Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...82838485868788...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 13 rok, 11 měsíce  
Teda Libuško,
Vy mi dáváte,takhle jsem se už dlouho o samotě nezasmála.Úplně jsem viděla tu depku a toho chudáka mravence jak dře a nechlastá .
Vy si to umíte tak krásně rozebrat....
A co se týče ptactva a různého hmyzu a zvířectva,tak já budu klidně čímkoliv jen když to nebude CHLASTAT
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Zdravím všechny,
vidím, že jste v pohodě, já taky. Milé holky, na mne také občas přicházejí depky, ale ty prostě přicházejí a musíme je šup, šup zahánět. Dneska je krásně, já květnové počasí miluju, takže jsem plná optimismu a energie. Přeji všem totéž.
Magda

tak popravde jsem dnes rada ze den konci, byl to fakt den blbec,
cely den vse spatne,pada,lame, decka zlobi fest, a kdyz jsem pak zjistila ze mi debilni rucnik obarvil vsechno pradlo tak jsem se fakt rozbrecela, o jaky ja jsem chudak,proc to tady popisuju?
ze je to pro mne novinka,normalne jsem hrdinka a tvrdacka co vse a vzdy zvladne, az na ten alkohol,ze?
no a ted zvladam alkohol, ale rozbreci mne obarvene pradlo,
tod zajimave,no ne?
mejte pekny cas...znepokojeny orel? ale citim se spis jak zlomeny tukan, cao
petrata

Ahoj Magdi,
je to prima číst tu,že se další človíček drží,moc ti to přeji.
Pěkný zítřek bez mráčků.
Bludička

Zdravím tukana.
Zrovna jsem na tebe myslela jestli jsi stále tou ranní poštolkou,ale ty né z tebe je už tukan a ještě mrzák(zlomený).Petrato a nebylo by lepší kdyby si se stala chameleonem?Vždycky by si sem mohla napsat v jaké barvě se právě nacházíš .
A aj ty chudinko,prádlo se ti obarvilo?Tak si klidně postěžuj,zanadávej a i se vybreč.A tou hrdinkou a tvrďačkou si ještě větší než před tím,nepiješ a to je hrdinství....
Měj se moc krásně a hlavu vzhůru velký orle
Bludička

ahoj bludi,no bat, koupim odbarvovac a bude...no ale fakt to byla ta pomyslna posledni kapka, dneska se mi nedarilo nic, a
jak jsem otevrela pradlo a videla to ruzove vse..slzy jak hrachy a ne ne se zastavit, ale to jsem plakala nad sebou, snad poprve v zivote, achich...
tod dobry napad vzdy rano nahlasit co za zvire se mnou je a jak se citi..aspon budu vedet na cem ze to jsem,
tukani jsou prima...takovi stabilni...nic je nezlomi, no ne?
tak snad zas rano orel vyleti a kdyz ne,no neva,budu tukanem..
co nad ranem odbarvuje pradlo,
jak ty ma mila? vsjo ok? jo a jeste jsem dnes videla mistni bezdomovce, alkace a vzdy mi jich bylo trochu lito a dnes ne, dnes jsem mela vztek na ne,jak nedelaji nic a chlastaji u nadrazi a obtezuji lidi somrovanim penez, dost teda udivuju sama sebe,nejak se mi meni psychika,
treba ze mne bude litostiva a vztekla zenska, no vsak uvidime..fakt zajimave, tak pa
petrata

Tak jo ty utrápené ptáče,
běž pěkně do hajan,pořádně si odpočiň a uvidíme co se z tebe do zítra vylíhne.....
Bude zase dobře .
Krásnou dobrou noc a pěkné probuzení.
Bludička

dobre rano,dneska to vypada dobre, postolka ranni urcite a snad i orel kridla roztahne,jdu odbarvovat tak pekny a strizlivy den vam
petrata

Ahojky,
podívejme se,že by den blbec s nocí odkráčel?
A co to nešťastné růžové prádlo,vše odbarveno?
Přeji krásný den bez nehod a pádů
Bludička

zdravim bludi, no znam tedy i belejsi nez to me naruzovele, ale co plamenakem budu dnes, jak mas? ja dobro, dnes nic nepada, tak dobra nalada, cao
petrata

Stránka: 1...82838485868788...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter