Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...17181920212223...101
Dolů
Téma: Vzájemná pomoc-Nový rok 2018 bez alkoholu
Re: Vzájemná pomoc-Nový rok 2018 bez alkoholu Před 7 rok, 3 měsíce  
To su triky, co na Teba hra zavislost. Klucove je, ze ked sa dnes nenapijes, zajtra sa budes citit skvele, nebudes mat zabitu sobotu opicou.
To radovanie je tiez na prd. Ozrat sa je akurat pozicat si radost zo zajtrajska. A ta pozicka ma dost velky urok
Double D
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Poslední úprava: 26/01/2018 17:21 Provedl: Double D.
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
F. Nietzsche

Dee Dee, to je moc hezky napsané... Kdo by si chtěl kazit sobotu kocovinou!
A taky s tou radostí dopředu, velice trefné a motivující...
Allie
Platinum Boarder
graphgraph

Angelina,
ja mail moc nepouzivam na psani ti neni prakticke,jefine fb,sms,whatsapp,viber...
DD,
tak to se mi take moc libilo,co jsi napsal 100% true!!! A mam podobny problem,co se tyka pratel vetsina z nich chlasta Amgelino proto se snazim obklopovat a seznamovat s lidmi,kteri nepreferuji jako hlavni zabavu se v patek nebo sobotu vozrat,vzbudit v 1 odpoledne v sobotu a mit z vikendu kulove jen prazdnou penezenku a bolest hlavy
Michal
Platinum Boarder
graphgraph

Ozrat sa je akurat pozicat si radost zo zajtrajska.

DD. To bolo perfektné. Svätá pravda. V mojom prípade by to nebol len zajtrajšok. Ale tak 2 týždne.

Angelina. To, že nejdeš do baru je jedna vec. Je v poriadku, že sa tam cítiš ohrozená, tak tam nejdeš. Ale nenávidieť sa za to, mať z toho depku svedčí len o tom, že s tou abstinenciou nie si zmierená. Neprijala si ju ako súčasť svojho života. Priateľ ťa nemôže strážiť celý život. Abstinencia nemá byť trápenie. To dlho nevydržíš. Príde jeden problém a zložíš sa(vypiješ si), bez ohľadu na priateľa. Mám pocit, že tvoje myšlienky sa pohybujú vo sfére, že triezvej je ti fajn, ale občas si dať,by nebolo na škodu. Tak rada by si šla do toho baru, posedieť, vypiť a nemôžeš.
Neber to ako nejakú kritiku. Tým sme si zrejme prešli všetci. A trvalo nám, kým sme si to v hlave usporiadali tak, aby to fungovalo tak ako má.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Ahoj všem
už delší dobu sleduji vaše příspěvky do téhle skupiny jsem moc rád za každou vaši radu,prožitek, to jak se cítíte a nebojíte se o tom psát.. I já jsem přidával pár příspěvků..a hodně jsem si znich vzal a i mi to pomohlo..
Rád bych napsal i svůj příběh nebo něco takového..
Nikdy předtím jsem tomu nevěřil, že sem napíšu něco..ale nakonec jsem rád, i když to začalo malínkostí (alkoholem) a tím to doufám, že i skončilo, to špatné období, kdy jsme přišel o práci,o nějaké kamarády, o svojí sebedůvěru.. pro mě to bylo asi nejhorši pár let, co jsem zažil, i když jsem se kvůli alkoholu cítil fajn,ale nikdy jsem se fajn necitíl :/ .. Pomohla mi až přítelkyně, která mě odvedla za rodičema, u kterých jsme si vše vysvětlily, a pochopil jsem co jsem udělal a v tu dobu jsem si vše uvědomil,sice je to jen 3. týden co nepiju, a za to děkuji přítelkyni a vám a třeba mi napadlo založit nějakou uzavřenou skupinu na facebooku, že každy by jsme si tam mohli psát,říct si své názory, pocity a vše třeba je to hloupý napád, jen mi napadlo, že dnes už každý máme Fb a napsat si tak online a soukromně ? Předem se omlouvám, za blbý nápad..Jinak hodně štěstí všem !!!
Michal Novák
Fresh Boarder
graphgraph

Ahojky,
já dala Míšo ten email, že si tam napíšem třeba to tel.číslo, tady ho rozdávat nebudu, myslela jsem komunikovat přez WhatApp, který mám dostupný 24hod.denně...
Nikdo se nemůže zlobit, ale facebook, skype tam třeba mám vše, takže natolik nevěřím tady momentálně nikomu, tam by ta anonymita v mém případě úplně odpadla.
Angelina
Gold Boarder
graphgraph

Krtečku,
myslíš si,
"Ale nenávidieť sa za to, mať z toho depku svedčí len o tom, že s tou abstinenciou nie si zmierená. Neprijala si ju ako súčasť svojho života."
Myslíš si, že nejsem připravená, odolávat? Nebo co vlastně tím myslíš?
Můžeš mi to popsat jednodušeji?
Angelina
Gold Boarder
graphgraph

Myslíš si, že se musím dostat tak daleko, že nebudu mít depku z toho, že bych třeba byla lhostejná, k přátelům, že po volbách šli do baru...neumím příjmout součást svého života=další krok, který musím přijmout, že nemůžu s kamarády(požívající alkohol) nikde asi chodit, že?
Najit si nové, nealkoholicky poživající, že? Toto jsi chtěl říci?
Angelina
Gold Boarder
graphgraph

Najpr zareagujem na toto: "nevím ono zajít za někým jednou týdně, také není velká výhra."

Neviem, ako to funguje v AA. To by mohol napísať Ja. Ale ľudia z A-klubov sa stretávajú aj mimo toho jedného dňa v týždni. Tí čo chodia pravidelnejšie sa už poznajú. Cez týždeň sa samozrejme tiež stretnú, zajdu napríklad na kavu posedieť. Robia aj rôzne akcie. Teraz je plesová sezóna, kluby robia plesy. Zajtra je ples v Pezinku. Robia sa aj rôzne celoslovenské stretnutia abstinentov. Alebo si klubisti sami spravia nejakú akciu, výlet. Činnosť klubov nie je len o tom jednom dni v týždni.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Chceš sa presťahovať do kláštora? Nemáš byť ľahostajná k priateľom, ale k alkoholu.

Ale možno som ťa ja zle pochopil. Prečo depky a tá nenávisť voči sebe, že nemôžeš ísť do baru?
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...17181920212223...101
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter