Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...44454647484950...101
Dolů
Téma: Vzájemná pomoc-Nový rok 2018 bez alkoholu
Re: Vzájemná pomoc-Nový rok 2018 bez alkoholu Před 7 rok, 2 měsíce  
Ahojda
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj Drahu, u mě zatím taky dobrý, i když velkým obchodům a akcím se vyhýbám.

Zdravím
Renča
Nevzpomínej na první, ale na poslední opilost!
Expert Boarder
graphgraph

Ja fajn, vikend spokojny. Varenenie, vychadzky, citanie a upratat, vyprat,maly bol bicyklovat uz aj po meste tak aj adrenalin bol )) dnes zase maily,praca, trh, rano prsalo ale je zase slniecko. V sobotu a nedelu vzdy dlhsie rano meditovanie a cvicenie ako cez tyzden. Rozmyslam ze by som sa mala zapojit tu nieco s ludmi miestnymi viac. Bude dalsi mesiac siedmy za mnou a je neporovnatelne iny ako ten prvy. Nejaky lahsi. Ako sa Vam dari?
Sflower
Senior Boarder
graphgraph

Hojte lidičky,

měsíc za mnou a já se cítím skvěle. Jsem sice v úplných začátcích, ale beru to jako úspěch Kdybych to měla shrnout, tak po psychické stránce je to trochu horší, ale to je i tou dg., ovšem posun je znatelný. Po fyzické stránce naprostá paráda Mám jen trochu vítr z krevních testů. Ve středu jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá jak dopadnou játra. Snad se dala aspoň trochu do kupy S váhou bojuji, ani vlastně nevím proč. Sladké nejím, alkohol žádný, pohybu mám dost...kdo ví. Snad se to srovná

Bažení nemám, takže jsem ráda. Ono asi ještě přijde, ale jsem připravená. Pomáhá mi, stejně jako vám, neustále zaměstnávat mozek. Práce, úklid, procházky, cvičení, hraní, četba, apod. Nedat tý potvoře prostor, aby vystrčila rohy

Koukám, že nejsem jediná kdo bojuje i s kouřením. Co abstinuju kouřím mnohem víc. Strašně mě to štve, ale zbavovat se závislosti na dvou látkách zároveň bych asi teď nedokázala.

Byla jsem teď v sobotu na svatbě. No, potěš koště. Hostina pěkně po moravsku, takže lahve jen cinkaly a alkohol tekl proudem Šla jsem na to chytře - přihlásila jsem se jako řidička, takže jsem celý den odvážela hosty domů Bažení jsem sice neměla, ale nevím nevím, zda bych to zvládla až do rána. Tam snad nebyl ani jeden abstinent Jsem ráda, že jsem to zvládla.

Všem vám to jde moc pěkně jak tak čtu. Jste nejšikovnější, jen tak dál. To dáme!

Držte se, pište a čisté hlavě zdar!
Lemonka
Senior Boarder
graphgraph

Ahojda,
svatbu jsi dala bez úhodny, tleskám Já se cítím pak nesvá a chci pryč většinou, když nepiju mezi pijícími. Taky mě často začne bolet hlava, nevím proč a chovám se jaksi nepřirozeně...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Tak to jsme dvě, Šantalko. Já se bez alkoholu nedokážu bavit. Mám pocit jako bych mezi ně nepatřila. Nějak si s nimi nemám co říct. Pak mám depku a nálada je pod bodem mrazu, jak píšeš. Těžko se mi reaguje na opilé lidi, vyhýbám se jim. Jako bych se na ně nemohla za střízliva napojit...jet na stejné vlně. Chtěla jsem si to užít i tak, ale nestalo se. Obrovské zábrany jít třeba jen tancovat Takže jsem byla nakonec fakt ráda za roli řidičky v ten den. Opravdu by mě zajímalo jestli se tohle někdy změní
Lemonka
Senior Boarder
graphgraph

Ahojky,
pročítám tento web. Nacházím v něm sám sebe. Nacházím odpovědi na otázky na které jsem hledal vysvětlení. Chtěl bych se taky zapojit. Nejsem takový frajer, jak mnoho z Vás, ale chci to změnit. Před 30 lety jsem přestal kouřit a nechybí mi to. Myslím, že i s alkoholem by to šlo. Zkuste mi poradit jakým způsobem se "pohybuje" na tomto fóru když chci reagovat na něčí sdělení a když chci přidat vlastní? Díky přátelé.

Jarda
Jaroslav60
Senior Boarder
graphgraph

Ahoj. Já mám takový dojem, že mozku když sebereme nějakou hračku (závislot) v tu ránu vymýšlí náhradu. Tak to bylo i se mnou. Přestal jsem kouřit a ruce v hospodě neměli co dělat, tak jsem pil víc a žena mi za "odměnu" kupovala každý měsíc jednu láhev becherovky. No a po letech mám před sebou další úkol - zbavit se i toho "náhradníka". Taky pozoruji, že spořádám více sladkého.
Jaroslav60
Senior Boarder
graphgraph

Jaroslav Németh napsal:
Ahojky,
pročítám tento web. Nacházím v něm sám sebe. Nacházím odpovědi na otázky na které jsem hledal vysvětlení. Chtěl bych se taky zapojit. Zkuste mi poradit jakým způsobem se "pohybuje" na tomto fóru když chci reagovat na něčí sdělení a když chci přidat vlastní?

Ahoj Jardo, tož vítej Reagovat na něčí příspěvek můžeš odklepnutím rámečku vpravo dole u příspěvku s názvem "citovat". Zkopíruje se ti a pod něj píšeš to své. Možná jde i citovat jednotlivé věty, to já neumím, vždycky zbytek co nepotřebuju mažu. To víš, blondýna Třeba někdo poradí víc.
Reminiscence
Gold Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 05/03/2018 17:50 Provedl: Reminiscence. Důvod: chybný údaj

Lemonko tak to uprimne zavidim, ze nemas to bazeni. Ja ano, sice uz to nie je ako predtym, ale pravidelne casto si musim povedat Nie.miesta kde vsetci kavu si davaju a nic im to nerobi. A stoji ma to niekedy sekundu, niekedy stastna myslienka dobra to odozenie a niekedy si aj docela (raz za par tyzdnov) aj nervozitu riadnu zazijem.
Sflower
Senior Boarder
graphgraph

Stránka: 1...44454647484950...101
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter