Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...20212223242526...101
Dolů
Téma: Vzájemná pomoc-Nový rok 2018 bez alkoholu
Re: Vzájemná pomoc-Nový rok 2018 bez alkoholu Před 7 rok, 3 měsíce  
Allie: jo, jo zavody jsou takovy vrchol naseho sportovniho snazeni - sladka odmena. A clovek, ktery sportovat aspon nezkusi, nevi o co prichazi.
blabla
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Angelino,
nevadi uz se stalo...napisu Ti na ten mail...a muzescse ozvat,kdyz budes chtit
Jinak mi chybi sport strasne ja mel vzdy mnoho zavislosti v zivote mnoho spatnych alkohol,cigarety,miluju kavu,jidlo ale i sport ten pocit kdyz si clovek "da do tela"je k nezaplaceni...jsem trpelivy a dockam se verim v to a na jare zavnu pomalicku odznova sportoval jsem ikdyz jsem pil,ale nspr.2 hodiny sportovst a dat telu neco prospesneho a pak jit s klukama na pivo a dat si jich 8 nejak nejde do sebe jedno dve ano a je to super,ale bohuzel u me to nefunguje a to polovina co se vidam s lidmi ma minimalne stejny priblem jako ja-jediny rozdil je,ze ja si to priznal a snazim se s tim neco delat..oni si to obhajuji a nepriznaji je to hold tezky podivat se pravde do oci a rict si jsem alkac ...ne kazdy to umi
Michal
Platinum Boarder
graphgraph

ahojte všichni

ja som po rokoch pitia a poslednom roku denného abuse alkohol dospela k bodu kde mi je už jedno, že : nechodím do spoločnosti/tancovať/popíjať/kecať v krčme o zmysle života/....je to fajn takto ako to je, nevravím, že som na konci a vyhrala som, ale snažím sa o to... a po rokoch mám tento mesiac na konte viac triezvych dní ako uchľastaných.....a to je u mňa teda riadny výkon...

ako Krtek písal, rovnako to mám aj ja, neviem piť iba pohár, či dva... ale keď tak naplno.
a tiež sa neviem baviť bez alkoholu, preto je mi lepšie doma, aj keď momentálne samej, ale ako fanúšik klubových filmov a kníh mám našťastie stále čo robiť...

a abstinencia nie je raj, je to cesta zarúbaná kde nám do cesty hádžu polená..je len na nás ako ich a vôbec či ich budeme vedieť prekračovať...

niekedy naozaj stačí len "byť"....a užívať si to....
Ala
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: niekde tu na Zemi Narozeniny: 01/01

Ala napsal:
ahojte,...

..."naozaj stačí len "byť"....a užívať si to..."

..."tak len BUĎ a UŽÍVAJ SI TO!!!"
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

ale veď SOM!!!

aha ľaľa... z mäsa a kostí!!
Ala
Expert Boarder
graphgraph

Smazáno administrátorem
Petr Praha
Fresh Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 28/01/2018 12:44 Provedl: Stopka. Důvod: porušovaní pravidel diskuze

Petr Ch Upraveno administrátoremasi tady si lide pomahaji,radi a podporuji,takze jsi si spletl server ty
Michal
Platinum Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 28/01/2018 12:48 Provedl: Stopka.

Michal má pravdu

a najmä, mne osobne toto fórum a stránka pomohli vyhrabať sa z diery, do ktorej som padala a padala.... vďaka tvorcovi za to, že ju stvoril...aj keď ono je to len štartovací balík, pokračovať už človek musí sám

a je jedno, či sa tu píše česky, alebo slovensky.. všetci tu máme rovnaký problém a alkohol rozpráva všetkými jazykmi sveta... a najmä ich vie rovnako rozviazať

a čo sa týka rozvodu v roku 1993, keby sa nám alkáčom/abstinentom podaril taký pokojný rozvod s démonom alkohol...bolo by fajn
Ala
Expert Boarder
graphgraph

Ahojte všeci, ti co se drží i ti co ještě tápou, dnes mám 32 dní. Včera jsem měla setkání se školou po 20 letech v hospůdce, kde si vaří svoje pivní speciály. Ustála jsem to, pocit smíšený ve chvíli, když začly kolovat panáky, ale rozhodně ne špatný, nebo že bych měla trauma to rozhodně ne. Šla jsem tam smířená, že si dám dobrej hamburger a uvidím lidičky a pokecám. Vydržela jsem do 1 v noci. Abych nepředbíhala. Ten den tedy včera před akcí mě nahlodal červík, že když je to v pivovaru, tak by se nic nestalo ochutnat jedno malé a pak být na nealku. Pak se mi ale vzpamatoval mozek a varoval mě: vždyť se znáš, jedno bude chutnat a spustí se slina, dobrá nálada atd. to umocní a ty už po dvou hodinách budeš dumat jak to udělat tj. jet domů taxíkem( byla jsem pro jistotu autem). Dát si se starou bandou po panáčku je přece v poho. Cháchá, nenaletěla jsem. Birell, zelený čaj a pak voda. výborné jídlo, výborný pokec, byli tam i dva další, kteří nepili, jeden co řídil a druhý nepije ze zásady a bavit se dalo v pohodě ani kvůli volbám jsme se nepozabíjeli, přestože tam byla 1/2 z obou táborů voličských.
Pokecala jsem s jedním spolužákem o alkoholu, jaký máme doma problém a on se mi svěřil, že nedávno přišel o přítelkyni, protože chodí každý den na pivo. Chytrej hezkej kluk, ing. s dobrou prací, ale bohužel to pivo. Slečnu přestalo bavit sedět sama doma. Tak se opatrujte, ráno jsem byla unavená, teď jsem ještě víc, ale není mi blbě:-))))))Krásný den všem.
Drahoslava
Gold Boarder
graphgraph

Drahoslava blahoželám a držím palce!!

ja to zatiaľ nedokážem, ísť von a nepiť, tak zatím zostávam v "základnom tábore" u seba doma v byte pri čajoch... knihách/filmoch/krížovkách a vlastnom "bytí"...

Mount Everest je ešte vysoko a hlavne ďaleko
Ala
Expert Boarder
graphgraph

Stránka: 1...20212223242526...101
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter