Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...42434445464748...101
Dolů
Téma: Vzájemná pomoc-Nový rok 2018 bez alkoholu
Re: Vzájemná pomoc-Nový rok 2018 bez alkoholu Před 7 rok, 2 měsíce  
Stefo,nie si naivka. Občas sa tu niekto objaví a nadháňa si ovečky. Samozrejme nie zadarmo. Možno by bolo zaujímavé vedieť, akú má hodinovú taxu za terapiu. Si predstav, že by si prišiel k nemu, on ti po terapii povie účet a ty sa od "radosti" pôjdeš ožrať.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 11/10
Poslední úprava: 03/03/2018 08:31 Provedl: Maťo.
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Vážně jsou zajímavé vaše reakce..Jak se tu mile "utvrzujete" ve své abstinenci..A jakmile někdo napíše, že alkáči jako my potřebují malý dvůr a dlouhý bič a né sladké slovíčka jak jsou úžasní že pár let nepijí...Reminiscence abstinuje 4,5 roku - nic proti, jistě úspěch..ale jak dlouho chlastala před tím a ubližovala svým nejbližším to už radši nezmíní..Já jsem chlastal 20 let, abstinuju pouze nějakých 7 - nic moc, vím, že každý den se počítá..A nic zlého vám nikomu nepřeji, můj přístup je takový jaký jsem napsal výše a třeba se tu najde někdo, kdo se mnou bude souhlasit..Pokud ne, nevadí..Hlavně se nelitujte opět jak vám tu někdo trolluje, tak to totiž opravdu není
léčitel1981
Junior Boarder
graphgraph

lecitel1981, noa ?
nemyslim si, ze ludia by sa mali bicovat za svoju minulost, treba si aj odpustit a kazdy robi chyby.
A vies co ? zvlast taky alkohol, kde vsade sa podava, clovek s nim pride do styku, niekomu prave on ublizi a clovek v tom lieta. Nemyslim si, ze to je fer.
Myslim si, ze ak to clovek uprimne chce a i ked sa mu nedari, uz len to je "nieco", to neni len tak, ist proti sebe a nehovoriac, ak sa mu dari, je to uzasne. Minulost nik nezmeni, takto je.
Prajem Krasny Den, 3 tyzdne 15 rokov som nemal 3 tyzdne
stef
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž
Poslední úprava: 03/03/2018 10:10 Provedl: stef.

léčitel1981 napsal:
Vážně jsou zajímavé vaše reakce..Jak se tu mile "utvrzujete" ve své abstinenci..A jakmile někdo napíše, že alkáči jako my potřebují malý dvůr a dlouhý bič a né sladké slovíčka jak jsou úžasní že pár let nepijí...Reminiscence abstinuje 4,5 roku - nic proti, jistě úspěch..ale jak dlouho chlastala před tím a ubližovala svým nejbližším to už radši nezmíní..Já jsem chlastal 20 let, abstinuju pouze nějakých 7 - nic moc, vím, že každý den se počítá..A nic zlého vám nikomu nepřeji, můj přístup je takový jaký jsem napsal výše a třeba se tu najde někdo, kdo se mnou bude souhlasit..Pokud ne, nevadí..Hlavně se nelitujte opět jak vám tu někdo trolluje, tak to totiž opravdu není

Je úplně jedno, jakou cestou dojdeš k abstinenci, hlavní je výsledek. Líné typy bez sebereflexe a pracovních návyků, k nimž jsi zřejmě patřil, opravdu potřebují velký bič a malý dvůr, někdo mírnější léčebnu, někomu stačí áčka a někdo přestane sám. Co naděláš. Jinak myslím, že práce nikomu ze zdejších přispěvatelů problém nedělá, ale dát hromadně výpovědi ze zaměstnání a jít kydat hnůj, to je super nápad. Mně připadá, že nejsi schopen skousnout myšlenku, že někdo dokáže přestat pít i bez toho bičování, jelikož ty sám jsi to nedokázal. Ale tak to je tvůj problém.
Reminiscence
Gold Boarder
graphgraph

Stefí krása
Drahoslava
Gold Boarder
graphgraph

Kdo je chce bičovat za jejich minulost...Je to pro jejich dobro, aby zastavili chlast..Opět si nic nepochopil
léčitel1981
Junior Boarder
graphgraph

lecitel1981, prepac, ale zjavne ty si nepochopil, ze to moze ist aj inou cestou
suhlasim s Reminiscence
Drahoslavo Dekuji
stef
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž
Poslední úprava: 04/03/2018 08:37 Provedl: stef.

léčitel1981 napsal:
Kdo je chce bičovat za jejich minulost...Je to pro jejich dobro, aby zastavili chlast..Opět si nic nepochopil

Tyrat nekoho minulosti aby mu bylo lepe? To je skutecne excelentni idea. Pokud jsem se na sve ceste za strizlivosti neco naucil tak je to ze minulost nema cenu resit. Je dobre se podivat do minulosti a zamyslet se nad chybami ktere jsem udelal abych zabranil jejich opakovani ale to je vsechno. Co se stalo to se stalo a vratit zpatky to nejde = nema smysl se minulosti "bicovat" nervovat nebo deptat. A pokud jsem ve sve minulosti svoji zavislosti nekomu ublizil? Fajn, stalo se - prede mnou je budoucnost ve ktere budu mit spoustu prilezitosti abych sve chyby napravil a je jenom na me jak se s tim poperu.

A ke Tve "krumpacove" terapii... sakra jak bych si takovou terapii pral. Zavrit dobytka ozralyho na pul roku nekam pryc, lichy den kopat jamy a sudy den je zasypavat... ano jsem si jisty ze by mi to pomohlo. Bohuzel nemam k dispozici potrebne zazemi ani prostredky takze z takove terapie bych se vratil za pul roku sice cisty a v kondici ale do zivota ktery by z velke casti neexistoval. A hadej jak by to dopadlo. Myslenka hezka coz o to ale jaksi zdaleka ne pro kazdeho.
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

..Stef,drž se.Někde jsem tady chytil,že jsi z Brna,a asi jsi i psal,že tě AA moc neoslovili,ale v začátcích je to nejdůležitější,zatni zuby a choď,a zvlášť když řekneš že máš teď skoro měsíc po patnácti letech,podporu najdeš a budeš se cítit líp.Kdyz už nic,tak mě pomáhalo už jenom to,tam jít, udělat si čas,překonat ostych, něco říct.Beru to tak,že je to reálně podaná ruka,a alkoholik si prostě nemůže dovolit luxus ji odmítat.Tak to vidím
zdenek.dry
Gold Boarder
graphgraph
Narozeniny: 01/24

stef napsal:
Krtku, bojim sa, ze podlahnem niekedy.

To co Ti ted napisu ber prosim jako tezce individualni nazor se kterym tady asi hodne lidi nebude souhlasit.

Ja se take bojim ze podlehnu. A po dvou letech strizlivosti je ten strach uplne stejny jako byl prvni den. A vis co? Ja vim ze podlehnu! Zitra, pozitri, za mesic, za rok, za dva roky... to nevim. Ale statistiky selhani u alkoholika v mem stadiu mluvi uplne jasne - drive nebo pozdeji se to stane. Svoji strizlivost beru jako pripravu. Sbiram zkusenosti a sily a uzivam si kazdy strizlivy den abych vedel jak uzasny je zivot bez chlastu. Co ja vim treba budu v tech par mizivych % co to zvladnou ale spis ne. Az se to stane tak chci byt pripraveny a na to se soustredim a snazim se delat vsechno proto abych to zvladnul jak nejlip to pujde.
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...42434445464748...101
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter