Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...61626364656667...101
Dolů
Téma: Vzájemná pomoc-Nový rok 2018 bez alkoholu
Re: Vzájemná pomoc-Nový rok 2018 bez alkoholu Před 7 rok, 1 měsíc  
"....a zjistila, jaký jsem vyvrhel, když mám děti a chlastam..."

Veľmi často si rodičia myslia, že deti nič nevidia. A že navarené, popratané, tak v čom problém? Deti niekedy vidia viac, než by ste si vedela predstaviť.
Nikto nepísal, že ste vyvrhel, lebo chlastáte a máte deti. Ja som reagoval na váš nekritický pohľad, že napriek tomu chlastu ste všetko stíhala. Aj po opici. Myslel som starostlivosť o deti. Myslím, že bez tej opice by to bolo o niečom inom.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 11/10
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Dneska mám neodbytně krásný ulevujici pocit, že už nikdy nemusím pít! Spadlo že mě něco těžkého, hnusného. Obtěžujícího, svazujiciho, stresujícího, je to paráda a už se vůbec nebojím koukat do budoucna! Párty, koncerty, dovolené! Pěkně střízlivě všechno a klidně se na něco vykašlat, co nebude nutné/důležité, než přetrpět. Je v tom ohromná svoboda! Musím se o to podělit, snad nevadí, ale ven to muselo. Je to i díky vám tady, že to se mnou dáváte a dovedli jste mě sem až.... Díky všem
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Kurňa. To malo isť vedľa Lenke.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Drahoslavo,
ahoooj jojo za chvili to budou 3 mesice,coz je slusne mi osobne abstinence nijak rapidne zivot zatim nezmenila,ale bude to jine spis v lete-ted v zime a tech mrazech nejde ten cas u me prilis efektivne vyuzit,tesim se na teplo-vodu,opalovani l,vylety,chatu atd. zase bude vic nastrah v podobe prekypujicich zahradek a kazdy v ruce pivko,ale me momentalne nerozhodi nic-nebydlim sam,suchou domacnost nemam a je mi to uplne jedno...mi prijde ze to neni ani o boji-ale o zvyku...."preprogramovat mozek"...do hospod nechodim vubec,ale ne z duvodu,ze bych se bal,ze selzu,ale vubec se mi nechce-nemam tam duvot jit-kavu,dzus si dam doma a nejak nemam potrebu ...peace
Michal
Platinum Boarder
graphgraph

Krtek. Souhlasím. Hloupé 3 dny, mé neústupné rozhodnutí, vy s vašimi úspěchy a mám úplně jinou náladu. I myšlenky jsou takové čistší
Lenka
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena

Lenka. Moje úspechy sú 4 liečenia a zopár pobytov na psychiatrii, tým sa nedá veľmi chváliť. Ale inak som alergický, ak niekto pije a napíše ako skvele sa stará o deti. Dokonca aj po opici. A za to nikoho chváliť nebudem. Deti nemajú na výber, rodičov si nevyberajú, spoliehajú sa na vás.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Krtek napsal:
Lenka. "Moje úspechy sú 4 liečenia a zopár pobytov na psychiatrii, tým sa nedá veľmi chváliť." Ale inak som alergický, ak niekto pije a napíše ako skvele sa stará o deti. Dokonca aj po opici. A za to nikoho chváliť nebudem. Deti nemajú na výber, rodičov si nevyberajú, spoliehajú sa na vás.
Krtko,
..."to dôležité a cenné je, že si našiel sám seba a zakotvuješ sa v triezvosti!"

...aj TO, že pomáhaš "iným-potrebným" nájsť samých seba a triezvosť aj oslobodenie sa od drogy/alkoholu...
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Vďaka, Ja. Snažím sa nezaspať na vavrínoch.
A s tou pomocou iným tiež. Ale rozhodne nemienim každému tvrdiť, že je všetko OK. Som alkoholik a zároveň spoluzávislý. Viem sa vcítiť do situácie oboch strán. Či už teraz alebo v dávnej minulosti ako decko.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Šantal, gratuluji. K tomuto zlomu už se chystám dlouho. Snad jednou... ale Tebe chválím. Vyhrála jsi sama nad sebou a to je největší výhra. Pro nás ostatní je to vzpruha, že když chceme, jde to.
Jaroslav60
Senior Boarder
graphgraph

Krtku, každý z nás má různé alergie i názory. Dokonce postoje k zivotu
Lenka
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena

Stránka: 1...61626364656667...101
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter