Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...89909192939495...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 13 rok, 11 měsíce  
Zdravím hejno
Už jsem zase při smyslech,hrdá a pyšná na sebe.A samozřejmě i na vás.....A aby jste věděli,šňůru nepřerušuji a jdu dál a ještě tvrději Vlastně když teď nad tím přemýšlím,tak jsem se sice zachovala jak pitomec,ale správně.

Libuško,tak vy si takhle užíváte jo???Zajíčky?
A užijte si ten sraz a pak nám musíte vylíčit i v barvách jaké to bylo.

Petrato ty jsi vážně ptáček,uběhne jediný den a ty se proměníš snad tisíckrát... ,ale hlavně že je ti stále fajn.

Petře a tobě též děkuji,jsem bláznivá hysterka,ale ty už víš jak na mě
A co ty,jde to???
Mějte se moc fajn.
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

zdravicko...libi uzij si to...v ulicich i na srazu, vsak ty uz umis zivot uzivat i nejake to haraseni...tez muze byt, ne?
zaslouzis si..v pekle jsi jiz byla...tak co..pozdrav souputniky jasne, strizlive, budu na vas myslet,
bludi prima, moudre ses rozhodla..moudre..a to vis, pestrost je tez dulezita, furt za orela vladce by me nebavilo, ale uznej ze i petr s DODO ptakem ma fantazii...tak pekny vecer i vikend, ja zas jedu ucit, tak budu mimo pc, ale jasne a strizlive,pak se ozvu,kraaa...ta vrana se me dnes drziii...takova vytrvala je, cao
petrata

Tak si užijte pěkný víkend,
já tu zůstanu hnízdit a budu čekat až se vylétáte a přinesete nové zprávy
Bludička

Tak letím!Bludi, prosím, tykej mně, nebo jsem už tak stará?
Liba

Petrato, díky za pochvalu.
Bude-li možnost svou fantazii tady na foru rozvinout, rád to udělám k radosti vám opeřencům.

Bludičko, s tou hysterkou to přeháníš, už jsem poznal spousty hysterek a i když zapojím svou fantazii na 100%, tebe si jako hysterku představit opravdu nedokážu.

Takže ptáčci vzhůru do oblak a ať křídla střízlivosti nikdy neztratí svá pera.
Petr 1

no vida DODO...navrat ztraceneho Doda..tak jaka??
Dodo, nesnasis to a nedokazes prestat a budem debatovat zde?
nebo nejaky cas nepijes a jde to dobre a jdes s nama do noveho strizliv klubu? , v kazdem pripade prima, ze se hejno slita,
dobre rano bludi a mejte pekny cas, ja zas ta vrana dnes...KRAAA
petrata

Zdravím Petrato.
Dodo se bojí, že opět vyhyne ukrutným způsobem, tak se chytá stébla jako to slabé neopeřené holátko a doufá, že zase bude létat.
Je možno debatovat ještě jinde?
Raději bych ale zde ,tady s vámi je mi fajn.
K té tvé otázce.
Po dlouhé abstinenční pauze zase bohužel již nějaký čas piju a chci se opět naučit alkohol nesnášet.
Zatím vším procházím bez nehod a trapasů, ale cítím, že klapka stále klesá a frekvence se zvyšuje.
Bohužel potřebuji zažít asi zase pořádnou ostudu, abych tentokrát chlast zavrhl definitivně.
Petr 1

tak ti petre drzim palce at se to konecne podari, a ja jsem vcera o patro niz zalozila vlakno s nazvem "nejaky cas nepiju a jde to dobre", neb nam se s bludickou dari...tak ale asi budem preskakovat z jednoho na druhe.
Neb komunikace a podpora dulezita...
No k tomu piti co rict, zname to vsichni...me se neco v hlave posunolo a verim ze trvale,
nejak jsem si uvedomila, ze mam ten gen a je to na furt a holt
tak nebudu pit a je to!! prestala jsem s tim bojovat,proste to akceptuju a ziju, a je mi prima...klidneji a prehledneji...byla jsem i na AA a tam mi teda taky dosly veci, chodim sem a pisu a ctu a to vse mi pomaha. Jde to Dodo,nevyhyn...neb skoda kazdeho druhu, kraaa
petrata

Děkuji Petrato za podporu a zároveň ti držím palce, aby si to dotáhla co nejdál.
Alkohol je děsný parchant a nikdy nevíme, kdy zase vystrčí růžky a začne škodit, tak jako u mne.
Zvládl jsem nepít pouze 2 měsíce.TEhdy jsem věřil, že to bude napořád.
Ale neboj, nějakou cestičku jak na něj vyzrát si najdu.
Ani pták Dodo nebyl úplný tupec za kterého ho všichni považovali
Petr 1

milý Dodo, v přírodě nic tupého není, neb příroda moudrá, to jen člověk furt spekuluje, tak věřím, že se rozhodneš, rozhoupeš a přidáš se,není co ztratit, lze jen získat,
a když ne teď, tak příště...je to na tobě DODO..vždyť víš..
petrata

Stránka: 1...89909192939495...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter