Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...77787980818283...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok, 3 měsíce  
jo bludi,dnes mam nejakou smutenku a rekapituluju, ale rikam si ze to je v poradku, nevim jde z tech novych prispevku beznadej a smutek,tak mladi a asi jeste dlouha cesta, clovek ta vzpomina i na sebe a mlada leta...no je to vazne takove zajimave obdobi, jako ze mejdan skoncil a je cas zase nahodit motory a zit, jedu s tebou tim vlakem smer zivot strizlivy...zdravim,ore dnes ani kridlo neroztah
petrata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Já vím,je to nepochopitelné a těžké.
Ale když to přijmem jako nemoc.....,tak jsme na tom asi lépe než někdo kdo má třeba epilepsii.No možná melu blbosti,ale já si to tak vždy proberu a řeknu si,jiní jsou závislí celý život na lécích,aby byli v poho...a mě bude stačit když nebudu chlastat .
No...,tak takhle já bojuji.
A neboj,orel zase vzlétne .
Bludička

me neni smutno za alkoholem, v tom mam jasno a je to fakt ze je to nemoc a nastesti lecitelna pomerne jednoduse, abstinenci,
spis tak cely den dumam a vzpominam jak to vlastne bylo a co je to za mechanismus,pred cim jsem tim pitim utikala a jake jsou ty spoustece, no usoudila jsem ze mam krizi stredniho veku a trochu se v sobe popatlam, obcas treba. Pit orel nebude, spis tak v hnizde sedi a kuka na krajinu okolo co ho tak ceka na dalsich letech a v jakych svetech,toz tak ja dnes,prepinam
petrata

Já vím,že to není kvůli pití...
Já též takto dumám a dumám čas od času,asi to k nám patří.
Přeji dobrou noc a pěkný a veselý zítřek.
Sokol též odlétá do svých lovišť
Bludička

tak stastny let sokoliku,
petrata

ahoj bludicko i ostatni, ja dobre litam rovne a strizliv, a ty dnesni prispevky,uf uf...tak snad i dalsim to jde strizlive..
preji pekny cas...a drzim palce vsem k tomu rozhodnuti...je to fakt lepsi bez toho chlastu lidi...pridejte se..
petrata

Ahojky Petrato.
Jsem moc ráda,že ti to tak pěkně lítá.....
Já též střízlivá,jen nějaký splín na mě dosedá.Snad ho brzy setřesu.A i přes to souhlasím,bez chlastu je lépe!!!!!
Krásný střízlivý den
Bludička

ahoj bludi...no jo ony ty chmurky prijdou a zas odejdou...a
za strizliva lepe to clovek vidi a jasneji, ja si tak vzpomenu na ranni kocovinu...fuj to hlava toci,bricho blujno a psychika
krehka a hned se pochvalim jak dobre ze strizlive ziju a jak to vse zas odplyne a dobre bude, drz se ma mila ...a chces li napis co te trapi...
petrata

Ahoj Petrato,
díky za podporu a připomenutí blivna po pijatice .Máš pravdu,splíny chodí a zase odcházejí,ale výčitky po pití ty zůstávají.
Ale už je to o něco lepší,tak snad sokolík brzy vzlétne.
Ještě jednou díky a krásný zítřek.
Bludička

čau hejno.Abych nekazila partu, dnes mám chmury já.V noci se mně zdál sen o tom , jak piju.Opět velice živý. Mám narozky 24. ledna, včera bylo taky 24., v tom snu jsem narozky slavila i teď, humus, víno, rum, smrad, věděla jsem, že nemám pít, přesto jsem do sebe ten humus lila.Vzbudila jsem se vyděšená, jestli to fakt není pravda, jistě , že né, ale už radši neusnu, a taky už zuřím.Třeští mě hlava, jako kocovinka.Tyhle sny patří k naší nemoci, dlouho jsem ho neměla, je to velice nepříjemné.Přejde to, ten vztek.Jedu do Červeného Dvora, do léčebny , dělat "chytrou", povídat pacientům, že jde abstinovat, těším se, doktoři i terapeuti mě tam mají celkem rádi, zavzpomínám na těžké chvíle, co jsem si tam zažila, všem poděkuji za jejich pomoc, a frčím domů.Někdy jsou dny na hovno, ale zase bude dobře.Prší, hlava mně bolí-nezvyk, vlaky jistě zpoždění, no a?Nepiju, žiju!
Liba

Stránka: 1...77787980818283...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter