Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...16171819202122...59
Dolů
Téma: Sucho od února 2018 - vzájemná podpora
**
Re: Suchý únor - vzájemná podpora Před 7 rok, 2 měsíce  
U mna vo velakrat sa stala dokonca nenavratna pozicka. Takze sa fakt nato musim len vykaslat. A snazit sa ako viem aj bez toho. A ked vidim ze aj inym to tu funguje ma clovek viacej odhodlania
Sflower
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

DD, problém vystihol.

Alkohol nie je nevyhnutná súčasť zdravej výživy alebo životosprávy.
V materskom mlieku sa alkohol tiež normálne nevyskytuje.
Nuž, a kto sa dobrovoľne narkotizuje a potom nezvláda život → prepadol závislosti.

Serotonínovo-dopamínová skratka k uvoľneniu nie je pravá ani správna cesta do oxytocínového raja.

Život treba žiť taký, aký je...
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Angelina napsal:
Ahoj Ríšo,
nedokážu říci, že jsem to dokázala, když jsem v začátcích a tudíž jsem nedokázala ještě nic, necítím to takhle nazvat. Toto na mně ještě čeká, dokázat sama sobě, že to dám...
S čím bojuji? S alkoholem, nenapít se, nejde na to nemyslet, večer, kdy to byl můj rituál.
Neumím si představit lidi, kteří přestávají a pili den i noc.
Já tu myšlenku mám jen večer a takoví lidé ve dne i v noci snad. A myslíš si, že toto není boj sám se sebou, boj s alkoholem?
Kdyby to bylo vše tak jednoduché, tak nás tady asi není tolik podobných.

Ahoj. Je to na trochu delší psaní, ale jak to tu čtu, zdáš se mi velmi blízko cíle...
Richard
Rozhodnout se - přežít začátky - žít...
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž

Ja napsal:
Richard Abraham, píšeš:
Ahoj. "Je to na trochu delší psaní, ale" jak to tu čtu, zdas se mi velmi blizko cíle...
..."nemáš čas alebo, čo Ti prekáža vydať svedectvo?"

Napíš, ako preprogramovať mozog alkoholika do triezva a popritom aj skrotiť emócie z *mínusu/negativity v závislosti* → do umiernenej triezvosti...

Dnes se ze mne stal dědeček, proto jsem neměl mnoho času a asi i chutě zde rozebírat tyto maličkosti. Alkoholismus je stav mysli, ne těla. Když tady čtu mnohé příspěvky, raději se nevyjadřuji, ale Angelína je velmi blízko cíle a proto jsem musel alespoň trochu reagovat.
Richard
Gold Boarder
graphgraph

DD,Ja a spol,
dekuji za odpoved,no ja uprimne mel sklony k uzkostem uz pred uzivanim respektive naduzivanim alkoholu a kdyz jsem si vypil tak bum uzkost a jine neprijemne pocity pryc...nyni nepiju a ani nebudu,jen jsem zauvazoval nad tim proc prave alkohol tyto veci odstrani,o serotoninu prave vim,mam ho udajne nedostatek a mel bych brat antidepresiva at se srovna=zpetne vychyta prirozena hladina serotoninu,ale zacit abstinovat a misto toho brat leky nechci..ono co si budeme antidepresiva nejsou nejlepsi volbs,problem je,ze zvyseni serotoninu,dopaminu prirodnimi cestami-strava,sport apod je stejne malo...je to takovy bludny kruh jak dosahnout psych.pohody u lidi,kteri maji obdobne problemy,kdo vi,pochopi,kdo ne pochopit moc nemuze...je to limitujici v zivote,kazdodenne...tak jen uvazuji a sbiram informace,jak se co nejlepe dat "do pohody" nekdy ale bohuzel horcik a vitaminy B nestaci :/
Michal
Platinum Boarder
graphgraph

Gratulujem dedovi.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Ahojte biochemici

Gratuluji k vnoučeti
Zdravím Angelinu i spol
A jak Šantal? Já jsem z oslav už v klidu doma
Ahoj Ala, ozveš se jak je?
Renča
Nevzpomínej na první, ale na poslední opilost!
Expert Boarder
graphgraph

Krtek napsal:
Gratulujem dedovi.

Díky Krtečku. Krásná oslava bez alkoholu. Lepší než s ním. Ale když jsem zapíjel narození svých dětí...tedy to bylo litrů chlastu ....to už by mne zabilo
Richard
Gold Boarder
graphgraph

Ahojky všichni,
tak tedy jestli můžu něco dopíšu, tak jak mi bylo dedukcemi z různých stran psychology sděleno spouštěčem u mně prý byl šílený šok, který jsem zažila.
Mé největší šoky v životě:
Můj šílený šok v životě, který jsem kdy zažila byla smrt mého přítele přímo před očima, i když jsem dělala co mohla, umřel. Byl to tak šílený šok, že i když umřel, tak jsem ho večer v bytě naživo pořád všude viděla, jen stál a díval se. Trvalo to tak dlouho až jsem se úplně z bytu vystěhovala...
Do toho ihned po jeho smrtí další šok, podávání drog nevědomky. Někdy si myslím, že on byl s nimi spojen,
ale když jsme byli spolu tak mně ochrańoval, ale když umřel viděli holku na které můžou nakonec vydělat(jen má dedukce, protože věděli, že jsem sama a tak mají šanci mně zlikvidovat), možná z těch drog mám poškozen mozek a sklony k tomu co teď prožívám...
Angelina
Gold Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 09/02/2018 20:36 Provedl: Angelina.

Možná mám jen větší sklony k depresím, v důsledku abstinence po drogách nebo alkoholu...
Angelina
Gold Boarder
graphgraph

Stránka: 1...16171819202122...59
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter