stala sa mi taka vec,
uvazoval som nad zivotom jak zvyknem niekedy, ze aby sa navzajom nezrali zivocichy, rastliny, teda biodiverzita, a aby nevznikali nehody a vynalezy pouzivali na dobre umysly/ucely a aby sme sa respektovali i napriek rozdielom, pak som filozofoval, ze:
no zivot, aky ho pozname, je aky je, farebny od ciernej az po bielu, vedecky organicka a anorganicka chemia, fyzika, matematika, a 1 000 000 dalsich filozofii, a ak by taky nebol, tak asi ani by sa nemal kto nad tym teraz takto zamyslat (myslim seba) ???? no i tak je krehkejsi ako najkrehkejsie sklo a tvrdsi ako ten najtvrdsi diamant, aky zmysel a vymysel/vytvor, a co nevieme ?
vysledok E ako na kalkulacke v mojej makovicke
pak som dostal pocit , ze vlastne vsetko moze byt jedno, a ze kludne teda mozem pit, ak to nema zmysel, atd atd a citil som sa nespokojne, ze takyto proste ma to mat konecny vysledok ???
tak som sa opytal seba ze ak to nema zmysel,tak preco prave by som mal pit a preco nie naopak nepit? ved ak to je jedno tak mozem i nepit
No a potom som si povedal, ze vlastne ked sme obmedzeni vnimanim a poznanim, tak ani nemozem vediet ze to je jedno a nema nic zmysel a isto je za nasim vnimanim a poznanim,co nas presahuje.
No nakoniec mi viete co napadlo ? a uplne do toho zapadlo, - ta vec/motlitba/myslienka co sa spomina aj na AA:
1url.cz/@smelostvyrovnanostrozum
to je sila
tak si vravim ze wau a som naozaj rad, ze to neskoncilo pri tom predkonecnom vysledku jajaj
Michal dakujem za podporu a MichalB dakujem za radu