Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 13 rok, 11 měsíce
|
|
budickooooo....bloudiva, kde ty? vse je ale v poradku,ze jo?
tak se tesim az se ozves, u nas bourky velike, tak se menim na nejakou labutku ci koho to, ale kridla oschnou a bude dobre,
zem uz ten dest potrebovala...o vikendu jsem i posedela s kamarady,oni vino a ja s radosti mineralku a zadny problem...jde to dobre radost mam, za chvili mesic za mnou
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Zdravím hejno
Ano jsem tu,trochu ožahlá od sluníčka,ale střízlivá
I já poseděla v sobotu na oslavě a vše v poho...
U nás též bouří,což nemusím....bojím,bojím  a též to tu začíná být jak na kačáku,ale trochu vody už to chtělo.
No vidíš jaká jsi bojovnice,chválím!!!!
Měj se pěkně.
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
ahoj bludi, no jsme takove dvouletka hejno,male lec vykonne,
a vida jak nam to jde,me nejak samo, vim ze je to kratky cas,
ale nejak nevim proc jsem popijela, kdyz za strizliva se tak nejak snadneji zije,tak verim ze to tak pujde i na dale a neprepadnou mne zadne ztraty soudnosti, strizlivost se mi libi a bavi me. Dnes jsem potkala davnou pritelku alkoholicku, takovou tu domaci, tajnou,ma moc nemocneho muze a tak se o nej stara a pije, tahlo z ni i kdyz jinak vypadala normalne, jen strhane a sede, takova beznadej,bylo mi moc smutno i za ni, mela jsem chut ji rict vykasli se na to, za strizliva to pujde vse lepe,neslo to...neb preci se naoko hraje ta hra,ze nikdo nic nevi...vi to vsichni,ze jo. No tak cele odpoledne dumam proc si ti lide tak sami ublizuji...ten alkohol je fakt desivy a kruty spolecnik, oslabuje,zatemnuje, ovlada...uz ne, jsem rada ze mi to doslo a ze to jde tak snadno.
napis jak ty? mas jeste chute? a ted nevim ty dve flasky vina pro strycka prihodu to jsi mela ty ? nebo gisele? a kde vubec vsichni ostatni jsou? to to opravdu vzdali...no nic, dnes stara prastara vrana jsem, kraaa
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Zdravím Petrato,
máš pravdu,jsme tu dvě opuštěná ptáčata...Ostatní nám někam zbloudili????
No a co já a chutě na pití?Není to nějak strašné,ale spíše zajímavé.Když mám chuť se napít,tak to většinou bývá když je mi fajn,nebo mám z něčeho radost...,trochu jeté vím,ale zase je to asi dobře.Protože kdyby to na mě přišlo v depce,tak nevím zda bych to tak v pohodě přešla.A i já jsem moc ráda,že zatím tak odolávám a vůbec nemám v úmyslu se vracet zpět!!!!!!
Jo a ty dvě láhve toho vína to jsem byla já.Říkám,že jsem cvok,ale mě to pomohlo
A jak si psala o té své přítelkyni,tak tě chápu,ale možná by si jí měla trochu naznačit,že víš že pije.A možná s ní hodit pokec,aby nebláznila...
A to víš,že lidi poznají když je někdo alkoholik.Já osobně si myslím,že i o mě to někteří blízcí věděli jen mlčeli.Protože teď se ke mě jinak chovají a stále mi říkají,že jsem se děsně změnila,vzhled,povaha....a i já vím,že jsem jiná.
Joooo,chlast je pěkně zrádná bestie a já už ho za kámoše nikdy nechci.
Takže jestli se k nám ostatní nepřidají,tak tu budem poletovat spolu  .
Měj se moc fajn.
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
Vy dvě moje chudinky, přidávám se k Hejničku!Většina lidí si myslí, že se pitím řeší depky, a hup, je nám krásně, euforie a je tu chuť na skleničku.Prostě alkohol je zrádný, zlý nepřítel, číhá pořád, kdy nás dostat.Ta známá vzdala život, potřebovala by pomoc, co jí dostat sem na diskuzi?Promluvit s ní???O svém pití, jak je dobře nepít, jde to.......dívky moje, v pátek začíná sjezd AA, kdo z Vás aspoň zaskočí???Moc by Vás to oslovilo, viděli byste zázrak, sílu lidí, co abstinují i 40 let, žijí hezky,to je motivace největší.
|
|
Liba
|
|
|
|
|
ahoj libi, no dik za slova podpory, je to fajn si to takhle probrat,k pritelce...hm...ja jsem ji to parkrat naznacovala...ale
je to ztracena vec, neprizna to ani sama sobe a ted uz ma i duvod,kdyz se musi starat o muze s rakovinou, ze? preci...to je na tom akoholismu nejsilenejsi, jsem si uvedomila, ze vlastne kazdy problem je pak zaminka...a to pak nema konec..dala jsem ji do schranky i materialy z AA,ale je to jeji volba.
kazdy se musi rozhodnout za sebe a pro sebe, jedina cesta..
To se mi taky nejak zmenilo, uz nejsem spasitelka a neresim cizi veci, resim svoje...a to je fajn,jsem taky klidnejsi a trochu zpomalenejsi...ale to taky nevadi..
na sraz libi nejak nestiham, o vikendu ucim na Morave, ale budu na Vas myslet,stejne si vecer delam takovy ritual z AA, tak s vami budu v myslenkach a budu se tesit na zpravu, no jsem zvedava,
jake to je nepit treba 40 let, hm, ja tak nejdyl nepila, krom teda tehotenstvi 5 mesicu..ale kdyz se otacim zpet,nikdy to nebylo jako ted...ze vim ze alk neni pro mne,vzdy to pro mne byla vyzva, boj,dokazat sobe,ze dokazu nepit, ted si nejak nic nedokazuju,spis poprve v zivote beru to ze mam tenhle gen a tuhle nemoc jako fakt..tak konec filozofie, jeste nevim,zda postolka,ci orel, kazdopadne rovne a strizlive,mejte damy pekny cas, cao
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Já zase, když měl manžel rakovinu, 2roky, vůbec nepila!Nebyl čas, ale stejně mám za tu dobu okno, fungovala jsem jako robot, práce, nemocnice, nebo doma ošetřování, padala jsem únavou, prý jsem vypadala , že půjdu dřív do hrobu já, než muž.Ona je děsně nešťastná, klidně mně může napsat.A spasitelé jistě nejsme, ale pomáháme!Potřebuje dobré slovo, pohlazení!Škoda, že na sjezd nejedeš, ale neumíráme, tak někdy příště, že jo!
|
|
Liba
|
|
|
|
|
a to vis libo, jeste se my uvidime,vim...
k te rakovine v dome...hm..ja jsem celou stredni delala v nemocnici na interne a to byl smutek veliky..
k tomu pomahani...ja se drzim trochu zpatky...neb vim ze i ta starost o vsechny a unava z bezmoci prispivala k tomu memu popijeni...cyklus byl...unava, co furt vsichni chteji...a zalezt a opit se, zapomenout, pak ty vycitky,jeste vetsi unava..a tak, no zname to..zkusim to ale priste nahodit,ona je cizinka a spatne mluvi cesky i kdyz tady zije jiz 20 let, jakoby se ani nechtela zaclenit..je to takovy pribeh o velkem srdci a potlacenych emocich...chvilku jsme byly sousedky..
drzim ji palce..ale silu na pohlazeni ted nemam..vsak uvidime, treba se nase stezky zase sejdou, nevidela jsem ji skoro 2 roky a ta promena na sedivou starenu je desiva...ach jo..uzij sraz, pozdrav druztvo strizlive a tesim na zpravy, kraaa
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Zdravím,
a hlásím,že mám dnes nějakou hoňku a nestíhám,ale večer sem mrknu.Jo a též hlásím,že jsem v pohodě a též svěží a střízlivá.
Mějte se kuřátka 
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
Prej kuřátka, cha!60 letý kuře, já!A sama nevím , co jsem, asi pěkný ptáček.Blíží se bouřka, pes ji cítí nejvíc a dřív, je venku zalezlý, takže zalízám též, ráno opět budu strašit brzy.Ať!
|
|
Liba
|
|
|
|