Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...85868788899091...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 13 rok, 11 měsíce  
ne ne ja mam dilnu doma a 1x tydne mam poradnu v praze,tak pak vzdy spojim s kinem nebo s posezenim s lidma, vis...ty taky prace doma?
petrata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Kdepak,já jsem teď bohužel bez práce,takže lítám,scháním,moc se nedaří a já z toho začínám být na palici
Tak ty to máš dobré,a ty pracuješ pro sebe?
Bludička

no ted je to divocina s praci...tak drzim palce at neco prijemne najdes, ano ja pracuju na sebe a ta svoboda je prima a ta nejistota min, vsechno ma sve plus a minus, ale za strizliva
vse lepe, ze jo,kolik ze to jiz dni mas? ja za chvili mesic ve svem tretim startu a od meho prosincoveho rozhodnuti jiz skoro pul roku...dva pady a dva nove starty...inu ucim se, klopytam,vstavam,padam, ziju...toz tak
petrata

To jo,není nad to v dnešní době být sám sobě šéfem i když to není stále jen med.
No vydíš jak se držíš...,těch pádů je vždy škoda,ale podstatné je,že se člověk nevzdá a znova vstane
Také se toho pádu bojím,ale řekla jsem si,že to teď řešit nebudu a až se to stane,za žádnou cenu se k bývalému životu nevrátím.A já jsem tvrdohlavec,takže ne!!!!A já měla v úterý 1OO dnů střízlivosti
Bludička

gratuluju, to je skvele,uz se bludi nevracej,nestoji to za to, naslapnuto mame pekne a dame to...den za dnem a rok za rokem a tak,
gisel a ostatni se neozyvaji...halooo...co ostatni ??? dejte vedet,ja ted mazu do skolky a vecer se zas ozvu,rovne a strizlive, caooo
petrata

zdravicko orlove, tak jsem docetla prispevek z tvrdonic a vidite co my to tu furt vsichni resime, v tvrdonicich pijou vsichni a jak je jim dobre, to jenom my v tech mestech si rady nevime,tak hura letime smer tvrdonice a tam se slastne opijem, no ne.?? Fakt mne to pobavio,no co taky nazor, ja jasny a rovny let a zitra cao...a ne aby jste do tvrdonic, to ne...my nemuzem a nechcem,ze jo
petrata

Zdravím Petrato,
též jsem četla Tvrdonice a pěkně se pobavila.
Ta paní co to psala musí být velmi veselá a tu vesničku bych ráda viděla po ránu i na večer.My jsme divný,že pijem a u nich jsou divný když nepijí
Já též v poho....,tedy když nebydlím ve Tvrdonicích.
Čauky
Bludička

zdravim a jen hlasim,ze jedu na vikend do hor a mimo civilizaci,
verim ze vratim rovne a jasne,pak se ozvu, drzte se
petrata

Ahoj Petrato,
tak si užij krásný klidný víkend a hlavně,nezapomeň na své hejno
Měj se.
Bludička

tady orel, tady orel, znaven, zpocen,lec strizliv a stasten z lesu priletel, tak pozdravuji ostatni a letime...mirime, caooo
petrata

Stránka: 1...85868788899091...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter