Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok, 3 měsíce
|
|
Teda Libuško,
Vy mi dáváte,takhle jsem se už dlouho o samotě nezasmála.Úplně jsem viděla tu depku a toho chudáka mravence jak dře a nechlastá  .
Vy si to umíte tak krásně rozebrat....
A co se týče ptactva a různého hmyzu a zvířectva,tak já budu klidně čímkoliv jen když to nebude CHLASTAT 
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
Zdravím všechny,
vidím, že jste v pohodě, já taky. Milé holky, na mne také občas přicházejí depky, ale ty prostě přicházejí a musíme je šup, šup zahánět. Dneska je krásně, já květnové počasí miluju, takže jsem plná optimismu a energie. Přeji všem totéž. 
|
|
Magda
|
|
|
|
|
tak popravde jsem dnes rada ze den konci, byl to fakt den blbec,
cely den vse spatne,pada,lame, decka zlobi fest, a kdyz jsem pak zjistila ze mi debilni rucnik obarvil vsechno pradlo tak jsem se fakt rozbrecela, o jaky ja jsem chudak,proc to tady popisuju?
ze je to pro mne novinka,normalne jsem hrdinka a tvrdacka co vse a vzdy zvladne, az na ten alkohol,ze?
no a ted zvladam alkohol, ale rozbreci mne obarvene pradlo,
tod zajimave,no ne?
mejte pekny cas...znepokojeny orel? ale citim se spis jak zlomeny tukan, cao
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Ahoj Magdi,
je to prima číst tu,že se další človíček drží,moc ti to přeji.
Pěkný zítřek bez mráčků.
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
Zdravím tukana.
Zrovna jsem na tebe myslela jestli jsi stále tou ranní poštolkou,ale ty né z tebe je už tukan a ještě mrzák(zlomený).Petrato a nebylo by lepší kdyby si se stala chameleonem?Vždycky by si sem mohla napsat v jaké barvě se právě nacházíš  .
A aj ty chudinko,prádlo se ti obarvilo?Tak si klidně postěžuj,zanadávej a i se vybreč.A tou hrdinkou a tvrďačkou si ještě větší než před tím,nepiješ a to je hrdinství....
Měj se moc krásně a hlavu vzhůru velký orle 
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
ahoj bludi,no bat, koupim odbarvovac a bude...no ale fakt to byla ta pomyslna posledni kapka, dneska se mi nedarilo nic, a
jak jsem otevrela pradlo a videla to ruzove vse..slzy jak hrachy a ne ne se zastavit, ale to jsem plakala nad sebou, snad poprve v zivote, achich...
tod dobry napad vzdy rano nahlasit co za zvire se mnou je a jak se citi..aspon budu vedet na cem ze to jsem,
tukani jsou prima...takovi stabilni...nic je nezlomi, no ne?
tak snad zas rano orel vyleti a kdyz ne,no neva,budu tukanem..
co nad ranem odbarvuje pradlo,
jak ty ma mila? vsjo ok? jo a jeste jsem dnes videla mistni bezdomovce, alkace a vzdy mi jich bylo trochu lito a dnes ne, dnes jsem mela vztek na ne,jak nedelaji nic a chlastaji u nadrazi a obtezuji lidi somrovanim penez, dost teda udivuju sama sebe,nejak se mi meni psychika,
treba ze mne bude litostiva a vztekla zenska, no vsak uvidime..fakt zajimave, tak pa
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Tak jo ty utrápené ptáče,
běž pěkně do hajan,pořádně si odpočiň a uvidíme co se z tebe do zítra vylíhne.....
Bude zase dobře  .
Krásnou dobrou noc a pěkné probuzení.
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
dobre rano,dneska to vypada dobre, postolka ranni urcite a snad i orel kridla roztahne,jdu odbarvovat  tak pekny a strizlivy den vam
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Ahojky,
podívejme se,že by den blbec s nocí odkráčel?
A co to nešťastné růžové prádlo,vše odbarveno?
Přeji krásný den bez nehod a pádů 
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
zdravim bludi, no znam tedy i belejsi nez to me naruzovele, ale co plamenakem budu dnes, jak mas? ja dobro, dnes nic nepada, tak dobra nalada, cao
|
|
petrata
|
|
|
|