Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...76777879808182...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 13 rok, 11 měsíce  
Nedovedeš si představit ten hezký zážitek, tu sílu lidí, co vydrželi nepít léta, tichounké štěstí je ve vzduchu všude......
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

ahoj bludi, slunny a strizlivy vikend za mnou...vse ok,tak zdravim
petrata

Zdravím všechny spolubojovníky.
Já bych se chtěla zeptat, na těch AA, jak je to s tou anonymitou? Co když tam člověk potká někoho, s kým se zná? Co když někdo ze skupiny je tzv. drbna, a "pochlubí se" s kým známým se tam setkal?
Magda

magdi na AA bych tak rekla ze svych skromnych zkusenosti lidi tohle neresi, a pripadny znamy je taky alkac nebo ten co tim prosel a abstinuje a oni se navzajem opravdu spise povzbuzuji,
proste to vyzkousej a uvidis, ale na blbosti a drby tam jaksi neni prostor, jak to jinak jde?
petrata

A Magdo, co když dávno lidi v okolí ví, že chlastáš?V práci, v rodině........
Liba

Petrato, Teď to jde zase dobře. Jak jsem si odbyla ten svůj "kvartál", tak je to zas v poho.
Libo, v rodině to vědí, že chlastám - manžel ,děti, rodiče. V práci ale ne. Jasně - vědí, že nejsem abstinentka, ale že mám problém, to ne. A právě tam bych měla hrůzu z toho, kdyby se dozvěděli, že chlastám, a že jsem byla na nějaké protialkoholní akci. Tady by to nikdo nepochopil. To by bylo okamžitě použito proti mně.
Magda

Zdravím Vás ženský.......,
vidíte to jaké jsme husy????
Když jsme se potichu doma opíjely a bylo nám fajn ???,tak jsme žádné strachy neměly a vesele to do sebe lily dál a dál.Ale ouha,teď když už nám s tím chlastem tak dobře není,tak se bojíme a stydíme někam zajít a říct si o pomoc....
No to jsme hrdinky co?Ale při tom jestli v tom opájení budeme pokračovat,tak se to stejně každý dozví,na věky se to ututlat určitě nedá.
Takže nepijme a dělejme to co je pro nás to nejlepší .
No sakra to jsem zas nějak uvědomnělá
Tak krásný den všem.
Bludička

tak tak bludi, zdravim, dnes jsem nejaky lekly sokol...ale k tematu, co bylo nezmenime..muzem to jen vzit jako soucast a to jak to bude je jen na nas, na alko nemam vubec chut, ale je mi smutno a uzko kdyz ctu ty nove prispevky, tak mej pekny cas, ja se zase ozvu..
petrata

Ahojky leklý Sokole,
musíš být hodně leklá,protože jsi orel
Ale Petrato úplně tě chápu,na mě z těch příběhů padla taková menší depka nedávno....a proto jsem psala Libušce,že nevím jak bych to dala,kdyby mi nějaký děsivý příběh vyprávěl někdo do očí...
Ale jsme nějaké baby né,tak se nebudem hned hroutit ,ale nemysly,to já si takhle machruju a pak kňučim do polštáře .Ale máme na to právo,je vidět,že mozek ač vychlastaný,tak srdíčko veliké
Tak žádné smutky a perem se dál!!!!!!
Měj se moc,moc,moc fajn
Bludička

Halóóóó,
tady vlaková stanice a hlásím zpoždění.......
Prosím,aby poslední cestující nastoupil,jinak vlaková souprava nebude vypravena!!!!!!!!!!!!!!!
Tak neváhej a naskoč .
Bludička

Stránka: 1...76777879808182...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter