Hojte lidičky,
měsíc za mnou a já se cítím skvěle. Jsem sice v úplných začátcích, ale beru to jako úspěch

Kdybych to měla shrnout, tak po psychické stránce je to trochu horší, ale to je i tou dg., ovšem posun je znatelný. Po fyzické stránce naprostá paráda

Mám jen trochu vítr z krevních testů. Ve středu jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá jak dopadnou játra. Snad se dala aspoň trochu do kupy

S váhou bojuji, ani vlastně nevím proč. Sladké nejím, alkohol žádný, pohybu mám dost...kdo ví. Snad se to srovná
Bažení nemám, takže jsem ráda. Ono asi ještě přijde, ale jsem připravená. Pomáhá mi, stejně jako vám, neustále zaměstnávat mozek. Práce, úklid, procházky, cvičení, hraní, četba, apod. Nedat tý potvoře prostor, aby vystrčila rohy
Koukám, že nejsem jediná kdo bojuje i s kouřením. Co abstinuju kouřím mnohem víc. Strašně mě to štve, ale zbavovat se závislosti na dvou látkách zároveň bych asi teď nedokázala.
Byla jsem teď v sobotu na svatbě. No, potěš koště. Hostina pěkně po moravsku, takže lahve jen cinkaly a alkohol tekl proudem

Šla jsem na to chytře - přihlásila jsem se jako řidička, takže jsem celý den odvážela hosty domů

Bažení jsem sice neměla, ale nevím nevím, zda bych to zvládla až do rána. Tam snad nebyl ani jeden abstinent

Jsem ráda, že jsem to zvládla.
Všem vám to jde moc pěkně jak tak čtu. Jste nejšikovnější, jen tak dál. To dáme!
Držte se, pište a čisté hlavě zdar!