Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...27282930313233...101
Dolů
Téma: Vzájemná pomoc-Nový rok 2018 bez alkoholu
Re: Vzájemná pomoc-Nový rok 2018 bez alkoholu Před 7 rok, 3 měsíce  
Kazdy asi mame ine miesta kde nas to chyta a aj dovody. Ja som prestala chodit do velkych obchodov na jedlo. Zelenina,ovocie, ryby na trhu pondelok a stvrtok a bagety,mlieko u pekara. Inak ma automaticky taha k regaliku s vinom a dobrotam. Cesta vonku zmenit trasu cez park a more na opacnej strane vchdzat kde neni stanok s kavou a sladkym a vinkom. Ta kava vonia na 100vky metrov vsakze. A na vikend hrniec polievky (zelnacka, cocka) a horucu misticku do seba hodit vzdy vela kminu,salsy palivej, kurkumy, byliniek. A ked mi uz nestacilo na zaciatku toto a chybal mi ten prilev horka a silne budenie srdca a vsetko silne co sa v tele a nozgu deje zafungoval vzdy kus bagety opecenej, olivovym poliat nato nakrajat 2 struciky cesnaku,polku cibule a jest s horucim cajom. Znie to strasne ale vzdy lepsie ako si dat preso s cukrom alebo vino a byt pol dna alebo cely den ako neriadena strela a na duhy den spatne co som zase narobila v euforii kravin a od zaludka. Okolo barov a restauracii ja mozem v meste chodit s kludom. Mna to tam nelaka vobec ani ked ludi vidim na terasach pri vine a pri kave. Ja mam problem doma. A na tych mojich miesteckach "romantickych" kde som mala zvyk uz.cukor doma nedrzim vobec a aj do skolky som tortu robila tvaroh med a ovocie. Tak vsetkym vela sily a spokojnosti prajem. No a to vies Santal ze by som si rada hocikedy ked je chvila a niekym o tom pokecala, lebo kto to nema a nepozna...
Sflower
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ta tvoje závislost na cukru a kávě atd, respektive ten problém pak, to si fakt neumím představit. Kafe miluju a sladké mám taky ráda, máš to tedy mnohem složitější. Jsi dobrá že zvládáš. Takže žiješ u moře a máš děti?
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Ahoj vsetci.
A ano Santal, prave preto ze tu nikoho nemam som hladala niekoho na pisanie na nete,aspon. A ano mam deti
Sflower
Senior Boarder
graphgraph

Stále přemýšlím o těch oslavách narozenin co mě čekají . Ve vzpomínkách mám střípky ostud, ztrát a zbytečných útrat. Ničení restaurace, rozbité hlavy, no děs běs. Tak pošli mail, pokud si chceš psát víc, ju?
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Michal
Platinum Boarder
graphgraph

Michale pěkný příspěvek. Sedi. Příznaky při pití, i ty při nepití. Těším se na tu radost z abstinence, snad se brzy dostaví. Zatím je to takový rozdováděný ty pocity a emoce...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj no u me osobne co nejlepsiho mi prinasi abstinence opominu-li,ze se citim trosicku lepe je hlavne spanek-ja trpel opravdu na brutalni insomnii bezne jsem spaval 2-3 hodiny a byl zniceny jak pes...ted sice neni stav dokonaly usunam dele nekdy pul hodiny nekdy hodinu nekdy hodinu a pul,ale spim vkuse 8-9 hodin,coz pro cloveka,co zazil desitky ci stovky hodin civeni do stropu a sledovani rozednivani,kdyz uz lidi vstavaji je toto nejvetsi odmena,motivace pokracovat a radost
Michal
Platinum Boarder
graphgraph

Jojo. Ten spánek je důležitý, to je fakt. Hned se líp vstává:-) Neměla jsem to sice v takové míře, ale pocení, neklid, úzkost a strach z rána znám. I ty obyčejné povinnosti mi v noci přišly strašidelné, nezvládnuté... Dneska to bylo fajn, od rána spousta testu zvládnutých, odkládaný úklid i kultura, teď ledová káva a knížka. Ale v podvědomí tě strašák furt... Zní to asi blbě,ale tobě Michale ta nemoc paradoxně otevřela oči. Já na tohle čekat nechci, věřím, že ta volba je pak jasnější... Mimochodem jak se cítíš?
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

To je dobre vsak to vis sama nejlepe,ze bude cim dal lepe,ale je tezke...uprimne nebyt toho,co se mi stalo myslim si,ze bych abstinenci na 80% porudil od Noveho Roku-jsem objektivni...citim se relativne dobre,ale veskere vysledky se dozvim az 7.2. no az cekam mesic tak tech par dni uz preziju,ale snad budou dobre,protoze byt pres mesic v nejistote a obavach nepreji nikomu a ano to,co me potkalo mi otevrelo oci hodne,ackoliv alkohol nebyl pricinou,ale urcite jeden z faktoru nemoci o tom zadna,pze se mi to i spustilo po velkem flamu,kdyby nebyl kdo vi...
Michal
Platinum Boarder
graphgraph

Tak ti budu držet pěsti. Člověk si pak toho zdraví váží jinak,než mu teda otrne zase.I takový případy znam bohužel. Tak dobrouuuuu noc všichni a hezké sny;-)
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...27282930313233...101
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter