Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...49505152535455...101
Dolů
Téma: Vzájemná pomoc-Nový rok 2018 bez alkoholu
Re: Vzájemná pomoc-Nový rok 2018 bez alkoholu Před 7 rok, 2 měsíce  
Šantal napsal:
Michale sama nevím o čem jsme tak mohli debatovat x hodin v hospodě atd. Většinou jsem to stejně zapomněla . Teď probereme co je nového za týden a ??? Hurá domů

Mám to úplně stejně, Šantalko. Když jsem pila, neměla jsem problém bavit se i několik hodin...klidně do rána. Vždycky bylo nějaké téma k diskuzi. Rozebírala jsem i věci, které bych za střízliva nikdy nevytáhla. Žádný zábrany, stud, strach. Teď, když někam jdu, sedím a čumím. Občas něco kváknu, řeknu nějaký novinky (práce, koníčky, a tak..), ale to je celý. Nebaví mě to. Kolikrát se přistihnu, jak jim fakt závidím, že se otevřeně baví. Jenže oni problém s chlastem nemají. Dají si pár pivek a jdou domů. Pořád si ale říkám - radši tohle než druhej den opice, okno a ostuda Těžký to ale je...
Lemonka
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Přesně tak Lemonko. Já řešila všechny problémy ostatních, drby a kraviny, často si vymýšlela a pomlouvala a kula pikle (nejen já). Druhý den okno, střípky. Ostuda a očekávání pruseru co z toho bude... Témat bylo do rána, přesně tak
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Jasny vsak to zname kazdy,ze alkohol cloveka uvolni,zvedne mu naladu....me zajimalo jake temata se nedaji resit za strizliva-vsechny daji Jen jak pisete clovek strizlivy nevydrzi sedet od 8vecera do 5ti rana u dzusu...pak se "ztrati" v nesmyslne konverzaci mezi opilymi...ale je to prirozene a ze se clovek neciti svuj a happy je spis o uvolnenosti a stisnenosti bez alkoholu nez o tematech...je treba si zvyknout no ale ja x krat prokecal s nekym hodiny a nemusel jsem byt vozralej ....
Michal
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj, tak to seš dobrej. Mě to přijde jako ztráta času. Už v práci 8 hodin s kolegyněmi "kecame", pak další dvě hodiny v sauně a ani nemusím ještě pokračovat další hodiny. Ale každý to má jinak, já toho za ten týden holt neprožiju tolik aby to dalo na hodiny vyprávění. Tak nahoď nějaký vděčný témata na dýl! Budu ráda
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Ahojte, já kdybych se s někým vídala každý týden, tak by mě to drbání taky nebavilo.
Takto jsem mírně odstřihla kámošku, jelikož chtěla chodit na návštěvu min. 2X týdně a to mi taky přišlo, že už táhnem témata z paty a je to už jen snůška drbů a to já nesnáším. Stačí mi ji navštívit 2x do měsíce.
Já jsem nevěděla Šantalko jak to máš, já jen kdybych šla na saunu s někým koho jsem dlouho neviděla a dotyčný si chtěl jít pak jěště někam sednout, tak bych asi šla aspoň na hodku a dala si třeba horkou čokoládu.
Jak to tady řešíte, to je opravdu o tom, že když potkáš někoho po dlouhé době, tak si sním zajisté dobře pokecáš i za střízliva, ale vidět někoho furt, tak za dvě hodky už si fakt nemáš co říct. To by mě nebavilo ani při víně.
Drahoslava
Gold Boarder
graphgraph

Ahojda Drahoslavo Vidíme se každou středu. Ona od rána do večera maká, téma nula. Víkend máme probranej za chvilku a drby jaksi moc nejsou, kde by je člověk bral, když mezi lidi už moc nechodí, že
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Netreba zabudat ani na to, ze opilci sa potom opakuju. Bol som uz na niekolkych bujarejsich oslavach, zo zaciatku to bolo este nejak v ramci normy, ale ako cas postupoval a palenka tiekla, uz len mleli to iste dookola (specificky si pamatam, ako svagor vykladal, ako zmeskal vlak. 5 minutova prihoda a zopakoval ju tam hadam 10x v priebehu vecera/noci), akurat stale hlasnejsie a so zhorsujucou sa artikulaciou
Double D
Gold Boarder
graphgraph

And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
F. Nietzsche

Ahoj DD tak to je přesný! To známe asi všichni... A já jsem byla schopná to ještě vytáhnout druhý den jako novinku Jinak stále nekouřím. Co vy?
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Šantal, píšeš:
Ahoj DD tak to je přesný! To známe asi všichni... A já jsem byla schopná to ještě vytáhnout druhý den jako novinku "Jinak stále nekouřím." Co vy?
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Dost dobrý. Hustý.
Já jsem teda před 2,5 lety přešla na třetí pokus z cigár na elektronku, z původních 12 mg nikotinu během té doby snížila na 0,5 mg nikotinu, ale pořád to mám jako hračku a chtěla bych s tím taky seknout, bohužel si to zatím nedokážu představit. Ale doufám, že to taky přijde.
Tak se držte ty i Sochař a ještě někdo, Krtek? Nebo se pletu, někdo další tu byl. Takže nové vlákno prosím: " Pryč se všemi neřestmi a závislostmi!" nebo "Žijem konečně nezávisle" to je lepší
Drahoslava
Gold Boarder
graphgraph

Stránka: 1...49505152535455...101
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter