Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...36373839404142...101
Dolů
Téma: Vzájemná pomoc-Nový rok 2018 bez alkoholu
Re: Vzájemná pomoc-Nový rok 2018 bez alkoholu Před 7 rok, 2 měsíce  
Jak Ti napsal Krtek, mně to tu také radili a pomohlo to: hlavně neseď, nesmutni nad sebou, zkus se zvednout a něco dělej. Je jedno co, nevím, co Tě baví? Nebo prostě vem hadr a utři prach. Nebo si připrav oblečení na zítra...zalej kytky...

A zítra napiš, jak se Ti daří.
Renča
Nevzpomínej na první, ale na poslední opilost!
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Poslední úprava: 25/02/2018 19:13 Provedl: Renča.
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Oki, jdu dělat účto.

Děkuju moc za podporu
Lemonka
Senior Boarder
graphgraph

Drž se, zítra bude líp.

Dobrou všem.
Renča
Nevzpomínej na první, ale na poslední opilost!
Expert Boarder
graphgraph

tak premyslam, mozno niekedy aj ten smutok je k niecomu dobry a isto nas moze posunut, mozno niekedy mu netreba branit, ale precitit to. To som cital v pshychologickych radach sa tiez to snazim vnimat pozitivne
mne este k tomu zacali take obsesie a nervozita, taky otrasny pocit, ze coho sa dotknem, vsade su bakterie a ze by som najradsej ich vsetky vyvrazdil, zajtra doma musim komplet upratat do dezinfekcna, lebo ma urve ))
stef
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž
Poslední úprava: 25/02/2018 19:45 Provedl: stef.

Lemonka. Práve preto som spomínal nealkopivo. Vyhni sa mu, ak sa dá. Môže v tebe vyvolávať spomienky a zároveň vyvolávať chuť na to tebou spomínané orosené. Prečo to vlastne tak nazývaš? Nájdi si preto nejaký iný výraz, ktorý ti ho bude znepríjemňovať.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Stefo. Samozrejme, že smútok treba precítiť, ak sa chceš pohnúť ďalej. A za čím smútiš ty?

A na tých chrobáčikov pozor. Zažil som to u brata, niečo podobné. Každú chvíľu si umýval ruky. Vždy ho chytí nejaká iná závislosť. Teraz fičí na alkohole, spolu s pôžičkami a taxíkmi.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Vidíš, Krtku, to mě nenapadlo Zkusím to nealko pivo vynechat. Stejně bych řekla, že to bylo tou společností, protože, byť na čaji a vodě, se mi ty vzpomínky vrací celkem často. Je ale pravda, že právě to nealko pivo může tyto stavy přiživovat.

Díky moc
Lemonka
Senior Boarder
graphgraph

Krtek,

to su vacsinou neuzavrete veci z minulosti, byvala holka, uz je to rok a pol, ale isto ten alkohol mi branil a predlzoval cez to prejst a zrovnat si to v hlave.
Celkovo klasa depky, o svete o zivote, ake zle veci sa stavaju, ake je vsetko pominutelne, ako veci nesu fer, ze vobec neviem preco tu som a kto som, este som sa nenasiel, zmysel zivota, samota, blbi ludia, atd,
ale snazim sa vnimat aj to dobre, viem ze vsetci sme na jednej lodi, niektore veci si nemozem pripustat az tak a snazit sa celit realite, viem ze neni len cierna, ale akoby nepaci sami, ze je aj cierna.

A tie neprijemne obsesie a nervozita a nepokoj a panicke uzkosti, snad a verim, ze vymiznu. By som sa cudoval, keby mi po 15 rokoch chlastania a fajcenia a seknutia s tym nic nebolo :)Chcem to zmaknut bez liekov Len strava, vytaminy a relax.
Dnes napr. som bol nervozny, lebo som si vetral a sused tam zohrieval motor na aute, ze mi idu do izby splodiny, tak ma slo fakt roztrhnut
stef
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž
Poslední úprava: 25/02/2018 20:44 Provedl: stef.

Možno by niekedy bolo lepšie menej premýšľať, filozofovať a viac žiť. Nechať veci plynúť okolo seba len tak, ako sú.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Lemonka tady píše, jak slyntala po vychlazenym orosenym pivku..ale vydržela - no gratuluji...Ovšem zřejmě má takovou tu naivní představu těch,co se zatím snaží "bojovat" svépomocí že se takto bude držet asi do smrti (já osobně jí dávám 2 měsíce max po tom co tu čtu - snad se pletu) a nedochází jí, že problém není aby nepila, ale aby poznala to proč pila, a toto odstranila..hodně štěstí v abstinenci na sílu
léčitel1981
Junior Boarder
graphgraph

Stránka: 1...36373839404142...101
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter