Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...6789101112...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok, 10 měsíce  
Dobré ranko Bludičko a Petře,
Tak vše proběhlo ok, mám uklizený byt a jdu do boje. Jdu si udělat tabulku a plán na každý den :-D Dnes bych ráda skončila v práci o něco dříve než v obvyklyých osm večer a jdu plavat. Také jsem si pořídila kasičku, do které dám každý den 300 Kč, to je tak běžná spotřeba za víno ve dnech, kdy jsem konzumovala. A pak si něco hezkého za odměnu koupím. Tak mi držte palce stejně tak, jako já držím vám. Určitě vás tu budu potřebovat.
Sisi

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Petře, nic moc se mi při tom loučení hlavou nehonilo. Spíše jsem přemýšlela, čím si to budu kompenzovat. Bohužel mne nikdo z okolí chválit za každý den nemůže, neboť to nikdo neví a já to nikomu říkat nechci, protože se za to sama strašně stydím. Jdeme do toho společně a budeme se chválit navzájem :-)Jen by mne zajímalo, kolikátý je to ve vašem případě pokus, že říkáte, pokud tentokrát zklamu ..... ale nezklamete, nebojte. Cítím z Vás sílu.
Sisi

Koukám, že jsem tu asi sama
Sisi

Ahojte Sisi,
gratulace k odhodlání konečně se na to vybodnout
..doufám, že Vám to vydrží
Hodně zdaru
Ivana

Sisi,jsem ráda že tě to odhodlání nepřešlo.Tak do toho!A jasně že se budem chválit,a jak.Tak teda ta první pochvala pro tebe:JSI MOC DOBRÁ,ŽE JSI TO NEVZDALA.MOOOOC CHVÁLÍM!!!!
Drž se,já budu taky.
Bludička

Moooc děkuju Ivano, budu se snažit.....jak jste na tom Vy?
Sisi

Bludičko, teď ještě nemusíš, zatím je brzo. Ja jsem nikdy před půl osmou večer nepila :-)Ale i tak děkuju a držet budu!
Sisi

já... no docela v pohodě... dneska právě 2 měsíce bez chlastu
..takže momentálně docela fajn.. držím se se zas nenapít.. Docela to zvládám, ale občas přichází chvíle.. zatím to držím.. Chci to zmáknout a mít se fajn = bez chlastu
Ivana

Sisi,
ty pokusy už nelze ani spočítat.Ani ty ostudy, které jsem pak ve společnosti pod vlivem vyváděl.Tenkrát, po prvním trapasu jsem si uvědomil, že jsem takový dřív nebýval a že se se mnou začíná něco dít.Pamatuji si to živě, stalo se to před 7 lety.
Už mnohokrát jsem sliboval a přísahal. Nic nepomohlo.Divím se, že to se mnou manželka dokázala vše snášet.Stálo to ale mnoho slz.
Jsem rád, že mi věříte.Budu moc šťasný, když to společně všichni překonáme a třeba za rok tady budeme radit jiným, které potkal stejný osud jako nás.
Petr

Koukám Petře, že máte s Bludičkou hezké rodinné zázemí a milující partnery. To je moc důležité. Já nikoho takového doma nemám, navíc to pití tajím, takže je to pořád jak hra na schovávanou, aby to nikdo nepoznal a tak. Ale snad to už skončilo.....teď jen vytrvat. Akorát to bude náročné, zvlášť když jsem o samotě doma. Ale s tím počítám a musím být tvrdá.
Sisi

Stránka: 1...6789101112...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter