Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...87888990919293...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 13 rok, 11 měsíce  
u nas libi burilo vcera, ale tedy pekne drsne...tak prezij ve zdravi hromy a blesky...a rano napis, a pekne sny...ja dnes skrivanem...veselym...po desti, cao
petrata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahojky kuřátka,
jo,jo Libi píšu kuřátka...A vy jste to nej...kuřátko.Věk tu není žádný problém a u Vás už vůbec ne...Jste plná síly,elánu a odhodlání,kam se na Vás hrabem....?

A teď??????????!!!!!!!!!
No hurá,já kravka uvědomělá jsem dnes usrkla ze sklenky na zdraví mé sestře k svátku.No jsem....co já vím co,ale už to neudělám.Sice chutnalo,ale vzpomínky na chlast jsou živější.
Libuško,tak a teď do mě ,já si pamatuji každé slovíčko co jste napsala....Ale pít už nebudu.

Petře.tak to vidíš,už nebudu psát.
Přeji hodně zdaru,ošklivé káčátko
Bludička

ahoj kacatko, no stane se, a byl to zamer? nebo omyl? tak snad to nespusti zadne alkohol orgie...vzdyt sama vis a vzpominky na kalna rana opilcova...tak at jde vse i dale dobre, kraaa
petrata

Ano,ano,byl to omyl,ale jsem za své činy zodpovědná.Jej,i teď po té trošce se mi mixují písmenka.Selhala jsem a to v plné parádě.A co k tomu dodat.....mám úžasného muže.Řekl mi co měl...je úžasný
Bludička

ja bych z toho nedelala bludi drama...to neni selhani...omyl, bud k sobe laskava a ted bud pozornejsi...co ten mozek vymysli a zda nebude spekulovat, super ze muz te podporuje,ja taky, to nic...jedem dal...ja si kapu uz mesic zensenove kapky a taky jsou v lihu a v pohode..je to o te hlave hlavne, tak hlavu vzhuru sokole a zitra v plne polni...to nic..bludi ...hlavne se nepranyruj a tak, juu
petrata

Tak jo jsem krá.a,a to vážně není pták.
nevím,nevím....,výpadek a nebo co?Nezažila jsem to.Pako,jem pako a už se to nestane!!!!!!!!!!!!!!
Jo,jo,zas tu bude ten sokolík plný energie a já nevím co ještě??????????????
Petrato,moc ti děkuji a i tyhle slova jsou málo.ale nedokázala bych lhát
Bludička

Lidi,fakt to nevzdávejte,
ani já to nevzdám,a to ani omylem.Přišla jsem sem bojovat za sebe a to si pište že budu.Vy jste pomohli jak jste mohli....,ale jdu dál....
s Vámi,,,,ne,ne jedu dál
A moc díky všem.....Bloudilka,Bludička.
A Libuška to určitě čekala,není dnešní a je ůžasná.
Bludička

Teda!!Srkla si alkoholu!Táhne to až sem i z počítače, fuj!Stalo se, jedeme dál, a v pohodě.Odcházím se psem ven, dřepnu u rybníka-nejhezčí rána, ticho, klid, východ slunce, opar na vodě, neznám nic hezčího, čumím do blba, vychutnávám si střízlivost, raduju se, že můžu tu krásu vidět.Kdybych chlastala, okradnu se o tolik úžasných věcí, které jsou zadarmo, všude kolem nás.Moc bych přála všem, co pijí, aby dokázali přestat, nepili a žili.Stačí opravdu málo, trochu pokory, umět si udělat srandu ze sebe, a hlavně vážit si života.
Liba

Bludičko, co to je jedno usrknutí?
Pokud Ti to nespustí klapku tak se nemáš čeho bát.
Z tvých příspěvků je jasné, že ti to usrknutí asi velice moc ztrpklo na jazyku.
Nepřestávej psát a buď tady.
Vy ptáčata jste teď jediní, kdo tady to forum drží trochu v pochodu.
Vůbec se tím usrknutím nezatěžuj.Ber to, jako by sis dala kapky proti bolesti krku.
..............přemýšlím, jakým opeřeným tvorem bych se mohl nazvat já,.......ale asi bych všechna ta milá zvířátka urazil.
Takže možná pták DODO...to se teď aktuálně hodí k mé pomatenosti.
Takže Bludi hlavu vzhůru.
Petr 1

Zdravím všechny.
Bludi, to žes usrkla, není tragédie. Tragédie by byla, kdybys pokračovala. Tos ale neudělala, naopak, uvědomila sis, že to fakt nechceš. A to je důležité. Mějte se všichni fajn a držte se.
Magda

Stránka: 1...87888990919293...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter