Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...81828384858687...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 13 rok, 11 měsíce  
Zdravím tu všechny.
To jste Libuško napsala přesně a pěkně.
Myslím,že nás tu je hodně kdo se v tom poznal....
Jen jsou to ti,kteří slovo alkoholik už přijali,a pak ti co si zatím nechtějí svou nemoc přiznat.
Též moc děkuji za příspěvek.
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Tak co ptactvo,
jste všichni v pohodě?
Já se v celku snažím,z malého sokolíká zdá se klube velký sokol .

Gisel a co ty,jak jsi na tom?
Bludička

tady orel,tady orel, vse v poradku, let rovny a jasny a verim ze to takto pujde i dale, neb ty smutne a drsne pribehy zde davaji silu i motivaci se nevracet a letet dal,prepinam
petrata

Tak to je fajn....
a zase jedna pozitivní zprávička
Tak jen leť ptáčku,leť....
Bludička

dobre ranko, dnes jsem zuriva ranni postolka, od rana napeti a konflikty...cela rodina vzhuru nohama, ano to jsou ty dny kdy se to zacina kumulovat...ale jsem pozorna a nebudu to resit alkoholem,spis tak 5pozoruju sama sebe, jak uvnitr tise besnim..
no prejde to, ze jo libo a hnusne sny...ne alkoholicke, ale stejne neprijemne...no nektere dny jsou asi takove,tak prepinam...
petrata

Příjem!Každý člověk má blbé dny, prostě se to tak nahromadí.Přejdou!Zase je dobře.Tak si ty ptáčku udělej nějakou radůstku, zakoukej se na nebe, na kytku, na mravence, vnímej krásu, něco si kup, poslechni si dobrou muziku.......stejně jste si vybrali ptáky jen proto, že v podvědomí už víte, co je střízlivost, letíte, radujete se, vidíte víc věcí, vnímáte život úplně jinak, což je super.Mějte se, smějte se.
Liba

a to vis libi ze to dam, zahrada, prace leciva a tak...ja uz se letu orla nevzdam...uz se mi nechce zpatky se motat, jasny pohled lepsi i kdyz nekdy tezko, prejde,dobre bude,jdu zkontrolovat cukety rakety a odpo pujdu cvicit, abych nepokoj z duse vyhnala, a vecer podam strizlive hlaseni, pa a diky zeno
petrata

Zdravím holubici a zuřivou poštolku
U mě též v celku dobré,jen jsem měla také nějaké divoké sny,ale chlastu se též netýkaly.Ale byly divné a zmatené,no prostě jako já
Tak se držme a jdu pozorovat ty mravence jak pravila Libuška.Libuško pěkně jste to napsala,až jsem se tomu pěkně zařehtala.
Bludička

Náhodou, všimni si toho mravence, jak je maličký, jak běhá, dře se, a nechlastá!!!!Což mě jednou napadlo v depce, v lese, a taky rozesmálo, ale i posílilo.
Liba

tak ja teda nevim, mne blizsi orel nez mravenec ci pilna vcela,
neb oni se tak drou a pravdu libi dis, nechlastaji..no nevim,
prace leciva je,to jo...ale zas furt byt za tu pilnou...uf,
nekdy se mi zda ze dru cely zivot, a ten orel ten si vzletne, hrde, a leti...dravec to je...no zatim radeji s orly..vcelka pilna jsem jiz byla..uplni zoologove jsme tu, ze ...vsak fauna i flora moudra a fakt nechlastaji...i kdyz jsem nekde videla fotky opilych slonu..co cekali az nejake ovoce zkvasi a pak to jedli a jedli az se nametli...tak nevim, ale to neni obhajoba chlastu to ne...ja zurive s orly...a vesele taky, co zbyva,ze a hlavne strizlive, tak cao
petrata

Stránka: 1...81828384858687...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter