke kalendáři a zítra slavím devadesátiny.Samozřejmě jak jinak než nealko .
Bludička

bludi,to je krasne vyroci, gratulace...jsi skvela...to uz si nepokazime...co kategorie,nesnasimto a proto abstinuji..??
vsak uvidime, neni to o kategoriich,vime ze..tak ja uz pomalu
letim smer kniha a hajany a at se ti neco za odmenu zda ...pekneho..zdravim a brou pani orlova
petrata

Jo,jo,to by bylo fajn.
Díky za povzbuzující slůvka před spaním.Je fakt,že jsem nevěřila,že se takového čísla kdy dočkám.Po tom všem,však víš co myslím.Ale jo,my to dáme .
Orlovi přeji krásnou dobrou noc a ještě krásnější víkend.
Zdraví sokol.
PS: A teď se budem těšit na Libušku co nám nadělí
Všichni se mějte jen a jen lépe.........
Bludička

Zdravím orla,teda jestli je večer????
Jinak zdravím poštolku.
Teď mě osvítil asi duch svatý,ale napadla mě ta kategorie.
"Nesnáším to,ale chci svůj život zpět"
No a teď milý rádci raďte !!!!
Bludička

Jsem zde, ptáčci a gratuluji k 90tinám!Hezké!Bludi, nebyla by škoda si je pokazit nějakým blbým chlastem!!Už musíš cítit ten rozdíl v myšlení, máš víc klidnou dušičku......Smutné příběhy alkoholiček jsou na AA, na ženském mítinku se i brečí, někdy, většinou se smějeme,je to tam osvobozující, vybliješ si dušičku, řekneš i to, co z Tebe nedostali lékaři, a moc se uleví.A jen to, že víš, že se Ti nikdo nepošklebuje, nezneužije Tvá slova, spíš chce každý pomoc svou zkušeností, je moc bezva.Ptáci už řvou, nechám to na Vás, jakýho mě vyberete, oni jsou všichni užitečný, jsou moji kámoši, neznám nic lepšího, než jít na zahradu, všechno spí, jen ti ptáčci zpívají a práce pěkně ubývá, je to relax.Takže-pusu na čelo, aby Vám bylo dneska veselo!
Liba

postolka na prijmu,diki libi...vsak ono se da i bez ptaku debatovat...no ty zenske smutky s detma a s tim jak se likvidujes pitim...tusim to v dalce...ten smutek, to si pak musi clovek srovnat sam se sebou..jinak nelze, tak pekny den preji postolka
petrata

Ahojte ptactvo , ikdyž se neznáme tak mi dáváte sílu v žití bez alkoholu, jste super a fandím Vám
Kamil

tak kamile vitej,no o tom to tady je ta podpora i na dalku fakt pomaha,jak dlouho? jiz bez alka? a jak to jde? podel se chces li..a at ti to slape chlape..
petrata

já tady už psal svůj příběh pár stránek níž, jsem alkoholik, styděl jsem se za pití a to mě táhlo níž a níž psychicky, a nyní žiji bez tvrdého chlastu i vína, pivo si dám, jen po výletních akcích, ale nemá to na mě vliv, hlídám se
Kamil

Stránka: 1...74757677787980...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter