Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...24252627282930...59
Dolů
Téma: Sucho od února 2018 - vzájemná podpora
**
Re: Suchý únor - vzájemná podpora Před 7 rok, 2 měsíce  
Reminiscence, Krtku-to, co popisujete je tak děsivý, přestože znám tolik alkoholiků, chodím někdy i na terapie do léčebny, znám literaturu, tak od vás jsou popisy těch stavů, jak rána do hlavy.
Asi že se známe, nebo aspoň, že mám ten pocit, že se známe. Ne, tam jsem se nikdy nedopracoval, nedopil-a myslím už, že se nikdy v takovém pekle neoctnu. A uvědomuju si, že i díky vám ne.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

David, píšeš:
Sakra, já mám absťák, celou noc jsem nespal. Včera jsem se neřídil heslem "poslouchej svou žízeň" a naivně jsem si myslel, že to zaspím. Dnes to vidím na popíjení od rána. Holt "musím pít denně, abych se vůbec vyspal."
Dávid, iba "umrieť musíš!"

..."vyskúšaj/oprobuj alebo opáč niekoľko dní po sebe ne(za)spať = unav si fyzis/telo a uvidíš aj zažiješ, čo Ťa nakoniec zloží/sejme do betle/postele. Zapamätaj si TO!!!"... a napíš sem/tu o tom...
[Chľastu daj čas - nepokazí sa ani neutečie!... nájdeš ho tam, kde býva obyčajne/aj inokedy.]
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Ahoj, omlouvám se, ze pisi semhle, ale kde a jak se zde zakládá nove tema - na tomto fóru? Nikde jsem to tlačítko nenašel.
Savage1
Fresh Boarder
graphgraph

Já jen můžu doporučit,
suchý leden,únor, březen....až listopad a prosinec a tak každý rok to samé...tohle je k ničemu, to je jako když si mejete nohy v gumácích.Po suchém únoru se dochlastáte až do prosince...pokud chcete přestat, tak hned a navždy...u někoho chuť přetrvá doživotně...antabus taky není řešení.. je to jen ve vás...a je potřeba nadlidská síla, vím o čem mluvím......
Tes
Moderator
graphgraph

Ja, ono to nie je žiadna sranda, keď nemôžeš zaspať vďaka absťaku. A nefunguje to vždy tak, že keď sa nevyspíš, unavíš sa a nakoniec zaspíš. Absťak má svoje špecifiká. To nie je normálny stav nespavosti. Ak pri takom stave dlho nespíš, dostaneš sa do strašne blbích psychických stavov. Ja som tu spomínal moje chodenie po izbách. V kuse dookola, nespočetné kilometre. A keď už sa nedalo, šiel som na pohotovosť. Povedal som tam pravdu. Že mám absťak, už nevládzem, potrebujem sa konečne vyspať. Tak do mňa pichli apaurin a magnezium.
Chcem tým povedať, že v takých prípadoch je asi najlepšie pomôcť si nejakou pilulou na spanie a ukľudnenie, ak je po ruke, ako sa donekonečna trápiť. Samozrejme, treba byť už triezvy, nie na alkohol. Pretože v takom prípade môžu byť absťaky 2. Po alkohole aj liekoch. A to už je len žúžo. Kto niekedy pil na psycho-lieky, asi bude vedieť o čom píšem.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Krtko,
...nabehal som X × 100 jarných, letných, jesenných aj zimných; za 33 poctivo prepitých/odpitých rokov.

Aj v kutici o rozmeroch, ktoré uvádzaš Ty.

..."horšie boli už len tie nekonečné slučky rôznych katastrofických ilúzií, bludov, predstáv, imaginácií a alkoholických scenárov alebo halucinácií, ktoré sa mi prehrávali v lebeni..."
[...jednoducho: "samé chuťovky a lahôdky."]
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Remin,Krtek,trochu jste tady natukli tema partnerství a taky abstaky.. O těch už nechci nic vědět,posledně jsem doktorum třetí den tvrdil ať to lešení a svářečky z pokojů oddelaji:-D..Je to tezky,já teď přicházím na to,že jediná partnerka jakou bych chtěl je alkoholicka.Ktera už roky abstinuje,zná to,má v duši a na srdci poradne zářezy,ví o co jde.Ja si myslím,že člověk alkoholik je pro dalšího alkoholika darem z nebes,nějaké scenare vzájemného popíjení a strhavani se zpet neberu.V ten okamžik nekompromisně léčba.Myslim si to pro to,že alkoholici,jak je znám já jsou mi do jednoho fakt blízcí a úplně o pár rovin dal než normalove..hodně jinde.Taky si moc nedovedu představit reakci protejsku,jakmile vybalim pravdu,a ta by měla zaznít hodně v začátcích vztahu,ale po pravdě.. asi bych taky prchnul..Me pomáhá v mém přijetí alkoholismu to,že má nemoc mi byla předem dana,jako tisícům dalších,nemůžu se tedy na to nějak zlobit.Všechno minulé trápení a bol se v nadcházejících časech v dobré obrátí.Uz se tak děje i teď.Remin,Krtko takže cokoli nás potkalo mělo tak být,dobre ne že bylo,ale teprv bude:-)Tomu věřím.Ja jsem já,hlavně s tím uvnitř a nahnile to určitě není..S těma léčbama,no,já bych se bez nich dostal akorat do příkopu,určitě jsou ale lidi co se z toho dostali i bez nich.Každopádně tvrdit o čemkoli,že je k ničemu.. to už si každý udělá obrázek sám.Howgh:-)
zdenek.dry
Gold Boarder
graphgraph
Narozeniny: 01/24

David napsal:
Sakra, já mám absťák, celou noc jsem nespal. Včera jsem se neřídil heslem "poslouchej svou žízeň" a naivně jsem si myslel, že to zaspím. Dnes to vidím na popíjení od rána. Holt musím pít denně, abych se vůbec vyspal.

Krásný alibismus. Ať se daří.
Richard
Rozhodnout se - přežít začátky - žít...
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž

Ivana napsal:
Já jen můžu doporučit,
suchý leden,únor, březen....až listopad a prosinec a tak každý rok to samé...tohle je k ničemu, to je jako když si mejete nohy v gumácích.Po suchém únoru se dochlastáte až do prosince...pokud chcete přestat, tak hned a navždy...u někoho chuť přetrvá doživotně...antabus taky není řešení.. je to jen ve vás...a je potřeba nadlidská síla, vím o čem mluvím......

100% souhlas
Richard
Rozhodnout se - přežít začátky - žít...
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž

Ja sa teda tiez pridam k teme vztahy. Niekedy ma aj na par sekund napadne, ze by som to este skusila. Ale pri akejkolvek blizsej predstave vysvetlovania komukolvek ma ten napad vzdy velmi rychlo prejde
Sflower
Senior Boarder
graphgraph

Stránka: 1...24252627282930...59
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter