Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...19202122232425...190
Dolů
Téma: Společně den po dni :)
Re: Společně den po dni :) Před 6 rok, 8 měsíce  
Casom ich to prestane bavit, ked im prestanes ustavicne dodavat novy material Az na par existencii, ktore bude bavit dookola rozoberat tie iste historky, ale tie Ti pravdepodobne z triezveho zivota casom zmiznu uplne.
Double D
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
F. Nietzsche

To mi bylo vzdy u prdele nastesti, kdo si co mysli...zalezi na tom ne...
Michal
Platinum Boarder
graphgraph

Ahooooj všichni
-Šantal, já myslím, že jediný, kdo se tím trápí, jsi Ty... Ostatním je to fuk a vždycky tyhle "události" dost rychle vytlačí ty nové . Tak se neboj, dnes už po Tvých eskapádách ani "pes neštěkne", pokud vůbec štěkal a nebylo to jen v Tvé hlavě...

Jinak hlásím dva měsíce , hurrrá, otevřu šampus . A je mi fajn. A důležité...posledních pár dní mám končně po dlouhých letech hezké, normální sny, s příběhem, ne jen alkohrůzy do kterých upadnu a upocená se budím plna děsu...
A i nálada je už pár dní super...
Agi
Gold Boarder
graphgraph

Ahoj Agi, tak gratuluju
Byla jsem si zacvičit, po prázdninách otevřeli posilku, jsem příjemně utahaná. Nálada lepší.
Jinak tamto holt ještě poleze na povrch, budu se snažit to moc neřešit. Těm lidem se budu už spíš vyhýbat. To léto bylo dost o setkávání, teď už bude klidněji, myslím aspoň
Hezký večer všem.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Najdi nová setkávání . U mě to docela funguje
Agi
Gold Boarder
graphgraph

Šantal, tos napsala přesne : člověk chce bejt mávnutím proutku dokonalej.
Ale ona ta minulost fakt časem zeslabne. Člověk se posune dál, klidni a lidi si najdou jiné téma. ..

Agi, gratuluju! Hlavně ten spanek je super a posilující
Allie
Platinum Boarder
graphgraph

Ahojte vsetci, Šantal, ako by som o sebe citala co pises ja som to mala presne tak, a stale aj mam. Minulost sa vynara necakane a ked to najmenej cakam. Najhorsi su ty vyrehotany zaskodnici co ta prichytia nepripravenu. A aj slubotechna jak hrom po piatich pivach a dalej ani nehovorim radsej Momentalne mam cez dva mesiace abstinencie za sebou a je mi lepsie, aj som nejak odolna ked na mna niekdo nieco vytiahne. Horsie je to zo svedomim. Bohuzial z minulostou sa musi kazdy nejak popasovat sam, asi si nejakym sposobom odpustit, to som este nedokazala, ale verim v to ze to raz pride.
Peter
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž

Ahoj Cibulko a všichni. Jó, svědomí je sviňa...Hledím do budoucna, ať už nic nepo.eru, s minulostí už prostě nic neudělám.
Tak hezký pátek všem
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Šantalko (hah, teď jsem si teprv všimla toho ironického "alko" ve zdrobnělině ) ti strašáci nás neopustí. Je jen na nás, jak se s tím popasujeme, jestli to necháme projít skrz bez narušení nebo se z toho sesypeme. To se mi to machruje, když se radí jiným...přitom jsem sama jak poslepovanej porcelánovej hrnek, kterej se každým ťuknutím rozpadne. A díky moc za optání - fyzicky je mi fajn, nemám chutě, jen zvýšené pocení, bušení srdce a tak, snažím se něčím zaměstnat. Ale ty strašáci - včera když jsem uspávala malou dceru, tak mi říkala.."mami, radši si ke mně nelehej, aby tě táta zase nepraštil a nekřičel na tebe, to nebyla vážně sranda" (narážka na ten den začátkem týdne, kdy jsem se úmyslně opila tak, abych si to už navždy zhnusila...a při uspávání dcery si k ní občas lehám a povídám pohádky, což jsem ještě zvládla, než najel ten účinek....ovšem pak to bylo horší). Takže od večera se rejpu v tom jakým hrozným věcem díky svýmu sobectví vystavuju svý jediný a milovaný dítě. A ju, jsem z toho v takových psycho srágorách, že co mě napadne nejdřív? Něco tam rychle kopnout na otupění. Snažím se odolávat, jdu si nabrat hromadu čajů a kafe a vyrazím do práce. Sorry za román, ale moc mi to pomáhá, jako všem ostatním. Tobě děvče zlaté přeji co nejvíc klidu...a co nejmíň blbečků, kteří si honí ego a sebejistotu ubíráním tvé energie. To oni jsou ty sračky (může se tu psát sprostě?), ne ty. Ty jsi statečná holka, co se dokáže postavit démonům.
Lucie Šťastná
Fresh Boarder
graphgraph

Lucko, ten email, co si zde na foru psala, pouzivas?
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...19202122232425...190
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter