Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...979899100101102103...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 13 rok, 10 měsíce  
Ahoj,
"Jmenuji se Standa a jsem alkoholik" Krátká věta, ale obrovský význam v mém uzdravování. Ano jsem sportovec, věřící, otec,dělník. Mám mnoho vlastností, ale jedna je smrtelná a neměnná. Nemohu ji skrývat a schovávat se před ní. Nepřečtu si knihu, kterou schovávám pod postel nebo zamykám ve skříni. Proto chodím na mítinky AA a identifikuji svoji závislost. Nejsem na to sám! Mluvím o své nemoci a problémech s ní spojenými. Funguje to!
Proč? Nevím. Nejsem doktor,ani terapeut. Pro mne je důležité, že to funguje. Když budu mít srdeční vadu, taky nebudu doktorovi říkat jak mne má léčit.
Každému alkoholikovi přeji, aby se uzdravil. Jakou cestou se vydáte je jen vaše věc, udělejte vše pro svoji střízlivost, bez ohledu na překážky!
Standa, alkohgolik s úsměvem...
Standa
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
standa_t.
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Stando,
napsal si to pěkně,nebo alespoň mě se to líbilo.
Je to tak,jsme nemocní...,né prašivý.Jen si to trochu přiznat a nestydět se za to.
Nevím jestli už si to tu psal,ale chtěla bych se zeptat...
Jak si se dopracoval na alkoholika,jak dlouho si pil a jestli si byl v léčebně???Ale ta poslední otázka asi zní ano,protože z čeho by si čerpal tu sílu.
Držím palce ať ti to jde.
Bludička

Tak já vypil své první pivo ve čtrnácti až patnácti letech. Vůbec mi to nechutnalo, ale ten úžasný pocit sounáležitosti s ostatními, že mne berou vážně, nejsem už mazánek. Rozvázal se mi jazyk, byl jsem vtipný...Tenkrát skončilo mé dětství a já se začal zajímat o prožitky spojené s požitím alkoholu. Celých 22let jsem se nechával otročit falešnými iluzemi. Deset let jsem se uči pít. Mít to pod kontrolou. Z bujarého mladíka se stala obézní troska pijící tajně na půdě našeho domu. Lhal jsem sobě i ostatním, že už nepiju. Za půlrok jsem z půdy snesl tři pytle prázdných lahví od chlastu. Jedné noci opilý, zoufalý, uplakaný jsem napsal na kontakt AA a prosil o pomoc...Nebyl jsem nikdy v léčebně ani jsem nenavštívil psychologa nebo terapeuta. Paradoxně se poznáváme až v této době, kdy jsem na cestě k uzdravení. Protože jsem se rozhodl, že udělám vše pro to abych se uzdravil. A tak to dělám. Prostě neřeším jestli je to správné nebo ne, jestli je to těžké nebo ne. Moje hlava je nemocná, tak ji nemůžu poslouchat při své léčbě. A funguje to! Mám se rád takový jaký jsem, dobrý i zlý. Celý život se obrací k lepšímu, ale o to mi nejde. Jsem svobodný a nejsem otrok chlastu. I ten nejlepší den v opilosti nevyměním za nejhorší den ve střízlivosti!!!
Standa
Gold Boarder
graphgraph
standa_t.

I ten nejhorší den ve střízlivosti nevyměním za nejlepší den v opilosti!!!
Standa
Gold Boarder
graphgraph
standa_t.

Stando - jste génius. To, co jste napsal, je ta nejvyšší filosofie člověka, který došel k poznání sebe sama. Moc Vám děkuji. Pomohl jste mi nadlehčit můj osobní kříž, který si nesu střízlivá tři roky a fous..
Děkuji.
Radka1
Gold Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 30/06/2011 00:05 Provedl: Radka.

Jestliže jsi opravdu alkoholička, což asi ano, nezvládneš to sama, věř tomu, byli silnější, chytřejší, padli, chlast je největší, nejsilnější!Najdi pokoru, vzdej boj, nauč se žít vedle alkoholu!
Liba

Ahoj,
piju každý den už 6 let lahev vína a miluju to, nedokážu si bez toho představit život. Bojím se o své zdraví, je mi teprve 22 let:(
Barča

gratulujem k výkonu.Moja sesternica zomrela,keď mala 30 rokov na zlyhanie pečene z alkoholu a nechcela sa liečiť,rodičia ju prosili,frajer sa s ňou rozišiel,ale ona si vždy našla dôvod na pitie a akí sú k nej všetci zlí a nechápu ju.Nuž,každý si nájde liek na to svoje šťastie.Aj tebe ho prajem,keď ti chutí.čo už?
máša

Ty kočko ani nevíš, co je život , takže proč bys sis ho měla představit jinačí, než znáš, jen s chlastem.Moc smutné.
Liba

ja vim ze jsem na odpis, porad cekam na nejaky ten podnet ktery me donuti neco zmenit...ale stale nic :-/
Barča

Stránka: 1...979899100101102103...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter