Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...17181920212223...59
Dolů
Téma: Sucho od února 2018 - vzájemná podpora
**
Re: Suchý únor - vzájemná podpora Před 7 rok, 2 měsíce  
Také GRATULUJI DĚDEČKOVI RÍŠOVI
Angelina
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Richard Abraham, píšeš:

Dnes se ze mne stal dědeček, proto jsem neměl mnoho času a asi i chutě zde rozebírat tyto maličkosti. "Alkoholismus je stav mysli, ne těla." Když tady čtu mnohé příspěvky, raději se nevyjadřuji, ale Angelína je velmi blízko cíle a proto jsem musel alespoň trochu reagovat.

Takže Ty si dokážeš fyzické telo zhuntovať a rozvrátiť jeho vnútorné prostredia iba mysľou a opiť sa iba myšlienkami?

"Ako poznáš, že je to TO pravé-orechové?" (...aj opice/kocoviny a absťáky si nasimuluješ a vymyslíš?)

..."Podľa akého vzoru/šablóny?" (...možno si "aj teoretik", ale iba spoza klávesnice.)

Prepi sa do závislosti a potom vydaj svoju praktickú anabázu do triezvosti...
Myseľ je mocný nástroj ale doposiaľ nedokáže jestvovať bez tela. (Nie je o tom žiadny dôkaz!)

"Abstinencia je stav mysle!"
(...ale v triezvejúcom alkoholikovi /v remisii/.)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Ja napsal:
Richard Abraham, píšeš:

Dnes se ze mne stal dědeček, proto jsem neměl mnoho času a asi i chutě zde rozebírat tyto maličkosti. "Alkoholismus je stav mysli, ne těla." Když tady čtu mnohé příspěvky, raději se nevyjadřuji, ale Angelína je velmi blízko cíle a proto jsem musel alespoň trochu reagovat.

Takže Ty si dokážeš fyzické telo zhuntovať a rozvrátiť jeho vnútorné prostredia iba mysľou a opiť sa iba myšlienkami?

"Ako poznáš, že je to TO pravé-orechové?" (...aj opice/kocoviny a absťáky si nasimuluješ a vymyslíš?)

..."Podľa akého vzoru/šablóny?" (...možno si "aj teoretik", ale iba spoza klávesnice.)

Prepi sa do závislosti a potom vydaj svoju praktickú anabázu do triezvosti...
Myseľ je mocný nástroj ale doposiaľ nedokáže jestvovať bez tela. (Nie je o tom žiadny dôkaz!)

"Abstinencia je stav mysle!"
(...ale v triezvejúcom alkoholikovi /v remisii/.)

1- Proč bych si měl své tělo huntovat? Nevidím pro tuto nelogickou činnost jediný důvod.

2 - To pravé ořechové je vše, co mi dělá dobře po duši i po těle bez jakýchkoliv drog nebo jiných nesmyslných látek.

3- Do závislosti jsem se propil velmi rychle a trvala 20 let. Nemusíš tu do mě neustále rýpat. Já jsem přestal okamžitě, bez nějakých přihlouplých diskusí, psychologů atp.. Ale o tom asi jinde..

4 - Mysl je základ celého lidského bytí. Její stav má ovládat jen její majitel a nikdo a nic jiného. Stav mysli = stav těla.
Richard
Rozhodnout se - přežít začátky - žít...
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž

Angelina napsal:
Také GRATULUJI DĚDEČKOVI RÍŠOVI

Děkuji Angelino. A jak jsi na tom Ty? Stále abstinuješ?
Richard
Gold Boarder
graphgraph

Ahojky Ríšo,
no snažím se, po sobě všude možně mám dokonce i nálepky anti...pokouším se všude možně....o mně ale už co dodat a raději už dost...
A CO TY? JSI PRVNĚ DĚDEČKEM?
KOLIK ŽE TO MÁŠ?
A JAK SE JMENUJE?
Angelina
Gold Boarder
graphgraph

Angelina napsal:
Ahojky Ríšo,
no snažím se, po sobě všude možně mám dokonce i nálepky anti...pokouším se všude možně....o mně ale už co dodat a raději už dost...
A CO TY? JSI PRVNĚ DĚDEČKEM?
KOLIK ŽE TO MÁŠ?
A JAK SE JMENUJE?

Angelino, "snažit se" může člověka svést na scestí. Nesnaž se o nic, prostě jednej tak jak ses ROZHODNULA. Rozhodnutí je totiž první a zároveň poslední krok, který musí jakákoliv bytost udělat k tomu, aby něčeho docílila, dosáhla atp. To si mnozí neuvědomují, ale Ty se mi zdáš poměrně moudrá a rozhodnutá.
Dědečkem jsem prvně. Mám dohromady 5 dětí, víš? Miluji své děti celým svým srdcem a ony jsou pro mne tou správnou a jedinečnou lidskou drogou...
Chceš li, můžeme tu korektně diskutovat, anebo soukromě mailem, chatem na Face booku atp ..možností je mnoho, jde jen o to, zda chceš veřejně nebo ne. Mě osobně to je jedno.
Richard
Gold Boarder
graphgraph

Richarde, prečo chceš diskutovať jinde? Aj na tejto prihlúplej diskusii môžeš odovzdať svoje skúsenosti z abstinovania. Ako si začal, ako sa ti darilo atd. Možno aj tvoje skúsenosti niekoho inšpirujú.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Krtek napsal:
Richarde, prečo chceš diskutovať jinde? Aj na tejto prihlúplej diskusii môžeš odovzdať svoje skúsenosti z abstinovania. Ako si začal, ako sa ti darilo atd. Možno aj tvoje skúsenosti niekoho inšpirujú.

Aby nebylo pochpeno mylně - nechci diskutovat jinde. Tuto alternativu pouze nabízím Angelině k dispozici.
Richard
Gold Boarder
graphgraph

Zdravím vššechny abstinující opilce, včera pátek na suchu..přežila jsem, dnes vzhůru do soboty plná energie!
Lenka
Fresh Boarder
graphgraph

Richarde, hledám inspiraci v každém příspěvku od lidí, kteří to zvládají bez pomoci - tak jak píšeš o sobě. Ve většině názorů a vláknech ale nacházím, že to sama nezvládnu. No nevím, každý je jiný, že.... Angelinin přístup je úžasný, ale ne pro mě - asi nemám už tu odvahu mládí.

Navíc znám pár případů lidí, co byli v léčebně a jsou profesně odepsáni - paradoxně až po návratu a abstinenci ... Tím nechci nikoho odradit, naopak musím napsat, že ty lidi, co znám konkrétně, patří k těm, kterým pobyt a následné doléčování pomohlo...

Můžeš tedy více rozepsat svoji cestu? - každá inspirace je přínosem.

Jinak přeji všem Suchánkům klidný víkend
Renča
Nevzpomínej na první, ale na poslední opilost!
Expert Boarder
graphgraph

Stránka: 1...17181920212223...59
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter