Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...41424344454647...101
Dolů
Téma: Vzájemná pomoc-Nový rok 2018 bez alkoholu
Re: Vzájemná pomoc-Nový rok 2018 bez alkoholu Před 7 rok, 2 měsíce  
Reminiscence..
Pravda, někomu nepomůže vůbec nic.Ani se snažit sám, ani terapie, antabus, léčebny...Jsou to ti, kteří by byli nejradši, kdyby je z jejich sraček dostal někdo jiný a nejlépe by nemuseli vylézt ani z pelechu..A nebo maj ve vínku se upít k smrti...Tobě doporučuji komunitní systém..Tam budeš muset dělat, ráno vynést chlévy, nasekat dřevo,uklidit záchody atd...Pak přes večerní pokec na terapii budeš ráda, že si půjdeš lehnout a na chlast si vzpomeneš akorát tak, že by si se uchlastala aby si to zítra a další rok a půl nemusela dělat ...Ale když to dáš, bude z tebe konečně jiný člověk..A pokud ne, Hlavák to jistí .. Hezký den všem
léčitel1981
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Komunity jsou v 99% obsazeny feťákama a to bych opravdu nedala. Ty by mi vadili víc než ty chlívy a štípání dříví. Jsem z vesnice, čištění chlíva (to teda u babičky a ne sama) i štípání dříví mám za sebou. Abstinuju čtyři roky sedm měsíců a hodlám v tom vytrvat, možná ti to přijde málo, pro mě je už tohle zázrak. A znovu opakuji, psychologové mi v ničem nepomohli.
Reminiscence
Gold Boarder
graphgraph

Krtek,
tak momentalne program nic extra,
odstrihol som sa od vsetkych doterajsich barovych ludi - to boi vsetci moji znami.
takze poslednych 20 dni to zvladam sam so sebou.
Cez den praca, a vecer prechadzka, pozeranie filmov, hudba, varenie, citanie, chcem zacat behavat, a cvicit, vylety, ajst hocikam ma napadne, skusat nejake nove veci, sport, etc, mozno za ten cas niekoho spoznam, kto by mal fajn vplyv na mna.
Plus este sa snazim jest zdravo a chodit spat, lebo sa citim nejaky dolamany, mam cervene oci, takze ak to neprejde pojdem na testy ci som ok.
Mozno raz sa naucim byt stastny sam so sebou, som cita, ze clovek ma mat stastie vo svojom vnutry, a nehladat ho z vonka.

mne sa nepaci taka lecitelova1981 terapia, a to nic v zlom lecitel1981, ze vynest chlevy, sekat drevo, uklidit zachody, ako preco nie, ale nevidim na tom nic specialne, Clovek si moze najst veci i sam, a ktore mu aj davaju nejaky zmysel.
stef
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž
Poslední úprava: 02/03/2018 08:10 Provedl: stef.

Tento lecitel1981 je zaujimava figurka. Pride na forum, ani bu, ani me, nepovie o sebe nic, ale rovno od prispevku #1 zacne kazdemu vykladat, ze vsetko, co robia pre svoju abstinenciu je zle, ze zlyhaju, a len jeho jediny sposob s rubanim dreva a kydanim hnoja je spravny. Natiska sa mi slovicko "troll"
Double D
Gold Boarder
graphgraph

And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
F. Nietzsche

DD, presne to samé me napadlo už včera, a nechtělo se mi nic psát... ale je to fakt. Samá moudra a doporučení jak od léčitele
Allie
Platinum Boarder
graphgraph

DD a Allie, samozřejmě, že je to troll. Netřeba ho dál přikrmovat Hlavní přeci je, že tu bojujeme, snažíme se se svým životem něco udělat, změnit ho, "překopat" myšlenky, abstinovat a navzájem se podporovat, což je také hodně důležité, a , i když selžeme, znovu se postavíme na nohy a snažíme se dál. Někomu více vyhovuje "samoléčba", někomu PAL... o tom to přeci je. Každý z nás si tu svoji cestu najde. Věřím tomu.

Držte se všichni a krásný víkend
Lemonka
Senior Boarder
graphgraph

DD to len ja som tak naivka ?

dnes piatok skriatok skusal na mna cary, mi tam behal po hlave, siel som do lekarne kupil si vitamin C a E, presiel som sa, najedol sa a skriatok je fuc

pekny piatok ludkovia, zajtra mam 3 tyzdne wuaaaa, rekord
stef
Gold Boarder
graphgraph

Podobných "léčitelů" zde pamatuji několik. Dřive či později byli "ukamenováni" ostatními nebo odejiti.
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

No..tak vidím, že jakmile se někdo zmíní o práci, hned je troll..Ale válet se vám nepomůže
léčitel1981
Junior Boarder
graphgraph

stef
Gold Boarder
graphgraph

Stránka: 1...41424344454647...101
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter