Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...21222324252627...190
Dolů
Téma: Společně den po dni :)
Re: Společně den po dni :) Před 6 rok, 8 měsíce  
Michale, a chceš vůbec nepít? Jak asi moc ....
Agi
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Samozřejmě že chci jenže je to rok a čtvrt a nepodařilo se mi to už tomu moc nevěřím :/
Michal
Platinum Boarder
graphgraph

A co konkrétně ze zde doporučovaného (a jinde) pro to děláš? Např. všechna literatura Nešpor aj. , suchá domácnost, vyhýbání se rizikovým místům, rizikovým lidem , sport, práce, AA, psycholog, nastudovat techniky jak zastavit bažení...Stále pročítám zde vlákna-poučné! Ono to všechno fakt nejsou kecy, vše dohromady to funguje... A pokud ne, tak prostě začít léčením... nevím... jak dlouho jsi vydržel?
Agi
Gold Boarder
graphgraph

Zdravim vsechny, vcera jsem dokoncil prvni mesic abstinence v moji novy ere nepiti.Diky temto strankam se drzim celkem v pohode , dost jsem si toho v hlave porovnal prave diky vasim prispevkum ktery pise zivot.
Kdykoliv mam jen maly pomysleni na to ze mam vse uz zase pod kontrolou , ze bych klidne dve mohl dat , hned si prectu par prispevku a mam jasno a po chuti ,kez by me to vydrzelo
Drzte se, drzim vsem palce
Rider
Fresh Boarder
graphgraph

Agi....pointa je o tom, že stejně u mě vždy příjde recidiva časem a to je frustrující..nejdéle 7 měsíců letos...věřím, že spousta věcí funguje, ale psychologa jsem zkoušel již a nemám zájem-nic mi to nedalo, knizky a filmy o alkoholicích no sem tam něco shlédnu, ale nijak zvlášť, problém je i to, že mám úzkostně-depresivní poruchu (již před užíváním alkoholu) , lidé s touto poruchou mají sklony k alkoholismu, nadužívání kofeinu, nikotinu, drog apod....není to výmluva, ale prostě je to složité, sám alkoholismus je těžký kor když máš další problémy...čili není to o tom, že bych nechtěl nebo si neuvědomoval, že jsem alkoholik, ale jednodušše recidiva příjde a tušim, že se to nezmění.... asi tak nerezignuji to ne, ale nedaří se mi najít schoudná cesta....
Michal
Platinum Boarder
graphgraph

Jezdec: kez by nestaci Staci nepit

Michal: a to je toto co za vymluvy? Pekne to s tebou cvici, ne? To proc neco nejde a ze je jednodusi se napit. No jasne ze je
A ano, uz par dni mam silnou chut si dat cigaro - hruza )
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

MišaB,
já dnes neměl ani kapku píšu to střízlivý...tak to cítím a vnímám, ber to jako výmluvu nebo jak chceš...bludný kruh u mě nevím co k tomu dodat
Michal
Platinum Boarder
graphgraph

Michal napsal:
MišaB,
já dnes neměl ani kapku píšu to střízlivý...tak to cítím a vnímám, ber to jako výmluvu nebo jak chceš...bludný kruh u mě nevím co k tomu dodat

Michal,

tak rád by som Ti implantoval kusisko svojej viery v seba, ale *konverziu/zmenu* myslenia za Teba, zatiaľ, ešte vykonať nedokážem.  

"Je TO Tvoje výsostné právo aj nárok, oboje v jednom"...

Ver, že takýto prerod nastane v pravý čas. Ty však zlyhávaš ešte pred štartom; ako chceš potom pretekať s vlastným EGOm, ktorého *Bohmi sú *Zlyhanie a *Porážka už "à priori/vopred"???

Chce TO čas a toho máš zatiaľ *hojnosť/dostatok*...

"Viac si ver - porážka je pre iných!"...
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Asi nic. mam hroznou chut kourit, tak chodim okol a rypu )
Ale jinak to samozrejme plati o leccems. Nez neco menit, je jednodussi delat porad ten stejny postup, i kdyz nas to ve vysledku stoji vice sil (zustavat v nespokojenem vztahu; v praci, kde nas to nebavi; nesportovat i kdyz nas boli zada atd.)
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Mišo,

niekto niekedy dávno už takto definoval šialenstvo: "opakovane udierať hlavou do múra a čakať, že múr sa Ti uhne/vyhne!"

Ty hádžeš kvádre do vody a divíš sa prečo sa na hladine vytvárajú kruhy a nie obdĺžnikové alebo štvorcové vlny...
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Poslední úprava: 13/09/2018 09:21 Provedl: Ja. Důvod: ;)

Stránka: 1...21222324252627...190
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter