Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...88899091929394...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 13 rok, 11 měsíce  
Neviem prečo,sklamaná som z tých niektorých operencov.Najviac bolí sklamanie v niekom ,koho milujeme,či je to priateľ alebo rodič,nedajbože dieťa.Viem,že to mám nechať na toho najvyššieho,nech si pomôžu sami,mám sa za nich modliť,mám sa sústrediť na svoj život,nie na nich,mám sa zaoberať sama sebou...to sú doporučenia Al-anonu.To moje ego,že som zlyhala v pomoci,stále vŕta a vŕta...Ja ho umlčím,určite,chce to čas a pokoru.
Milí operenci,želám vám šťastný let a verte si!
Obdivujem Libu,ako ešte dokáže povzbudiť alkoholikov,mňa to už unavuje a neverím im.Modlím sa za všetkých.
máša

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Neobdivuj mně prosím!Vím, o čem píšeš, tisíc zklamání, lží, podrazů....takový jsou alkoholici, bývám nasraná, zuřím, smutním, ale najednou se někdo chytne a je to taková radost, že si řeknu, že má pomoc má cenu, stojí za ty zklamání, nervy a kolotoč začne znovu.Někomu připadám až moc tvrdá, jenže život alkoholika tvrdý je.Rozesměje mně alkoholička, která když vyslovím slovo chlast, prdel...cítí se dotčená, znechucená....zapomíná, že se válela poblitá počůraná....nadávala dětem, mlátila je, podváděla manžela s kdejakým ožralou.......a tak jedem, jako s medem.Nelhat, pokora, čestnost , nejsou jen velká slova, to je život.
Liba

zdravim vsechny velice, bludi vse ok,? urcite ze jo? a vida ozvali se i stari pratele...i ptak DODO, maso inu...je to opravdu na kazdem z nas i vas,pit ci nepit, tod otazka...zachranit nelze nikoho...pokud on sam nechce...tak treba vas to prejde...az potkate nekoho s kym vam bude dobre, no ja dnes mela v praci dve zajimave debaty...o piti blizkych osob...a ona je tim alkoholem opravdu vzdy postizena cela rodina..je to fakt zvlastni, jak nepiju a jsem si vedoma sveho genu a toho ze jsem vuci nemu bezmocna, tak kazdy den potkam nejakeho alkace, ci nekdo za mnou prijde s timhle problemem, rikam jim svou zkusenost a odkazuju na AA, to je libo obvykle?? ja ty debaty vubec nevyvolavam, oni prichazeji sami, a diky bohu za ne, clovek tak je pozorny a neusina na vavrinech,tak se drzte...kraaaa...vrana ted memu srdci blizka,kraaa
petrata

Ahoj všichni,
tak jsem zpět....
Včera jsem to asi napsala špatně.Srkla jsem alkoholu opravdu omylem,záměnou skleniček.A po napití jsem měla hloupou reakci:fuj chlast:a všichni na mě koukali jak na blba...,takže si už o mě asi myslí své.Ale dost mě to rozhodilo
A celý den mi vrtá v hlavě jestli mám právo přičítat dny,a nebo začínat od nuly...Jsem z toho nějaká zmatená.
Ale díky všem tady a Libušce,která mě i svým příspěvkem rozesmála.Jen paní Mášu jsem nějak nepochopila.
Mějte se fajn ptáčata...i ty DODO.
Bludička

Petrato, lidi si nás všímají daleko víc, než si uvědomujeme!Vidí, že nepiješ, je jim to divné, určitě pozorují změnu v Tvém chování, sondují, ptají se, je to výborný, víš, kam je poslat hledat pomoc, není to krásný pocit??Připadá mně, že mě okolí řeší víc, když nepiju, než když jsem pařila!Nedávno jsem byla v hospodě bezva mladým sousedem.Nikdo ho tu nezná, a!!Moje kámoška, stará bábina, zděšeně za mnou přiběhla, co se děje!Její dceruška chlastala taky v té hospodě, ráno s kocovinou udělala mámě scénu, že mě chválí, že nepiju, a přitom jsem byla v hospodě, se zatajeným synem, nebo milencem????!To, že jsem pila kafe a vodu ovšem zapomněla dodat.Dřív mě to mrzelo, dneska se směju, závidí, soudí podle sebe, jsou zlý.Když mě bylo opravdu zle, nikdo se nestaral, nyní ležím tolik moc na srdci lidem, které pomalu ani neznám.Mám je na háku, asi potřebují schovat svou špínu, a snaží se jí házet na jiné.Ať!
Liba

Bludičko nemáš důvod přestat si počítat.
Přece nepřetrhneš tak báječnou šnůru kvůli nějakému omylu, který už byl hořce vytrpěn a proklen.
Vůbec se tím netrap a pokračuj.
A z reakcí okolí si už vůbec nědělej těžkou hlavu.
To, co si sama dokázala je opravdu vyjímečné, to oni nikdy nepochopí.
Petr 1

dobre ranko libo, ty se mas, mladeho milence, a na kaficko s nim do hospudky,nebo je to syn??? utajeny. ..lidi jsou fakt srandovni..co si kdo mysli to me moc netrapi i kdyz si teda rikam co to lidi resi za kraviny!!!no je to kazdeho volba
jako s tim pitim a nepitim..preji ti krasny den, TY SKANDALISTKO,
, i ostatnim
petrata

Ty drzoune, ještě Ty mně dráždi!!!Ne, já už vím dávno, že lidi soudí podle sebe,nezlobím se, jen je lituju.Občas místo mozku myslí přirozením, závidí, dohadují se, mají smutný život.Nemíním lítat po vsi, očišťovat se, proč?
Liba

to vis libi, my skandalisti, vime sve...a bat nikam nelitej, staci ptaci grupa zde, ja dnes skrivanem veselym,prima cas to je a mam za sebou prvni mesic odznova, tak vijo...ci jak rikas ty, jedem s medem...jeste vecer kuknu, mejte se a NEDELEJTE SKANDALY...ti mladi milenci a tak...no!!!
petrata

Hele, Ty skřivánku, neharaš!!Široko daleko žádnej chlap, noc před náma, abych opravdu nevyrazila do ulic!!!!Jo, zase nemám čas.Mám cestovní horečku, zítra jedu na sjezd, zabaleno už týden, svačina hotová,počasí neřeším, nějak bude.Chovejte se tu ptáčci slušně, spoléhám na Vás.Mějte se a smějte se.
Liba

Stránka: 1...88899091929394...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter