Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...15161718192021...101
Dolů
Téma: Vzájemná pomoc-Nový rok 2018 bez alkoholu
Re: Vzájemná pomoc-Nový rok 2018 bez alkoholu Před 7 rok, 3 měsíce  
Angelina, ja som teraz zvedavá, čo sa stalo ten posledný deň v práci. Prosím, určite by nás to viacerých zaujímalo.
Catie
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Catie, píšeš:
..."Je to len o peniazoch", tak ako aj tabakový priemysel.

...Za držanie palcov ďakujem

...bohužiaľ, dnes je celý život aj svet, prevažne, o peniazoch, ako o "médiu", cez ktoré si kupuješ reálie: = "vízie a sny" - transformuješ rôzne druhy energií navzájom alebo ich vymieňaš ako v bárterovom obchode... (napríklad: koňa za "opicu"; atp. ...)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Catie napsal:
Jednoducho vždy som bola proti alkoholu. Je scestné, že tak nebezpečná a zdraviu škodlivá návyková droga, kvôli ktorej zomierajú a trpia kvantá ľudí, rozpadajú sa rodiny atď., je legálna a voľne dostupná (zatiaľ čo napr. spomínaná marihuana nie). Je to len o peniazoch, tak ako aj tabakový priemysel. Toľko k môjmu prístupu. Za držanie palcov ďakujem
Priemysel okolo alkoholu je samozrejme najma o peniazoch, ale je to legalne nie len preto, ze na tom liehovary zarabaju. Vacsina populacie (v nie moslimskych krajinach a podobne) si zela mat slopanicu volne k dispozicii. Keby si skusila zakazat cigarety, najhlasnejsie by kricali firmy, co ich vyrabaju. Ked zakazes alkohol, nikto z liehovarov nemusi povedat ani slovko - demonstracie zorganizuju ludia sami od seba.

Alkohol je natolko spaty s nasou kulturou, ze kazdy pokus o jeho regulovanie sa pomaly spaja s bytostnym utokom na nasu narodnu identitu. Keby to nebolo take smutne, bolo by to dost smiesne
Double D
Gold Boarder
graphgraph

And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
F. Nietzsche

Double D: To máš žiaľ pravdu, kedysi som sa o tomto s niekym rozprávala, ako je možné, že je alkohol stále legálny. A tiež mi vtedy ako prvé napadlo, že je úzko spätý s našou históriou, kultúrou, tradíciami. Naozaj je to smutné

Ja mám dnes dosť zložitý deň :/ A jasné, že mi napadlo si pomôcť. Bolo by to tak jednoduché. Ale našťastie som to nespravila.
Catie
Junior Boarder
graphgraph

Ahojky všichni,
dnes jsem mněla náročný den v práci, pak rychle po práci na 2 jazyky po 1,5hodinách. Jsem to teď ukončila, ale každopádně myslela tady i na Vás všechny, dodáváte mi sílu žít...
Tak až se Vám všem daří, i když se tady všichni motáme jak můžem :-*
Angelina
Gold Boarder
graphgraph

No musím se zeptat, Šantalka je kde, pořád kruci nic???
Angelina
Gold Boarder
graphgraph

Ahoj mne ceka zitra magneticka rezonance srdce konecne..ale mam strach :/ problem s alkoholem se u me rozpustil jako para,kdyz uzvjde cloveku o zdravi..Santalka tady psala nejaky prispevek,ze se odmlci nevim v ktere diskuzi/vlaknu...vsem hezky vecer a fajn sny
Michal
Platinum Boarder
graphgraph

Ja sa teraz cítim strašne a niekoľko krát som si už na to pomyslela Veľmi by mi pomohlo sa môcť v takých chvíľach na niekoho obrátiť. Stále som to tu preklikávala, či sa tu aspoň niekto neukáže. Ale asi ani to nie je riešenie :/ Ja neviem, čo mám robiť. Ale tých AA som nateraz úplne vylúčila.
Catie
Junior Boarder
graphgraph

Michal: Veľa síl ti prajem a aby všetko dobre dopadlo.
Catie
Junior Boarder
graphgraph

Catie,
ja Ti zitra pokud vse dobte dopadne poslu kontakt fb nebo cokoliv a kdyz Ti bude nejhur muzeme popsat ano vse bude dobre! Kdyz budes chtit alkohol neni vec ktera by se nedala porazit..ted musim spat neves hlavu a dekuji udelej si caj a mysli na neco hezkeho...dnem za dnem to bude lepsi a lepsi a za mesic dva muzes byt na tom o mnoho lepe uvidis
Michal
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...15161718192021...101
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter