Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...17181920212223...190
Dolů
Téma: Společně den po dni :)
Re: Společně den po dni :) Před 6 rok, 8 měsíce  
Aha Lucko tak jsi to četla. Dik za pochvalu.Toho si moc cením a přeji ti ať se Ti podaří vše zvládnout.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Maris jsi silná žena a máš můj opravdový obdiv. Příběhy jako ten tvůj dávají velkou naději nám, kteří stojíme na začátku. Rozhodně jsi to neměla lehké, až mě mrazí, jak se dokáže dětství promítnout do celého dalšího života.
Lucie Šťastná
Fresh Boarder
graphgraph

Lucko, co kdyz nezvladnes co? nejtezsi je vychovat dite, tak aby z neho byl "kvalitni" clovek a zbytek je uz proti tomu hracka, ne?
Muj zivotni pribeh s alkoholem vzavesu nebo spise na spici je tu tak nejak rozprostreny v eteru.
Nicmene vecera me na projizdce na kole napadlo (opet), ze si to cele sepisu. Jen tak. Proste ze zajimavosti. A i po regresni terapii. Takze ti to mohu poslat na email.
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj vespolek,
9 dní . Nic mi nechybí,jen sem tam chutě na studený střik, hlavně po náročném dni, když zanedbávám pitný režim. Odpadly rituály, protože už ve 21 hod padám mrtvá do postele. Tou dobou jsem vždy usedala k první sklence. Piju teda víc kafe a celkově prostředků na energii. Musím si dávat bacha, abych nevyměnila závislost za závislost. Úplně skvělá je ta čistá hlava ráno. To je asi největší motivace, když mám večer choutky.

Lucko, vítej a vy všichni ostatní se držte
Karolína
Platinum Boarder
graphgraph

Taky zdravím Lucku jsem rád, že nas je tu teď tolik, snad to vydrží a dny a jistota budou přibývat!
Michal
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj Lucie, drzim ti palce, hlavu hore a pome do toho, z triezvou hlavou sa ti bude lepsie zit a postupne prides na to jak si zariadis zivot podla tvojej spokojnosti. Tvojho manzela by som najradsej prefackala, nech vie ake to je. Ja som vyrastala v rodine s otcom alkoholikom, nikomu neprajem zazit tie bezsenne noci ked sme sa ho vsetci bali. Mozno tam sa aj zacala moja draha fetacky , alkoholicky. Drzim ti palce, dokazes to ak naozaj chces.
Peter
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž

Karolíno, super. To pití si hlidej, když vodu nezanedbas, nebude tak chuť na strik tak velka.
Fascinující zjištění : žízeň se dá dost dobře zahnat i vodou, ne jen pivem, a zahřát se dá i samotnym čajem bez slivovice.

Jinak, holky, každý máme nějaké detstvi, které nás formuje a ovlivňuje, vlastně celý život nás ovlivňuje.
Tak to je, není potřeba hledat viníky, ale zkusit i ze spatne zkušenost vytáhnout to, co mě muže posunout dál.
Měla jsem spolužačku, mela problémy na vysoke, rodiče ji vzali k psycholozce, ta ji řekla, že problémy způsobilo i to, že než se narodila, tak její máma byla ve stresu, protože ji umirala matka.
A mila spolužačka s tou informací naložil a tak, že to své mamě hrozive vycitala, přitom její máma byla úžasný člověk, takže ji to vycitala a litovala se a v podstatě ji tam informace ovlivnila vic než samotný fakt, že její mama prodelala v těhotenství stresovy stav.....
A hlavně tema vycitkama ublížila i te své mamě. ...
Tak myslím, že ne to člověk musí dát pozor, aby to , co se stalo v minulosti neovlivnilo člověka vic než je nutne. ...
Allie
Platinum Boarder
graphgraph

Všem moc děkuji za milé přivítání. Dnešek je můj první čistý den. Na alkohol nemám chuť, ale od rána se střídá jedna panická úzkost za druhou. Tedy stavy, které jsem dřív "úspěšně léčila" alkoholem. V ideálním případě bych si zalezla a prospala celý den, ale musím fungovat. Co pomáhalo při podobných trablích vám? Procházky, příroda, sport? Díky a hezký den:)
Lucie Šťastná
Fresh Boarder
graphgraph

Lucko, panickou uzkost jsem mel ve spojitosti s depresemi a to po x dnech chlastani (takze asi v abstaku) - a to jsem budto prechlastal a nebo si to protrpel
Vzhledem k tomu, ze jsem byl rad, ze jsem zvladl v tech stavech vylezt z baraku a dojet do prace, takze nic dalsiho neprislo v mem pripade v uvahu.
Ale jestli nemas problem jit sportovat a nebo na prochazku, tak smele do toho. To nemuze nikdy uskodit (vyjma zraneni)
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Michale a už máš od úzkostí pokoj nebo se někdy vracejí?
U mě ty úzkosti vyplývají asi z toho, že si střízlivou hlavou uvědomuji hromadu problémů, které jsem předtím přepíjela. Duše se uklidnila a nebolela a problémy buď vyhnily, nebo se odsunuly. To, že teď je budu muset řešit beru jako takovej "bonus" k tomu novýmu životu.
Lucie Šťastná
Fresh Boarder
graphgraph

Stránka: 1...17181920212223...190
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter