Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...90919293949596...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 13 rok, 11 měsíce  
Vím a děkuji Petrato.
Hezký víkend.
Petr 1

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Zdravím vás ptáčci,
vy jste se tu pěkně rozjeli...a já čtu a čtu,aby mi něco neuteklo
A neuteklo,pěkně jsem se zařehtala nad Petraty příspěvkem:Petr se svým ptákem DODO...No to se ti povedlo,ještě teď smíchy brečím.A Petr myslím si též všiml,měl tam takovou malou poznámku...Ale to je dobře,jinak by nám z toho pěkně hráblo.

Petře,ty ptáku DODO ,vím jaké je to těžké s tím hloupým pitím...,ale nečekej na žádný karambol,bude to ještě těžší.Když víš a uvědomuješ si,že frekvence se zvyšuje,tak se naštvi a poruč si,aby zatím zůstala rovinka a pak to zkus trochu omezit.Alespoň než makovičce zase dojde,že tudy cesta nevede.A já vím,že jí to dojde.
Znám to podle sebe,též jsem čekala,že se něco stane a bude vyřešeno.Ale karambol jsem žádný neprovedla,ale zato jsem si pila dál...Až ruplo něco v hlavě a bylo.
Ale vím,že je potřeba čas než to v té hlavě zas sepne.
Takže drž se,nedělej žádnou ostudu,víš že se to dozvím a bude zase fajn.
Bludička

Díky Bludičko.
Čekat, až upadnu do bezvědomí určitě nebudu.
Budu se snažit, abych opět co nejdřív zavítal zase k vám, do vaší nové skupiny.
Docela vážně také uvažuju o návštěvě v nejbližším AA.
Zatím se tady držte.
Hezký víkend přeje pták Dodo.
Petr 1

Petře zdravím,
teď jsem tu napsala pro tebe dost výstižný příspěvek,ale stalo se,že se to neodeslalo.Bylo to od srdce,citlivé a pravdivé...
Tak znova ve zkratce.Vím,že neupadneš do bezvědomí,jsi dost dobrý.Mozek vypitý ještě na sto pro nemáš.....A to hlavní...jsi snad první muž kterého jsem poznala co dokáže přiznat svou slabost pro pití...a miluješ svou rodinu.Takže jsem tu ,držím pěsti a vím,že ty to dokážeš.
Krásný víkend ti přeje Bosorka
Bludička

Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 13 rok, 10 měsíce  
Tak jsem dnes propadla... nesnesla jsem kritiku... Pišu pod svým pseudojménem, kdo chce, tak ať si mě najde:) Měla bych se učit na zkoušky... Ale ne... Trapas. šla jsem do obchodu pro pivo, už poněkud podnapilá, a třískla s ním o zem. No, kdybych nebyla v tom "podnapilém" stavu, tak bych se styděla a asi by mě popadl amok. Ale takhle, řeším to alkoholem, vím, že to není východisko... že láska a opravdový život je někde úplně jinde........
paramanu
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Narozeniny: 01/01

Ahoj pseudojméno
A co jako.tak si propadla.....,víš co takových je?
Uděláš opravku a bude zas fajn..
A co,že si třískla s pivem o zem???Však si nic jiného nezaslouží.
A víš co????Na stáří máš na co vzpomínat
Tímto vážně život nekončí.
Je to blbé,ale možná k něčemu dobré...,kdo ví co tě čeká???
Hlavu hore
Bludička

ahoj bludičko, podle příspěvků usuzuji, že jsi zde něco jako "alma mater", kterou stále postrádám, v tom je asi můj problém...
měla jsem vypadnout, když mi ta "destrukce alkoholu" dala najevo, že je destrukcí i v mém životě, ale já ne, já vzala z chladícího boxu další pivo...
jediné, co se v mém životě ozývá výstižně je ÚTÉCT! Tohle nechci, je to proti mé vůli, je to pokračování tradice rodičů, ale i jiných lidí... JÁ CHCI JÍT JINOU CESTOU, JE TRNITÁ, ZAROSTLÁ, NENÍ K NÍ ŽÁDNÁ MAPA, JE TO MOJE CESTA... je tak těžké a bolestivé vydat se cestou, kterou nikdo nešel...
paramanu
Fresh Boarder
graphgraph

Drahá pseudojméno,
Vůbec nejsem ta která by ti možná mohla dělat mamču.Tvoje mamka určitě nikdy nebyla alkoholičkou.Já ano
Sice jsem si tu svou slabost přiznala,ale určitě nejsem ok.
A Ty.....jako co máš za problém,myslíš,že svůj čas vyplňuješ více chlastem než je zdrávo????
Bludička

mova to jsi ty?
petrata

moje matka sice nikdy nebyla alkoholička, ale to je fuk, ve skrytu duše ji nenávidím... asi ano, většinu času vyplňuju popíjením, než abych se věnovala relevantním věcem v životě. chci žít skutečný život, ne jen jeho náhražku. o co se snaží alkoholici, není skutečný život, je to prahnutí po ideálu, který nepatří do tohoto světa. nevím, proč máme to prahnutí/vědomí po jakémsi dokonalém světě, když v současnosti je před námi práce a úsilí, a žádný vysněný raj, bezkonfliktní realita...... mám to všechno hezky načtené, ale život je jinde, achjooo...
paramanu
Fresh Boarder
graphgraph

Stránka: 1...90919293949596...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter