Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 13 rok, 11 měsíce
|
|
ach ty zeno mila libo...ono se to vraci i takhle dlouho?
ten mozek alkoholicky, ach jo...ale ty pit nebudes, to je jasne,
ze jo,? a zurivost je mozna super lek, aspon clovek nic nepotlacuje. A pak se nemusi nicim otupovat, ja jsem dobra...pri sile,
tak podporuju libi na dalku, mej pekny cas v lecebne...no to je teda prani, a at chmury brzo odplynou,objimam do dalky te.
dnes orlem silnymjizpo ranu,pa
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Zdravím Vás ženský.
Tak to se nám to povedlo(já a Libuška),ty jsi Petrato zatím silný orel.
Teda Libuško,to jste mě též překvapila....,to bych nevěřila,že se toto děje po takové době.Takový sen se mi ještě nezdál,ale už teď z něj mám hrůzu  .Ale zase na druhou stranu teď vím,že až přijde,tak není důvod k panice,že je to u nás normální.
No mě je dnes už lépe,tak doufám,že to tak zůstane  .
Petrato,ty se pěkně drž.Libuško Vám ať se už zlé sny vyhýbají a já přestávám myslet na blbosti.
Mějte pěkný den a celý víkend.
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
to je vazne k nezaplaceni ta podpora a sdilena radost strach i bolest...to prima, u nas tlakova niz strida vys a orlove krouzi mezi proudy, taky pekny vikend bludi a libusce pozdravy
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Petrato,
to máš úplnou pravdu.A škoda všech těch ptáčat co nás tu opustili.Víš jak se říká?Víc hlav...,víc ví..
A ty orle při tom kroužení mezi proudy,najdi ten pravý,aby z tebe pak nebylo jen kuřátko....
Ale neboj,my by jsme tu z tebe zas toho orla vychovali
Měj se krásně.
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
zdravim bludi, orel s destem pristal a zapalil v krbu ohen a ted si cte a dava si s dcerkou cokoladu...tez prima, takovy podzim dnes, ale zase slunko vyjde a poletime smer vysiny,pekny vikend a uzivejte si strizlive, a uz jen dobre sny, caooo
|
|
petrata
|
|
|
|
|
No pěkně,orel si dobře vybral
Tak pěkně užívejte večerní pohodičky a těšte se na zítřejší slunko.
Paaaaa.
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
Zdravím voliéru:-) A je to tady...nevydržela jsem...souhrou asi milionu faktoru jsem si tu flašku zase otevřela, a to jsem si ji šetřila pro návštěvy:-)...prostě nezvládám ten nápor problémů v rodině...vím, že chlast není řešení a že se zítra budu nenávidět, vlastně už teď se nenávidím, ale je toho prostě moc - manžel (zasvěcení vi, o čem mluvím), pubertální dítě, nemocní rodiče atd. Nechci si stěžovat, vím, že jsou daleko horší věci a lidi s tím umí žít, ale prostě jsem asi slaboch, který vidí v chlastu momentální řešení...jak ubohé!!!Nejvíc mě štve, že před nějakými 5 lety jsem byla v pohodě, řešila věci levou zadní, bez pití a přitom s noblesou...kde se, SAKRA, vzala ta útěcha v chlastu????Omlouvám se za depresivní zprávu před víkendem...doufám, že vy ostatní se držíte a jste v pohodě...
|
|
|
|
|
|
|
Ahoj Gisel.
To mě moc mrzí....,no nevím co přesně říct?Ale určitě se neomlouvej za depresivní zprávu,vždyť na to tu jsme,abychom si sdělovali naše výhry a bohužel i prohry  .
Nevím sice co tě k té láhvi dovedlo,ale jak si už psala,nestojí to za to.Problém se nevyřeší a tobě další přibude...,však to znáš.
I když si to dnes porušila,tak v tom nepokračuj,nevracej se tam odkud je tak těžké najít cestu zpět...
Mám pocit,že si to už vydržela měsíc viď?A určitě to nebylo lehké,tak to nezahazuj a nevzdávej se.
Ber ten dnešek tak,že to byl jen ošklivý sen a zítra až se probudíš,bude zas fajn a jdeme dál....
Hlavně žádné výčitky a depky,co se stalo,stalo se,jsme jen lidi.Tak seber všechnu sílu co máš(vím,že jí máš hodně)a vzhůru do boje.
Moc ti držím palečky 
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
Ahoj. To je ta progresivní choroba. Vyčkává a vyčkává, až se dočká. A dočká se VŽDY, pokud s tím nezačneme něco opravdu dělat. Je to tak, že nikdy se nezměníš manžela, nezměníš děti, nezměníš lidi kolem sebe. Jediné co můžeš změnit jsi ty! Také mám tento výběr. Už nechci čekat na další jízdu, další průšvich , další ponížení, lži....Snadno se píše, snadno se čte, ale začít se měnit to chce odvahu a píli. Nutností je TOUHA přestat pít. Přeji tobě i všem zúčasněným, aby začali toužit po střízlivosti a začali zcela sobeckým způsobem na ní pracovat. Pak se dějí ty zázraky. To ám ze srdce přeji! Standa, alkoholik s úsměvem...
|
|
|
|
|
|
|
Bludičko, prostě jsem si řekla, že si udělám pohodový večer s dobrým jídlem, kávou (mám nový pressovač:-) ),a pak jsem překročila práh domu, něco se zlomilo (atmosféra?) a já si vzpomněla na merlota, co mám ve spíži, bylo to tak rychlé, že hlava nevěděla, co dělají ruce...(btw dostala jsem ho k narozeninám a hýčkala ho jako oko v hlavě pro tátu až se uzdraví, že si dáme spolu na ZDRAVÍ)...Je mi nad slunce jasné, že se zítra nebudu moct podívat do zrcadla...je mi ze mně hrozně,taková jsem dřív nebyla...asi je to i vyčerpáním... všichni - rodina, kamarádi, kolegové v práci - na mne spoléhají a považují mne za jedno velké ucho, které má na všechna trápení ostaních lék...kamarádky mi nevolají proto, aby se zeptali, jak se mám, ale protože mají problém a potřebují poradit - s manželem, milencem, dětmi, rodiči, platem atd...........kdy se konečně někdo z mých blízkých zeptá, jak se mám já???? Omlouvám se za svůj výlev, ale muselo to ven....
Náhled:
Opište bezpečnostní kód
Historie tématu: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
Zobrazení předešlých 5 příspěvků - (příspěvky řazeny od nových ke starším)
Autor Příspěvek
Standa Ahoj. To je ta progresivní choroba. Vyčkává a vyčkává, až se dočká. A dočká se VŽDY, pokud s tím nezačneme něco opravdu dělat. Je to tak, že nikdy se nezměníš manžela, nezměníš děti, nezměníš lidi kolem sebe. Jediné co můžeš změnit jsi ty! Také mám tento výběr. Už nechci čekat na další jízdu, další průšvich , další ponížení, lži....Snadno se píše, snadno se čte, ale začít se měnit to chce odvahu a píli. Nutností je TOUHA přestat pít. Přeji tobě i všem zúčasněným, aby začali toužit po střízlivosti a začali zcela sobeckým způsobem na ní pracovat. Pak se dějí ty zázraky. To ám ze srdce přeji! Standa, alkoholik s úsměvem...
Bludička Ahoj Gisel.
To mě moc mrzí....,no nevím co přesně říct?Ale určitě se neomlouvej za depresivní zprávu,vždyť na to tu jsme,abychom si sdělovali naše výhry a bohužel i prohry .
Nevím sice co tě k té láhvi dovedlo,ale jak si už psala,nestojí to za to.Problém se nevyřeší a tobě další přibude...,však to znáš.
I když si to dnes porušila,tak v tom nepokračuj,nevracej se tam odkud je tak těžké najít cestu zpět...
Mám pocit,že si to už vydržela měsíc viď?A určitě to nebylo lehké,tak to nezahazuj a nevzdávej se.
Ber ten dnešek tak,že to byl jen ošklivý sen a zítra až se probudíš,bude zas fajn a jdeme dál....
Hlavně žádné výčitky a depky,co se stalo,stalo se,jsme jen lidi.Tak seber všechnu sílu co máš(vím,že jí máš hodně)a vzhůru do boje.
Moc ti držím palečky
Gisela Wohlová Zdravím voliéru:-) A je to tady...nevydržela jsem...souhrou asi milionu faktoru jsem si tu flašku zase otevřela, a to jsem si ji šetřila pro návštěvy:-)...prostě nezvládám ten nápor problémů v rodině...vím, že chlast není řešení a že se zítra budu nenávidět, vlastně už teď se nenávidím, ale je toho prostě moc - manžel (zasvěcení vi, o čem mluvím), pubertální dítě, nemocní rodiče atd. Nechci si stěžovat, vím, že jsou daleko horší věci a lidi s tím umí žít, ale prostě jsem asi slaboch, který vidí v chlastu momentální řešení...jak ubohé!!!Nejvíc mě štve, že před nějakými 5 lety jsem byla v pohodě, řešila věci levou zadní, bez pití a přitom s noblesou...kde se, SAKRA, vzala ta útěcha v chlastu????Omlouvám se za depresivní zprávu před víkendem...doufám, že vy ostatní se držíte a jste v pohodě...
Bludička No pěkně,orel si dobře vybral
Tak pěkně užívejte večerní pohodičky a těšte se na zítřejší slunko.
Paaaaa.
petrata zdravim bludi, orel s destem pristal a zapalil v krbu ohen a ted si cte a dava si s dcerkou cokoladu...tez prima, takovy podzim dnes, ale zase slunko vyjde a poletime smer vysiny,pekny vikend a uzivejte si strizlive, a uz jen dobre sny, caooo
Kategorie fóraAlkoholik.cz... O webu a diskuzním fóru... Chci pomoci alkoholikovi, alkohol v rodině... Protialkoholní léčebny a zkušenosti s nimi... Agresivní alkoholik... Snažím se abstinovat... Ambulantní léčba alkoholismu, závislosti na alkoholu... Anonymní alkoholici - zkušenosti... Byl jsem alkoholik, nyní abstinuji... Alkohol, alkoholismus a smrt... Jen tak o alkoholu v běžném životě
Další dny...
IQ test online
Psychotesty online
Přečtěte si...Tělo a alkohol - jak působí alkohol na orgány a mozek
Laboratorní změny krve alkoholika aneb jak poznat alkoholizmus z krve
Delirium tremens a další alkoholické psychózy - příznaky
Test závislosti na alkoholu - dotazník s vyhodnocením zdarma
Test na alkoholismus online s vyhodnocením - CAGE TEST
Detaily návštěvnosti
|
|
|