Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...39404142434445...101
Dolů
Téma: Vzájemná pomoc-Nový rok 2018 bez alkoholu
Re: Vzájemná pomoc-Nový rok 2018 bez alkoholu Před 7 rok, 2 měsíce  
Jinak, Sflower, myslím, že Ti neje..o Mám podobný problém. Já mám zas potíže v komunikaci s ostatními. Když jsem byla pod vlivem, měla aspoň malou hladinku, pusa mi jela, neměla jsem strach, zábrany, apod. Nic nebyl problém. Došla jsem si na úřad, fungovala v práci na "200%"... Ten introvert ve mně byl tím chlastem potlačen, zasunut někam hodně hluboko. Teď co abstinuji na sobě pozoruji tu obrovskou změnu v chování a myšlení celkově. Asi se prostě budeme muset znovu naučit žít s naším střízlivým "já". Myslím, že to za to stojí Držím palce!
Lemonka
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Lemonka napsal:
Dnes je mi mnohem lépe. Včera zkrat, dnes pohlazení na duši, že jsem to vydržela a velká radost z probuzení s čistou hlavou. V práci jsem do sebe sice nalila 3 kávy a dva Redbully, cigarety ani nepočítám Beru to ale jako menší zlo.
Vela ludi vymeni zavislost na alkohole za sladke, ale u mna, a zjavne aj u Teba, padla volba na kofein Snazim sa to drzat na tych odporucanych 200-400mg kofeinu za den (1 presso ~ 100mg), ale nie vzdy sa mi to podari. Energetaky mozem kludne pit tak ako niekto iny pivo, najradsej mam ten biely Monster
Double D
Gold Boarder
graphgraph

And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
F. Nietzsche

No ja zas zacala byt “zavisla” na tomto foru. Ctu prispevky snad osm let stare a spousta vlaken jsem prelouskala celych. Ale diky tomu mi spoustu veci doslo a dneska koncim druhy mesic
Renča
Nevzpomínej na první, ale na poslední opilost!
Expert Boarder
graphgraph

Lemonka,DD,

a takove mnozstvi kavy pijete kvuli jakemu zameru,chut,zvyk nebo kvuli kofeinu? Pokud kvuli chuti je spousta bezkofeinove kavy dneska jsem si zrovna koupil brazilskou cerstve nechal umlit a vyborna pokud kvuli kofeinu uvazovali jste o maté??Je to napoj z cesminy paraguajske urcite znate pije se takovym "brckem" z nadoby v ktere se pripravuje (kalabasy) obsahuje 3 latky na povzbuzeni vcetne kofeinu a vstrebava se v tele postupne ne jako u kavy...obsahuje pres 10 aminokyselin,radu min.latek horcik,draslik,vitaminy B1 B2 B3 B 5,vitamin C ...atd budu zkouset ted pit dlouhodobeji (reguluje i spankovy cyklus udajne) jsem zvedav -jen tip pro vas v Jizni Americe ho pije drtiva vetsina obyvatelstva kazdy den cetl jsem informaci dokonce 90% lidi...fajn den mejte!!
Michal
Platinum Boarder
graphgraph

DD, tak tak Já sladký moc nemusím, tak spíš ujíždím na tom kofeinu a slaných pochutinách

Michale, myslím, že kvůli všem třem - chuť ( miluju ji ), zvyk ( piji kávu už od 16ti let ) a kofein v tom hraje asi hlavní roli, páč je návykový. Takže tak. Bezkofeinová káva mi nechutná. Možná jsem vyzkoušela špatnou značku, ale k srdci mi teda nepřirostla Maté určo vyzkouším, podle popisu by to mohla být mňamka a navíc vitamíny/ minerální látky zrovna my abstinující potřebujeme

Krásný a čistý den všem
Lemonka
Senior Boarder
graphgraph

je fajn, že tento web existuje a že se tu lze vzájemně podporovat..Ale jak říkám, abstinence svépomocí je zrádná už jen proto, že chybí terapie, na které je to vlastně založené a také změna režimu..Nepít prostě nestačí
léčitel1981
Junior Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 28/02/2018 19:58 Provedl: léčitel1981.

ahoj léčitel1981,

terapie ? a co je terapie ?
navstivil som par psychologov, bolo to uplne k nicomu ...
nieje to ziaden zazrak hovorit hlbsie pocity niekomu, kto ani nerozumie, zhrabne 20 ecky a povie pridte zas, ale aby ste sa pohli musite prestat pit, to dokazem i ja byt terapeut ...
to forum mozno inym dava viac ako taka terapia ...
Skusil som i A-klub,z tamade vsetci terapeuto poodchadzali, a ostal len riaditel, ktory sa hral na terapeuta a nemal na to ani atestaciu, nie to skolu ... Dakujem pekne ...
Preco sfukavas ludom vietor z plachiet ?
To zasa nechcem povedat, ze terapia je zla a ze to nema niekto skusit, ale to mas ako keby som ja zacal hovorit, ludia kaslite na terapiu, to vam nepomoze
stef
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž
Poslední úprava: 28/02/2018 20:28 Provedl: stef.

Tohle neni žádná terapie a také, pokud nechceš přestat lemtat tak ti nepomůže ani Svatá Dala
léčitel1981
Junior Boarder
graphgraph

léčitel1981,

mozem sa spytat, co teda je terapie ?
stef
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž
Poslední úprava: 28/02/2018 20:26 Provedl: stef.

Michal, na mate som chodieval do cajovne kedysi davno s kamosom. Teda na mate a vodnu fajku, to som este holdoval aj nikotinu
Niekedy by som chcel ten kofein vysadit, ale zatial pravdupovediac nemam dovod. Najma pokial sa drzim na tych 200-400mg max za den a poslednu kavu si dam poobede, ze mi to nerozhadzuje spanok, tak nepocitujem ziadne negativa
Double D
Gold Boarder
graphgraph

And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
F. Nietzsche

Stránka: 1...39404142434445...101
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter