Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...75767778798081...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 13 rok, 11 měsíce  
Jen se hlídej, kámo, radši i bez toho piva!
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Bludi, co ten sjezd AA?Jeď!Nikdo to nemusí vědět, kam jedeš, určitě budeš slzet, ale radostí, vím to?Chce ještě někdo jet?
Liba

nejsem abstinent, ani už opíječ, stálo mě to mnoho času, paní Líbo, jak chodíte na AA srazy a tak, psala jste i do beskyd, to mám pod nosem, kde tam cca 10km
Kamil

Kamile, v Beskydech jsme měli víkend, bývá to pravidelně 1 x ročně.Vy máte asi nejblíže áčka v Jeseníku, na stránkách Anonymní alkoholici jsou seznamy všech skupin v ČR.
Liba

Možná bych mohl něco nabídnout na seanci , i přijmout. Vnitřní sílu už na to mám. Stejně si říkám, že když už člověk zabrouzdá na tyhle stránky a chce něco dělat s pitím, je na dobré cestě.
Kamil

tady orel, tady orel, stale strizliv,prepinam
petrata

Ahoj, vzpomínám si jak jsem poslední léta stále dokola řešil způsob jak dostat pod kontrolu své pití. Nechtěl jsem ani za nic přestat úplně. Přestal jsem pít tvrdý alkohol nebo jsem pil jen malé pivo nebo jen tři a dost nebo jsem ředil víno sodou nebo pít jen jeden večer v týdnu....znáte to...a vždy to dříve nebo později zkončilo malérem. Asi každý alkoholik projde tímto obdobím. Někteří alkoholici se o to snaží až do psychické demence nebo smrti. Neměl jsem šanci na uzdravení, dokud jsem si neuvědomil, že jsem absolutně bezmocný proti alkoholu. Jako sám voják proti Napoleonské armádě. Přetal jsem bojovat, chytračit a ignorovat skutečnost, že nezvládám svůj život. Tady začala má střízlivost! Můj nový život!
Standa
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
standa_t.

mate pravdu stando, neda se s tim bojovat,neda se to prechytracit, jde to jen prijmout, ten holy fakt ze je clovek bezmocny....a vlastne kdyz se na to divam ciste racionalne...neni to nic hrozneho...clovek proste prestane a nepije..a jde to vse lepe...ja jsem ten kvartalni typ a vzdy mam dlouhe obdobi strizlivosti a alkohol neni probem, zije vedle mne a je mi jaksi fuk. jen pak vzdy mam nejaky zkrat,pretlak nebo co to je a uz se vezu...tak si ted stale pripominam ze ne, ze to neni pro mne a jde to a je to fajn...tak proste verim ze budu mit klid prijmout veci ktere nejdou zmenit a fakt ze je clovek alkoholik proste zmenit nejde...i kdybych se na hlavu postavila...tak chodim sem na toto forum a taky na AA a verim ze to dobre dopadne a ziju, den ze dne...tak nejak
petrata

To je dobře. Na AA jsem se dozveděl o krokovém programu. Vůbec jsem neřešil, co mi to dá nebo nedá, neřešil jsem jestli se mi to líbí nebo ne. Začal jsem žít tímto programem a začly se dít zázraky. Získal jsem klid, sebeúctu. Neovládají mne strachy. Jsem svobodný!!!
Standa
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
standa_t.

Ahojky.
Hlásím,že už opět hnízdím.
Včera jsem měla takový fofr,že jsem nestihla ani zaletět.Ale byl to příjemný fofr,makačka na zahradě a večer za odměnu grilovačka.
Jinak u mě dobrý.A co poštolka,je v poho?

A Libuško nad tím sjezdem stále přemýšlím,ale stále nevím.Ale věřím,že je to určitě pěkný pocit....
Bludička

Stránka: 1...75767778798081...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter