Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...51525354555657...101
Dolů
Téma: Vzájemná pomoc-Nový rok 2018 bez alkoholu
Re: Vzájemná pomoc-Nový rok 2018 bez alkoholu Před 7 rok, 2 měsíce  
Lemonko! To znám! Vím přesně, o čem píšeš . To je pak úplně divně po těle i na duši viď. Tak to hezky prekonej. O nic nepřijdeš. Buď tady s námi radsi
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Lemonka napsal:
Ahojte všichni,

dnes celý den bažení, brrr. Večír je sraz v hospůdce, budou tam všichni. Nechám jít ale manžu samotného, protože jsem si téměř jistá, že by to se mnou nedopadlo dobře Stejně je to zajímavé...na svatbě nic, po bažení ani stopy, ale jakmile se mají sejít moji kamarádi je konec. Já tyhle srazy prostě milovala, no Musím si vymyslet náhradní plán.

Držte se, pište a abstinenci zdar

Ahojky,
tak to jsme propojeni. Dnes mám 5. den a 1. víkend kdy jsem chodíval pravidelně na pivko. No a vyzvedneme 4 letého vnuka a po cestě golem hospoda - malý - dědo já chci jít do Golema. Zamítnul jsem ale hlava lehce zaváhala. Doma blbli vnuk i pes, tak říkám je tam hezky vezmu pejska na procházku - opět 2 x kolem Golema. Příjdu domů a moja si otevřela víno. Doprčic to už neudělala roky a zrovna dnes. Zatím se držím i díky Vám všem.
Jaroslav60
Senior Boarder
graphgraph

Šantal napsal:
Lemonko! To znám! Vím přesně, o čem píšeš . To je pak úplně divně po těle i na duši viď. Tak to hezky prekonej. O nic nepřijdeš. Buď tady s námi radsi

Moc hezky řečeno. Jako kdyby jste holky seděli se mnou v kuchyni. To je můj azyl. Obývák okupuje žena. Já hraju tanky a průběžně uklízím kuchyň. Nesnáším když si ráno nemám jak nabrat vodu a ukrojit chleba.
Jaroslav60
Senior Boarder
graphgraph

Jojo, nástrahy jsou všude a někdy se to tak blbě sejde, plus psychika nalomena, a je průser raz dva. Ale my se nedáme Manžel má teď 3 noční za sebou, takže já jsem v klidu. Sama bych nešla nikam, takže pohoda. Lákadla nulový téměř...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Šantal napsal:
Jojo, nástrahy jsou všude a někdy se to tak blbě sejde, plus psychika nalomena, a je průser raz dva. Ale my se nedáme Manžel má teď 3 noční za sebou, takže já jsem v klidu. Sama bych nešla nikam, takže pohoda. Lákadla nulový téměř...

Šantalko,
kolik dnů už držíš abstinenci? Možná bych to našel někde ve Tvých příspěvcích....
Jaroslav60
Senior Boarder
graphgraph

Jardo od predminulého pondělí. Kolem Vánoc cca měsíc, pak oslavy a průser .
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Dneska mi od rána běží hlavou, proč je tak těžké prostě si říci NE. Vždyť to zní tak jednoduše, logicky, přirozeně! Jak to, že pak zkrat???
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Šantal napsal:
Jardo od predminulého pondělí. Kolem Vánoc cca měsíc, pak oslavy a průser .

Šantalko,
mám jednoho dávného kamaráda. Ten musel začít bastinovat. Vypil denně 0,7 whiski. Dokonce si občas bral dovolenou a propil 3 dny s tím, že vstával v noci a napil se z láhve. Abstinoval 3 roky. Potom si řekl, že snad nebude na suchu celý život. Tak si dal zásady kontrolovaného pití. Prd - propadl do toho ještě hůř. Tak začal znovu. Po 2 letech byl na dovolené u moře (jezdí tam tak 3 x do roka - nemá nouzi o peníze) a jeden den se totálně setnul, tak ráno zbytek meruňky vylil do záchodu a zvolnil. Ten mě učí jednu moudrou myšlenku. Nezáleží kolikrát padneme, ale záleží kolikrát se dokážeme zvednout. Já nemám problém přestat, ale nezačít...hahaha
Jaroslav60
Senior Boarder
graphgraph

zdenek.dry napsal:
..ok,drž se.Jen prosimte neříkej těm pajzlum "hospůdka". Půjde ti to líp

Díky moc, Zdenku. On se ten pajzl tak jmenuje - Hospůdka
Lemonka
Senior Boarder
graphgraph

Jardo, někdy si ale říkám, že těch šancí ale není nekonečně. Abychom pak nelitovali. To zdraví například taky nebude lepší, naopak. Plus starneme. Teď jsem se dozvěděla, že kamarádka a spolužačka má rakovinu. Žije mnohem zdraveji než já přitom. S říkala jsem si, jak je to nespravedlivé, že bych si měla sakra vážit zdraví! Zase mě to posunulo blíž k nepití . Došlo mi, že může být pozdě ani nevíš, a resej se najednou mnohem závažnější starosti než blbej chlast a musí se to zvládnout
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...51525354555657...101
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter