Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...45464748495051...190
Dolů
Téma: Společně den po dni :)
Re: Společně den po dni :) Před 6 rok, 5 měsíce  
Jj, souhlas s double.
Zuza
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ja dik za odkaz,o jatrech uz jsem neco nastudovala a najizdim na 8 tydeni ostropestrecovou kuru.Je na case se zacit venovat sama sobe.Vzdycky jsem se starala o ostatni..aby bylo uklizeno,navareno,napeceno...a na sebe jsem nemela cas.Ted uz ma syn vlastni domactnost a dcera je pryc z domu,je konecne rada na me
Judita
Junior Boarder
graphgraph

A dnes bude dobře Jitko, zitra budeme vstávat s čistou hlavou. Mě se zatím dnes daří
Zuza
Fresh Boarder
graphgraph

jo,jo dalsi strilivy den,bude se fajn usinat a jeste lip vstavat
Judita
Junior Boarder
graphgraph

Jitka napsal:
Ja dik za odkaz,o jatrech uz jsem neco nastudovala a "najizdim na 8 tydeni ostropestrecovou kuru.Je na case se zacit venovat sama sobe."Vzdycky jsem se starala o ostatni..aby bylo uklizeno,navareno,napeceno...a na sebe jsem nemela cas.Ted uz ma syn vlastni domactnost a dcera je pryc z domu,je konecne rada na me
Odporúčam Ti vyskúšať prípravok Lagosa. Je na predpis - pacient si ho hradí sám.

Viac tu:

1url.cz/XMoVX
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Ahojky ve spolek, zdravím Jitku a Zuzku.
Tak dle očekávání to nedávám. Z víkendového vína už bylo i pondělí a i úterý, dnes. A myšlenka, že si slíbím, že od Novýho roku už zodpovědně. Haha
Karolína
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj veselá Karolíno,a když ne od Nového roku ,tak od Velikonoc,nebo od dovolené ,nebo od dušiček či od Mikuláše.A co takhle od zítra ?haha
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj Maris,

no, já vím, no. Já jsem se ještě nepropila do alko pekla, jak jsem tu četla v příspěvcích. Vždy jsem si pila na pohodu. Blbě mi taky nebývá, když dám lahvinku a jdu včas spát. Akce jsou samozřejmě jiná liga, to mi blbě bývá, protože chci být u všeho až do rána. Vlastně by mi nic nevadilo, kdyby mě v létě nenapadlo, že ale mám i kámoše, co nepijou, nekouří , baví se, nejsou opuchlí, cvičí jogu , meditujou a jsou s tím úplně v pohodě. Já se zafixovala na svoje večerní rituály o samotě, když děti chrní , nic mě neruší a vypnu se. Minulý měsíc mám rekord v abstinujících dnech, to jsem za 20 let nezvládla. Skvěle se mi usínalo i probouzelo, absťáky nemám. Právě proto, že to bylo tak snadný, si namlouvám, proč si nedat? Ale zrovna bych si mohla říct, proč si dát? Nevyznám se v tom, jak se tu pořád píše, je to v hlavě, když se rozhodnu nepít, tak nepiju. Ale jak si nechám vlézt do hlavy to PROČ NE?, tak si to víno prostě dám.

Omlouvám se za výlev a že jsem Tě použila na vypsání se.

Klidnou noc.
Karolína
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj všichni, Karolino nezoufej, já to mám podobně. Měla jsem zatím jenom jeden vážnější pokus o prestani a dopadlo to jak jinak fiaskem. Moc mi vadí, jak to ze mě dělá jineho člověka. Ze spolehliveho se stava nespolehlivy, atd. Tak se zkouším kousnout. Tak to pojď zkusit se mnou a Jitkou????
Zuza
Fresh Boarder
graphgraph

krasne strizlive rano,Karolinko jak pise Zuzka pojd s nami do toho,vzajemne se podporime.A holky dnes nepijem
Judita
Junior Boarder
graphgraph

Stránka: 1...45464748495051...190
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter