Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...92939495969798...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 13 rok, 10 měsíce  
stydím se za sebe, i za to, co jsem napsala... ztratila jsem se a nevím, co je realita. vím, že mám v sobě ještě jednu touhu, a ta by mohla být silnější než touha se napít, je to touha po Bohu.
paramanu
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Narozeniny: 01/01
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

no tak mova, to by mohlo zafungovat, sup na AA a zacit verit na zazraky, stydet se nemusis, precist po sobe jo, chapu te temer ve vsem, ale bez chlastu jde vse lip a ten vcerejsi uplnek byl fakt moc silny, bylo i zatmeni a holt ty emoce a tekutiny v nas
se prosazovaly, uz se mova tak netrap...fakt si mlada a chlastani uz znas, tak cas poznat i jine veci ne? a bludi co sem rikala...uplnek a vlci vyli vcera...no moc pod perinou jsi nebyla, tak se holky drzte, cao
petrata

děkuju za vaši podporu! je vidět, že držíte při sobě. znám něco takového z okruhu lidí, kteří trpí sociální úzkostí. už si pak nepřipadáš tak divná, v nepořádku. střízlivý stav je k nezaplacení. kdybych tak vydržela být střízlivá déle, ale ne, jsem srab, nevydržím se dívat realitě dlouho do očí, je příliš bolestivá...
paramanu
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Narozeniny: 01/01

jo mova, nekdy zivot i boli a nekdy zas krasa a zkousej to proste znova a znova a jednou to vyjde, a fakt zajdi na ty AA,
ona i ta vira v neco vyssiho a silnejsiho ma smysl a ti co prestali jsou na AA velmi inspirativni a jejich vztah k bohu velmi pevny...jde to, ja to vim...a ty to mova taky vis...
ten chlast jen obluzuje a komplikuje a zastira...a kdyz hledas ten svuj stin,(jung) treba je to prave tve opilecke ja...mame ho tu vsichni tak jakepak copak, ale taky mame jine tvare, svetlejsi a laskavejsi..a ty je treba objevovat..ne?
dobrodruzna cesta zivotem to pak je, a mozna je dobre ze ses se svou temnotkou potkala i takto mlada...jen v ni nezustavat..
mas volbu...mame ji vsichni a vzdy, palce drim a pis..
petrata

Ahoj velký orle
Asi tě to taky dost spožralo co?Ty věci o tom v čem jsme se ještě nedávno rýpaly sami?
Ale já jsem stále tu a čekám na chameleona,takže změń náladu a tvář a jedem dál .
měj se fajn.
Bludička

Tak jo,ještě jednou zdravím AHOJ.
Je líp?Nebudu šťourat a ani se nijak vyptávat,ale prostě když přijde nálada a chuť,tak písni....
A přeji ti vše nejjjjjjjjj.
Čauky
Bludička

...to není Mova...
Ivana

ahoj bludi, orel dnes mop a jar a suruje...tak spis takovy
nevimktery je cistotny..ptak...pelikan?
jasne ze skoda mladehop zivota, ale verimze to move dojde a da se do poradku,je to na ni, ja douklizim, ted kafe pauza...
a zas vzhuru do oblak..jeste kuk na druhe vlakno, proc
petratar

zdravím! jen ať nedojde k mýlce, nabyla jsem dojmu, že si mě s někým pletete, jsem tu nová. nicméně, k AA bych asi zavítat měla:-/
já už nevím, kdo mi to radil, ať spadnu z nebeských výšin, ale máte tady pěkný ptačinec.o))) ale chápu, to střízlivost teprve dává křídla!
paramanu

Zdravím Para....
Asi jsme si tě vážně popletli s někým jiným.Mova je věcná ve svých příspěvcích a bojovnice.
A co ty,je už líp?A ty stále piješ,nebo s tím válčíš?
Ten příspěvek pro tebe psala Líba a ta myslím ví o čem mluví.
A nechceš se k ptačinci přidat?Můžeš letět s náma a někdy je tu i sranda
Měj se.
Bludička

Stránka: 1...92939495969798...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter