Re: Vzájemná pomoc-Nový rok 2018 bez alkoholu Před 7 rok, 3 měsíce
|
|
Šantalko, Jaroslave,
to dáme, vydržíme. Taky nemám tušení, odkud se to vzalo. Celý měsíc, víceméně, klid a dnes hrozný bažení
Manža už odešel, tak jsem sama. Doma čisto, jen na mě koukají tři pesani  Půjdu na procházku, trochu si provětrat hlavu. Držím se držím, zuby nehty...Stejně se mi ale honí hlavou myšlenky, jestli náááhodou o něco nepřicházím...že si s přáteli ani nepokecám...trávím páteční večír sama. Z druhé strany ale pořád lepší než kocovina a ostuda  Musím si to v tý vychlastaný hlavě srovnat, no. Ono to půjde, né že ne. Nehodlám to po měsíci podělat, protože už tohle je pro mě úspěch.
Díky moc za podporu, jste zlatí  Držme se!
|
|
Lemonka
Senior Boarder
|
|
|
|
|
Šantal napsal:
Jardo, někdy si ale říkám, že těch šancí ale není nekonečně. Abychom pak nelitovali. To zdraví například taky nebude lepší, naopak. Plus starneme. Teď jsem se dozvěděla, že kamarádka a spolužačka má rakovinu. Žije mnohem zdraveji než já přitom. S říkala jsem si, jak je to nespravedlivé, že bych si měla sakra vážit zdraví! Zase mě to posunulo blíž k nepití . Došlo mi, že může být pozdě ani nevíš, a resej se najednou mnohem závažnější starosti než blbej chlast a musí se to zvládnout 
Já se pokouším v hlavě překlopit jako kdysi s cigaretami - potřebuji to k životu? Co mi to dává? Tak jako dnes cigarety - nic, jenom bere. A nechci dožít a to je mi 58 toho, že už nebudu mít sílu znovu vstát a vzdám to a než se otočím život bude v troskách a rodina v tahu.
|
|
|
|
|
|
|
Jardo, přesně. Ja si říkám, že si chci v budoucnu užít nejdříve svobodu (dcera na VŠ, bude čas na koníčky atd) a pak vnouče, chci být normální!
Lemonko, já to právě mívám taky tyhle myšlenkový pochody. Že o něco přicházím, že už si nepokecam atd. Přijde smutno, úzkost a to je blízko k průšvihu  . Je dobře, že jsi zůstala doma. Dneska to přežiješ a zítra budeš ráda, hrdá, nebude ti blbě 
|
|
|
|
|
|
|
Šantal napsal:
Jardo, přesně. Ja si říkám, že si chci v budoucnu užít nejdříve svobodu (dcera na VŠ, bude čas na koníčky atd) a pak vnouče, chci být normální!
Lemonko, já to právě mívám taky tyhle myšlenkový pochody. Že o něco přicházím, že už si nepokecam atd. Přijde smutno, úzkost a to je blízko k průšvihu . Je dobře, že jsi zůstala doma. Dneska to přežiješ a zítra budeš ráda, hrdá, nebude ti blbě 
Ano holky,
tak to začínám vnímat. Mohl jsem dnes zajít s ženou na pivko, bylo přece jarní počasí, večer si s ní dát vínko pro lepší náladu, ale jak se znám, ráno mě to bude štvát, že jsem to nevydržel.
A když si nevypiju, tak ráno se probouzím s dobrou náladou, že jsem to včera zvládnul. Jo holky a ty nádherně živé sny. No nebudu zacházet do podrobností, ale po chlastu toto nikdy nebylo...
|
|
|
|
|
|
|
Jardo, tak už kvůli těm snům 
Já spím taky líp bez chlastu, včetně snů  a ráno je to paráda, to máš pravdu. I kdyby nic, tak ten hezkej pocit už ti nastartuje lepší den.
|
|
|
|
|
|
|
Šantal napsal:
Jardo, tak už kvůli těm snům 
Já spím taky líp bez chlastu, včetně snů a ráno je to paráda, to máš pravdu. I kdyby nic, tak ten hezkej pocit už ti nastartuje lepší den.
Tak jsme to dnes zvládli. Jdu si lehnout, číst - objevil jsem supr knížku sci-fi už se těším. Ráno vstávám v 5 - vezu ženu do práce. Přece ji nenechám v té tmě jezdit autobusem že? No a zítra - česneková polévka s červenou paprikou a podravkovými noky. Hlavní jídlo - kuřecí nudličky s klobásou a vařeným vajíčkem, k tomu hranolky. Zastavím se až v 13 hod, kdy opět jedu pro manželku z práce. No mám vůbec čas na popíjení?
|
|
|
|
|
|
|
Panečku, zrovna vymyslime menu na víkend, takže inspirace 
Dobrouuuuu všichni a držte se.
|
|
|
|
|
|
|
Taky jsi jdu radši lehnout. Mám tu připravené dva filmy, tak je snad o zábavu postaráno
Dobrou noc a krásné, čisté ránko 
|
|
Lemonka
Senior Boarder
|
|
|
|
|
Tobě taky Lemonko...
|
|
|
|
|
|
|
..byl jsem chvilku "zapařit" a tolik příspěvků,no jéje.Nemáme to jednoduchý,ale cest,úcta bojovníkům!Já už teda dobojoval, ve zdraví to přežil a už nic neřeším,ale dejte to,stojí to za všechno na světě.Dovolte si velkoryse vnímat klickovani démona,stačí slovo "hospůdka",krásný příklad.Bude obcházet asi pořád,ale pošlete ho v klidu do prdele.V naprostým klidu,protože on jen lže a lže,nic jiného to není ani náhodou.Abstinuju teď krátce,ale už je to JINÝ,nevím,jak se to stalo,nebylo to zadarmo,ale je to nádhera lidi.
|
|
|
|
|
|